Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W razie przewaletujemy w pokoju, duże są, a obsługa się nie czepia. :P

Nie no na krzywika to ja nie lubie :biggrin: , już nie chodzi o koszta tylko, że jakoś hotel to mnie nie rajcuje, namiot to inna bajka i w dodatku kupiłem nowy to dlatego tak chce spać pod namiotem- moim nowym namiotem :icon_mrgreen: :wink:

No chyba że impreza tek się rozkręci, że bedziemy chodzić po kolędzie i zaśnie każy tam gdzie padnie, ale musimy uważać bo jeszcze będziemy okupować gościniec jurajski do środy albo i lepiej........ :wink:

No Panowie, bo temat przysycha, Decyzja szybka, kto chce przyjechać:

Shadowisko:

Uczestnicy: Posiadacze Hondy Shadow (inne marki stawiają wszystkim kolejkę :biggrin: )

Miejsce: Podlesice k/Kroczyc: http://www.gosciniecjurajski.pl/gj.html

Na miejscu strzeżony parking.

Termin: 14.07 (piątek)- ew. 15.07 sobota do 16.07 niedziela

Rezerwacje: we własnym zakresie (gościniec, pole namiotowe)

Wyżywienie: we własnym zakresie.

Na miejscu niezła knajpka z jedzeniem, w okolicy 2-3 bary z piwem, spokój i cisza.

Cel: integracja

Program: integracja, improwizacja, w sobotę można pojeżdzić po zamkach i okolicy...

Wpisujcie się już konkretnie, potwierdzajcie rezerwacje... :icon_mrgreen:

Jak tylko nie będzie lać jak z cebra to przyjadę( z moim towarzyszem niedoli)Będę kiwać w namiocie bo razem w grupie będzie weselej.

Przykro mi Panowie, ale ten czas zarezerwowałem już dla Mazur. Nie jestem w stanie tego zmienić.....

Swoją drogą, to w Ostańcu byłem w ubiegłym roku, fajne okolice. W tym roku byłem już w Świętym Krzyżu ( Łysa Góra ) i w Złotym Potoku.

pozdrawiam i do browarzenia!!!

Edytowane przez Whisky Boy

Panowie, a może wpadniecie do Inowrocławia na zlocik 1,2 lipca?

Spotkamy się wszyscy pośród innych motawariatów, pogadamy, może coś wymyślimy, opijemy i spotkamy się znowu........tyle tylko że będziemy się znać z "gąb".

Ja wpierduję w piątek, wypierduję w niedzielę.........

link do impry:

http://www.rci.inowroclaw.info/index1.php?i=20

Witam!

no ja się wybieram do Inowrocławia!

bedę też od piątku do niedzieli na czarnej VT 500 -zdjęcie obok

także może jakoś się znajdziemy i :icon_mrgreen: i pogadamy o tych pięknych maszynach :biggrin:

Pzdr.

Rezerwowałeś "elektronicznie"? Potwierdź to telefonicznie, okazało się, że do soboty rano mają kolonie na obiekcie i zajęty cały budynek. Wolne będzie od soboty. Ale i tak coś.

Oczywiście to nie dotyczy pola namiotowego.

Pozdrawiam

Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na razie i oby tak zostało, że oczywiście PRZYBĘDE. No chyba , żę pogoda będzie wyjątkowo nieprzychylna bo 560km w deszczu mi się nie uśmiecha.

Ja koczuje na polu namiotowym, będą jeszcze jacyś współkoczownicy pod namiotami? Bo jak mam być jeden to odżałuje na ten hotel. Pozdrawlaju ja WAS SHADOWCY!!!!!!! :lapad: :cool: :)

NO powiedzcie sami jak shadok ma nie być prezesem? jak on tak wszysko pilnuje, takie foldery reklamowe shadowiska pisze no i w ogóle :biggrin: :biggrin:

Spokojnie.Ja również przymierzam się do namiotu.W końcu to lipiec.

Edytowane przez pierwoszow

Spokojnie.Ja również przymierzam się do namiotu.W końcu to lipiec.

takoż i ja.

mam tylko nadzieja ze uda mi się go jakoś załadować na moto (niestety jest spory bo 3 osobowy).

jeśli nie będę miał wolnego piątku pojawię się w gościńcu w godzinach wieczornych

No moi mili wpisywać się na ostateczną liste, bo ja tu widze na razie 5 osób (chyba dobrze policzyłem).

Ja przyjade najprawdopodobnie z samiutkiego rana w sobote, chyba że niemożliwe stanie się możliwe (mało prawdopodobne ale .......) to wtedy w piątek około 22:00.

w sobote spakowalem sie probnie, przytwierdizlem wszystko do moto, przelcialem sie 70 km i nic nie zgubilem, wiec powiinnienem dotrzec bez przygod do Goscinca

ja byłem w Polanowie w ten weekend ( zajebiście, ponad 1000 maszyn się zjechało) miałem namiot dwójke i dwa śpiwory włożone w torbe- rolke z louisa tą granatową to wszystko na bagażniku trzema linkami-gumkami spięte i sakwy pełne. rolka ani drgneła. Będzie dobrze. Jutro jade jeszcze dociągnąć łożysko główki ramy ba chyba ma troche luz i przesmaruje łańcuch, bo u mnie 1200km pęknie.

A tak szczerze to miałem nadzieje na te 10-15 motocykli, a tu widze, że temat przysechł, ale to nic ja w tamtych rejonach jeszcze nie byłem to sobie z ochotą polatam. Chyba , że zrobiął nam niespodzianke.....Pozdrawiam i odliczam czas.

tak sobie pomyślałem w akcie desperacji że może prywatne wiadomości powysyłać do osób z początku tematu bo widze że niektórzy to się dawno logowali czy wyjść z złożenia że gdyby chcieli to na perwno by przeczytali i położyć h....j ?

Witam po urlopie. Ciesz się, że temat nie upadł całkowicie, ja oczywiście potwierdzam obecność. Moja Szadołka niestety zaniemogła chwilowo (zawał, czyli pompa siadła...), ale jutro przeprowadzam przeszczep i powinno być OK. W ostateczności wyciągnę kawasaki z piwnicy albo przyjadę samochodem...

Temat i tak się uchował w tym dziale, zaraz zamieszczę informację w "zlotach", szkoda, że nie zrobiliśmy tego wcześniej...

Pozdrawiam

Witam po urlopie. Ciesz się, że temat nie upadł całkowicie, ja oczywiście potwierdzam obecność. Moja Szadołka niestety zaniemogła chwilowo (zawał, czyli pompa siadła...), ale jutro przeprowadzam przeszczep i powinno być OK. W ostateczności wyciągnę kawasaki z piwnicy albo przyjadę samochodem...

Temat i tak się uchował w tym dziale, zaraz zamieszczę informację w "zlotach", szkoda, że nie zrobiliśmy tego wcześniej...

Pozdrawiam

Cieszę się z twojego powrotu z urlopu.Może twoje pojawienie się na Forum wpłynie motywująco na pozostałych kolegów i odpalą swoje maszyny.Trzymam kciuki by przeszczep się udał.