jan kalin Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich :biggrin: posiadaczy Hond.Od wczoraj stałem sie posiadaczem VTX-a i wypada przywitac się z posiadaczami tej marki moto.Więc witam sie i pozdrawiam do zobaczenia na traskach :buttrock: zlotach :D i nie tylko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Gratuluje nabytku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich :icon_evil: posiadaczy Hond.Od wczoraj stałem sie posiadaczem VTX-a i wypada przywitac się z posiadaczami tej marki moto.Więc witam sie i pozdrawiam do zobaczenia na traskach :D zlotach :( i nie tylko No to gratuluje... kolega dokonal zakupu sprzeta, ktory mnie tez bardzo interesuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Gratuluję, piękny, mocny motocykl. Mam nadzieje, że za parę lat też sobie takiego sprawię :rolleyes: Pozdrawiam!~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich :icon_mrgreen: posiadaczy Hond.Od wczoraj stałem sie posiadaczem VTX-a i wypada przywitac się z posiadaczami tej marki moto.Więc witam sie i pozdrawiam do zobaczenia na traskach :crossy: zlotach :D i nie tylko :lalag:Witam!Gratulacje zakupu VTXa od "inżyniera" z Włocławka :icon_mrgreen: motorek piekny i zacnyale dobrze też że Vulcan trafił w dobre ręce :) heheheno i że nie musisz już jeździć skuterkiemTo co pochwalisz sie nim na Shadowisku na przełomie czerwca i lipca??? Do Cielak: Gratulacje zakupu VT500 i także mam nadzieje że dozobaczenia na Shadowisku- wypijemy zdrówko ;) za tek pikne maszynki :) No i powodzenia na egzaminie na moto- ale to to raczej formalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam!Gratulacje zakupu VTXa od "inżyniera" z Włocławka :D motorek piekny i zacnyale dobrze też że Vulcan trafił w dobre ręce :bigrazz: heheheno i że nie musisz już jeździć skuterkiemTo co pochwalisz sie nim na Shadowisku na przełomie czerwca i lipca???Do Cielak: Gratulacje zakupu VT500 i także mam nadzieje że dozobaczenia na Shadowisku- wypijemy zdrówko :wink: za tek pikne maszynki :wink: No i powodzenia na egzaminie na moto- ale to to raczej formalnośćJak udała sięimpreza w Wenecji?A moto takie sobie :clap: oczywiście żartuję na razie mam problemy z żona ale trzeba chyba czasu Po Vulcanie było kilka dni "cicho-sza" zobaczymy ile będzie po VTX pRZEZ PRZYPADEK DOWIEDZIAŁA SIĘ SUMY Oj zabolało :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Impreza w Wenecji fajna!co prawda jak patrzyłem na te maszyny to czułem się tam jakbym przyjechał jakims komarkiem ale co tam miło było chociaż popatrzeć i pomarzyć......może kiedyś :banghead: ..... trzeba wierzyć :biggrin: a co do żony to spotkał ją podwójny szok- sprzedałeś pięknego Vulkana i kupiłeś jeszcze piękniejszego i droższego VTXa więc spokojnie musi się oswoić z tą myślą że masz kolejną młodszą kochankę :biggrin: Pzdr. a tak w ogóle to byś mógł wrzucić jakieś fotki moto cy cuś Edytowane 13 Czerwca 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam wszystkich :icon_mrgreen: posiadaczy Hond.Od wczoraj stałem sie posiadaczem VTX-a i wypada przywitac się z posiadaczami tej marki moto.Więc witam sie i pozdrawiam do zobaczenia na traskach :banghead: zlotach :rolleyes: i nie tylko :flesje: Gratuluje zakupu.Zakup jak przystało na EKG-wca. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
general72 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 WITAM!!!POTRZEBUJE POMOCY POTRZEBUJE NAMIARY NA D O B R E I N I E D R O G I E KOMISY MOTOCYKLOWE GDZIE BYM MÓGŁ KUPIC NA RATY SWÓJ WYMA ZONY MOTOCYK HONDE SHADOW 700 W GÓRE!!!JSLI KTOS ZNA ADRESY ALBO NAMIARY PROSZE O KONTAKT NA EMAILA[email protected]Z GÓRY DZIEKUJE!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempien Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam, długo długo się wahałem szukając swojego pierwszego motocykla, jednak dzięki Wam właśnie wybrałem i zakupiłem VT 600'92. Początkowo szukałem Virago 535, ale przy moim wzroście (180cm) Shadowek okazał się zdecydowanie bardziej trafnym wyborem :) PS. Jeżeli ma ktoś serwisówkę do mojego sprzęta to proszę o info, znalazłem tutaj na forum dwa linki jednak oba nie są już aktualne :icon_mrgreen:. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Gratuluje trafnego wyboru ,VT 600 to niedoceniony na 4um sprzęt , ale napewno bedziesz zadowolony ,aczkolwiek pewnie szybko bedziesz szukał większego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Congratz! Witam w okręgu Shadowmanów, znam ludzi, którzy zmieniali na mocniejsze, ale znam też takich co jeżdżą latami i nie maja zamiaru dokonywać jakichkolwiek zmian. Ja ze swojego jestem jak narazie bardziej niż zadowolony, no ale już mi sie marzy coś większego :) Do zobaczenia na trasie :) Ps: Swego czasu obiecałem Wam fotki mojej Shadowki, ale w miedzyczasie forum padło i nic z tego nie wyszło. Dzisiaj się zrekompensuję. Foty są dość stare, bo robione jeszcze w kwietniu, zaraz po zakupie, nowsze bedą jak ją pięknie ubiorę (ubranka lecą już z USA). Jakość taka sobie, bo robiona komórką. http://www.bikepics.com/members/wloszku/99vlx600/ Miłego oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ps: Swego czasu obiecałem Wam fotki mojej Shadowki, ale w miedzyczasie forum padło i nic z tego nie wyszło. Dzisiaj się zrekompensuję. Foty są dość stare, bo robione jeszcze w kwietniu, zaraz po zakupie, nowsze bedą jak ją pięknie ubiorę (ubranka lecą już z USA). Jakość taka sobie, bo robiona komórką. http://www.bikepics.com/members/wloszku/99vlx600/ Miłego oglądania! A mogę zdjęcia do galerii na stronę? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A mogę zdjęcia do galerii na stronę? :clap: A czemu nie. Bierz śmiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam, długo długo się wahałem szukając swojego pierwszego motocykla, jednak dzięki Wam właśnie wybrałem i zakupiłem VT 600'92. Początkowo szukałem Virago 535, ale przy moim wzroście (180cm) Shadowek okazał się zdecydowanie bardziej trafnym wyborem :D PS. Jeżeli ma ktoś serwisówkę do mojego sprzęta to proszę o info, znalazłem tutaj na forum dwa linki jednak oba nie są już aktualne :).Pozdrawiam! Gratuluje zakupu. Powiedz mi w jakiej dzielnicy smigasz to moze kiedys sie spikniemy i pozyczeTobie moja serwisowke to sobie ja skserujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi