shadok Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 witam pomysł jest przedni :) uważam , że warto sie tym zająć natomiast najlepszym pomysłem byłoby stworzenie jakiegoś duuzego logo na plecy :) bo do hells angels nas nie przyjmą :) pozdrawiam Może i dobrze... Ostatnio przestaje to być modne. Cóż... Ewolucja. Odkrywamy nową dziedzinę życia motocyklowego. Były FR, RG, FG, MC teraz jeszcze będą ZK... :icon_eek: A poza tym w HA nie mamy szans. Oni obligatoryjnie jeżdżą na HD. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 witam wszystkichJutro wigilia jak nie będzie padać to przaejadę po mieście w czerwonym kubraku dla zabawy. Żwyczę wszystkim z okazji świąt tyle samo powrotów co wyjazdów i przede wszystkim nie przejadajcie się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam fanow VT :)) Chcialem tak zapytac czy dobrze wybralem VT500c wersja z okragla lampa ?? i tak krotko opisac ten motocykl na PW co jest jego atutem ile spala i wasze zdanie ;)) na pw z gory Dziekuje Wesloych Swiat dla Shadowcow raczej ja sie po swietach dolacze jak bede mial VT ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam posiadaczy VTeków :)Przyłączam się duchowo, choć jestem posiadaczem Virówki :)Kolega posiada VT600 z 1998 roku :) Moje pytanie do Was dotyczy serwisówki do tego motorku... on szukał jej trochę, ale mu nie poszło... brakło narzędzi. Ja pytam Was jako źródła... skoro macie te motorki, to możecie tez mieć informacje. Bardzo ważne jednak jest dla nas jeszcze to, żeby to bylo w języku polskim... słownictwo dotyczące mechaniki niestety nie jest nasza najsilniejszą stroną :) Jeżeli mozęcie jakoś pomóc, to bedę wdzieczny. Mam juz serwisówkę po angielsku, ale mozę uda się Wam gdzieś znaleźć coś po polsku :) Pozdrawiam Pa Mozecie pisać na maila [email protected] albo na GG 5511053 albo w temacie, chociaż nie chciałbym zasmiecać... wiem, ze już to zrobiłem, chcoiaż moze moje połaczenie duchowe z wami nie jest takie totalnie offtopicowe :) Przepraszam i proszę o wybaczenie Pozdrawiam lewą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Panie i Panowie fotki mojej shadowki zrobionej juz na cacy:) jedynie czekam na oslony do wydechu :) resjetracja i jedziemy:)http://img172.imageshack.us/my.php?image=dsc00318np5.jpg http://img109.imageshack.us/my.php?image=dsc00320xa0.jpg http://img172.imageshack.us/my.php?image=dsc00322ip6.jpg co o tym myslicie? Pozdrawiam a w dodaku zycze zdrowych wesolych swiat oraz za#$%^&* sylwestra i niech wszystko bedzie lepiej w przyszlym roku niz obecnym.A maszyny aby jezdzily bez problemow oraz tyle samo wyjazdow co powrotow. Niech moc bedzie z wami wszystkimi no ladne cacko :clap: i znowu przez ciebie zaczalem myslec o przemalowaniu "niebieskiej ksiezniczki" :eek: A pozatym Wesolych Swiat dla Wszystkich Hondziarzy :icon_biggrin: do zobaczeni na trasie :buttrock: niedlugo, bo w tym sezonie zimy napewno nie bedzie (przeciez to moj pierwszy sezon i muszem jezdzic :cool: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i dosiadaczy Shadowek. Składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia szampańskiego Sylwestra i jak najmniej uciążliwego Syndromu Dnia Poprzedniego w Nowy Rok. Mam nadzieję, że zobaczymy się na Shadowisku - bo ja osobiście jestem nim zainteresowany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam juz serwisówkę po angielsku, ale mozę uda się Wam gdzieś znaleźć coś po polskuWitajObawiam się, że w naszym jazyku nie pałuczisz. Taki rynek...Bo rozumiem, że chodzi ci o instrukcję serwisową, coś jak Clymer czy Hayness? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 no ladne cacko :) i znowu przez ciebie zaczalem myslec o przemalowaniu "niebieskiej ksiezniczki" :evil: A pozatym Wesolych Swiat dla Wszystkich Hondziarzy :D do zobaczeni na trasie :) niedlugo, bo w tym sezonie zimy napewno nie bedzie (przeciez to moj pierwszy sezon i muszem jezdzic :evil: )Dzieki za pozytywna opinie:) motocykl ma dosc dlugo historie moze kiedys bede mial czas na jej opisanie...Myslalem nad kolorem mechanicznej pomaranczy ale czern jednak musiala byc...Pozdrawiam i zdrowie za was na sylwestrze pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 WitajObawiam się, że w naszym jazyku nie pałuczisz. Taki rynek...Bo rozumiem, że chodzi ci o instrukcję serwisową, coś jak Clymer czy Hayness? Pozdrawiam HejNajprawdopodobniej chodzi mi o taką instrukcję. Dopiero wczoraj dowiedziałem się, że serwisówką to coś innego niż instrukcja. Osobiście posiadam Virażkę no i mam do niej serwisówkę (po angielsku oczywiście) ale dorwałem tez instrukcję obsługi (po polsku). Dają ją w salonach do motorku chyba :icon_mrgreen:Z tego wynika, że nie szukam serwisówki po polsku, a instrukcję obsługi do VT600 z '98 Z góry wielkie dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 W nadchodzącym 2007 roku życzę wszystkom shadowiakom wszystkiego najlepszego. :banghead: :bigrazz: :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich Shadołkowców w Nowym 2007 Roku...Zycze udanych przerobek, dlugich i bezpiecznych przejazdow oraz wysmienitych zlotow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QUEEN Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam Panów. ... pozdrawiam w NOWYM ROKU wszystkich szczęśliwych posiadaczy Hondy Shadow w szczególności ACE 1100 :banghead: takiej jak moja :buttrock:... narazie wersja standardowa, ale juz na ten sezon będzie przerobiona :banghead: zmieniam pare rzeczy w moim "cieniu" (mam nadzieje ze czas mi na to pozwoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam Panów. ... pozdrawiam w NOWYM ROKU wszystkich szczęśliwych posiadaczy Hondy Shadow w szczególności ACE 1100 :D takiej jak moja :)... narazie wersja standardowa, ale juz na ten sezon będzie przerobiona :) zmieniam pare rzeczy w moim "cieniu" (mam nadzieje ze czas mi na to pozwoli) Witam nastepna Pania w gronie sympatykow Shadow!!!!! :clap: I Wszystkiego NAJ... w Nowym Roku dla wszystkich !!! Rusty :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam nastepna Pania w gronie sympatykow Shadow!!!!! ;) I Wszystkiego NAJ... w Nowym Roku dla wszystkich !!! Rusty :icon_mrgreen: RUSTY wybierasz się z nami w czerwcu na Ukrainę? :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam Panów. ... pozdrawiam w NOWYM ROKU wszystkich szczęśliwych posiadaczy Hondy Shadow w szczególności ACE 1100 :D takiej jak moja :) ... narazie wersja standardowa, ale juz na ten sezon będzie przerobiona :) zmieniam pare rzeczy w moim "cieniu" (mam nadzieje ze czas mi na to pozwoli) Witaj! Super, że kobiety nie ulegają obiegowym stereotypom, że są dla nich za duże motocykle.Tak trzymać. Baby do garów! Najlepiej jak gary są dwa i w układzie V oczywiście :icon_mrgreen: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi