Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 może go wreszcie policja złapała i zrobiła testy na kieszonkowej hamowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 może go wreszcie policja złapała i zrobiła testy na kieszonkowej hamowni? Zorganizowali obławę: zablokowali wszystkie drogi dojazdowe a potem gonili go służbowymi odrzutowcami. Na szczęście udało się go zatrzymać zanim wykonał skok w nadprzestrzeń. Policjanci odstąpili jednak od wypisania mandatu po otrzymaniu łapówki w wysokości 30 mld funtów brytyjskich w diamentach. Tak więc pewnie jeszcze o nim usłyszymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 może go wreszcie policja złapała i zrobiła testy na kieszonkowej hamowni? I może wtedy się okazało ,że jego skuti ma 150 koni :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 zdziesatkowaliscie chlopaka.... Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 eee... co Ty? gdybyśmy tego nie zrobili pojawiłoby się ogłoszeniesprzedam moped na pedały z silnikiem F-22 raptor15000 Nm ciągu na 33 cim biegu, na pierwszym sto miliardow tysiecy. dodatkowe wyposazenie- katapulta, pilot do bramy, pampersy (uzywane już w przypadu niskich predkosci) i wycieraczki do gogli, kanister i tabletki mulsujące. zarejestrowany na hulajnoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mam do sprzedania motorynke z silnikiem poloneza (gratis plecak firmy Adidos (Ruski) do którego wkłada się silnik ) o 0-100 1,7 sec V max 286 kmh .Klatka bezpieczeństwa. Chamulce tarczowe od CBR 600.Możliwość zamontowania podtlenku azotu wtedy wystarczy przy przyśpieszaniu lekko pomachać rękami i jest paralotnia .Licytujcie od 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 150 złkto da więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Phi, za 150 to ja mogę mieć ogara z silnikiem V8 :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 łeee ja wole mojego ogara jezdzacego po malej przerobce na sama wode!! a ciagnie juz teraz pod 200 i jak mijam samochody w korku to wszyscy na mnie sie lampia. nigdy nie sprzedam tego cudenka!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 w sumie na 1000% że go nie sprzedasz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja siedze i probuje wszystkie rzeczy pozgrywac bo zadna firma nieoferuje super zestawow 27KMi tu jesteś w błędzieto co oni zakładali do gpra było seryjnie produkowane przez jakąś firmewprawdzie nie było 27 tylko coś koło 19 KMJak sam napisales widziales 50 ktora zapie**ala 160 . I se tak pomysl na zdrowy leb czy tamci kolesie niebyliby w stanie zrobic 200 na 70byli by w stanie. Może nie oni ale producent tego zestawu na pewno.Jest jeden szczegół. Gpr ma owiewki jak "prawdziwy" ścigacz a ten skuter nie ma owiewek (przynajmniej o takowych nie wspominałeś)ostatnio na normalnej 50 pozadnie obciazonej z doadatkiem azotu(no niestety test byl w warsztacie) zrobilem 1360 km1360 to i tak jest mało.no niestety test byl w warsztacieMożna wiedzieć jak zrobiłeś 1360 km w warsztacie :?: :lol: :lol: to musiała być fajna zabawa... :P nie zakręciło ci sie nadmiernie w główce :?: :P :lol: domyślam sie że do rury wydechowej był podłączony specjalny przewód wydalający spaliny poza warsztat :lol: :lol: moze jak dostane troche za tego skutra kupie sobie kamerke i bedziesz mogl zobaczyc to na wlasne oczy). co ci po kamerze jeżeli skutr (skutEr) już nie bedzie twój?? :lol: :lol: :lol: Yago!!!dokładnie' date=' otusz to!!!rama, opony, hamulce, aerodynamika - to nie jest skuter (skutr) do prędkości powyżej 100!! weamil nap.runner 180 leci 200 po tuningu, zatem i on musi miec te wszystkie sprawy upozadkwowane wiec jednak jest to mozliwe i realnepowołujesz sie na runnera o pojemności 3x pojemność twojego!To nie jest Runner 50 do którego włożyli silnik 180!!! Runnery były projektowane dla takiego silnika i dopiero potem włożono 50ccm!!! moge poginac nawet i 130 na autostradzie wedlug przepisowniezupełniebo twoje małe, słabe, motorowerowe hamulce nie spełniają przy tej prędkości norm. Jak pytalem sie expertow od polini to napisali mi ze przy naprawde ostrej jezdzie taki zestawik potrafi wytrzymac 1200-1500 a przy normalnej to nawet i 3500 km zgadza sie.zestaw wytrzyma ale bez azotu. ale ja sie tym niebawie ja siedze i probuje wszystkie rzeczy pozgrywac bo zadna firma nieoferuje super zestawow 27KM a po jakimś czasie napisał:talem sie expertow od polini to napisali mi ze przy naprawde ostrej jezdzie taki zestawik potrafi wytrzymac 1200-1500 i tu cie mam no to w końcu był ten zestawik czy wszystko robiłeś sam :?:może najwyższa już pora zdecydować się na jedną konkretną i niezmienną wersję :?: Yago napisał:te moce sa OK ja też sie zgadzam że te moce są ok i taką też teorie głosiłem od początku.te prędkości też są ok pod warunkiem że bedą jakieś skuteczne owiewki.możliwość rozwinięcia takiej prędkości na skuterze 70 to jedno a bezpieczna jazda to drugiemożliwość taka oczywiście istnieje i nie bede przeczył130 uszło by nawet bez specjalnych owiewek ale to 200 to już ich wymaga zdecydowaniepan weamil napisał na którejś z wcześniejszych podstron że Xtema jeszcze nie zakładał i nie testował a wiec o tym jak wielki jest ten opór powietrza przekona sie dopiero w czasie testu. I co weamil :?: :?: dlaczego nie odpowiadasz na moje pytania :?: :?: zatkało cię chłopcze i tyle :!: A CAŁKOWITYM PRZEGIĘCIEM BYŁO TO 1360 KM W WARSZTACIE :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: Jesli tu jeszcze zaglądasz to odpowiedz mi na pytania zadane przeze mnie w zacytowanym poście :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 ście się uczepili.może ma duży garaż, albo jeździł w kółko z butelką prze rułce wydesznej, coby mu się nie płuca zepsuły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONRAD.K Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Weamil te linki do stronki z maluchem cos mi niedziałaja jakbys mogł to wyslij mi je maile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SASIX Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Ku... czytałem to wszysko kupe czasu i stwierdziłem że takie brednia a może prawda... to jest jak z wiarą i też sobie przypominiałem jedną rzecz , wealim czy jak mu tam to jest poprostu Jezus na motorze 8) .A teraz poważnie mi też te filmy nie działają :( Prześlij mi je emailem bo jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 z tym maluchem moze tak byc : mam na dysku zdjecia malucha z silnikiem 1,9 TDI :( ktory wciaga kilka fajnych fur. jak startuje to go podrywa :-) maluch istnieje, ma rejestracje wegierskie, wiec nie jest z polski :-) maluchy juz od dawna sa robione na torpedy - wrzucaja silniki 1,1 albo 900 i do przodu :-) dla chetnych : zdjecia i filmiki tego malca moge znalezc : tylko sa w kiepskiej jakosci :-) Polski nieformalny klub maluchow z przeszczepami itp : Fiat & Furious :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi