Skocz do zawartości

"neony"

markos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę natomiast nad ringiem, bo koszt to około 35zł - tyle mi powiedzieli jak napisałem im maila (tam było 100zł, bo za komplet chyba). W dodatku nie zamierzam używać tego jako postojówki - biały byłby jako dodatkowe oświetlenie lampy i jej obrys dzięki czemu fajniej by wyglądała i nikt by się nie czepiał, że nie wolno :buttrock:.

To już ma większy sens... Oraz cenę... :icon_mrgreen:

A Policjant z lizakiem nie będzie widział że masz diodki dopóki obok niego nie przejedziesz... A jak będziesz stał to nie widać że masz takie "cóś"... :icon_biggrin:

Witam

Ja sam też się kiedyś zastanawiałem nad tymi wentylkami pokazałem staremu aukcje znimi

to stary w ciągu 15 minut zrobił mi takie same (zdrucika jakieś diody i dzwnej blaszki)

pojeżdziłem pare dni i zdiołem :icon_biggrin:

Pozdrawiam MUMA

bardzo mi przykro, w bledzie jestes...:icon_biggrin: tego ni eumieszcza sie w wezyku od paliwa, gdyz to w ogole prawie swiatlka ni erozprasza. diody si epakuje do takich rurek do klejenia na goraco(glutow tak zwanych) i jak robilem n awlasna reke to wyszlo calkiem calkiem. sek w tym ze nie mialem koncowek zadnych i lipnie wygladalo... :icon_mrgreen:

pzdr:)

Co nadal niezmienia faktu że te "neonki" to sobie można wsadzić, ale co najwyżej do dupy ...

[quote name='Engels' date 66 kwiecien 666 - 06:66' post='6666666'

zielone diodki... Tego koloru się najmniej czepiają... Bo żaden pojazd nei ma jakiegoś specjalnego oświetlenia w kolorze zielonym !

No niestety musze Cie zmartwić... Panowie sprawdzający ciężarówki mają zielone światełka ...

Witam

Co do neonów za 5zł też bym się zastanowił (pewnie jakaś chińczyzna)

ale niemogę tego aż tak oceniać jeśli niewidziałem jak świecą

czytam ten temat od jakieś czasu i mam jeszcze większą chęć kupić taki neonek

bo neonek roboty mojego starego przerywał przy dużej prędkości

Pozdrawiam MUMA :biggrin:

Witam.

Nom powiedzmy, że mogą być. Dla mnie to nie pasuje do motorowerów typu: Simson, Chart, w Rometach- komarach- ogarach, to już zupełny śmiech na sali. W skuterach to jeszcze jeszcze przejdzie. Maximum to jeden i tylko i wyłącznie w skuterze. I oczywiście ładnie zrobine. :D

Pozdr. Magik

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Te neonki jako tako świecą. Listwy świetlne jednak są dużo lepsze - widział ktoś może czerwone? Jeśli tak to proszę o link do aukcji. Zrobił bym wtedy z niej lampę pozycyjną.

Zamiast neonów można zastosować zestaw LED'ów - nie potrzebują inwertera tj. katody (który może sie spalić),

http://www.4max.pl/grupa.asp?gg=20

Pozdr,

:)

Różowe diody sa wiec wszystko sie da zrobic :P. A z tymi ogarami itp z neonami to wiesz mozna ale bez przesady ale sprzet musi być ładny

Wiem, że są rózowe. ;P bo w otwarzaczach mp3 są często takie, ze można kolorki zmieniac, ale różowych neonków na allegro jeszcze nie widziałem. : :D Ale by byly wieśniackie.

cała wioska by sie śmiała.... :)

Witam.

No własnie o to chodzi, że nikt by sie nie śmiał. Każdy powiedział by:

Jakie masz zaje***ście ZTJuningowane moto. I takie wielke WoooW :P

Tak by było :clap: :D

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)