willydon Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no juz wrzucam fotke na avatar ze zlotu ja cie kojarze. zagadalem dwa razy ale tylko w sprawach organizacyjnych - nie wiedzialem ze przyjechales shadow'ka.a oto moja fotka:)http://www.jablonowo.scholaris.pl/pages/fo...11/IM001079.JPGchyba musze popracowac nad moim wizerunkiem na motocyklu:)Pozdrawiam i czekamy na twój powrót.dzieki. bede zagladal na nasz shadow'kowy topic co by byc na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) no i teraz cie kojarze, nie musisz nad niczym pracowac jest super , zlocik tez ok ale mialem mala wpadke w drodze powrotnej heh ale nie ma o czym gadac jest git i motor tez caly :) a co do zlotu w Krotoszynie mam problem bo na 60% nie pojade , telefon na prv dostalem ale mam maly problem z pracodawcą heh i nie wiem czy nie bede juz w pracy , ale dam jeszcze znac bo jest nadzieja ;) :biggrin: nie wiesz pierwoszow jaki tam jest plan tego zlociku ? kiedy dokladnie sie zaczyna i o której i jaka organizacja ? moze jakis link podasz Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Mr MaGiK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) ]http://www.oldtimers.civ.pl/zlot.html. Przesyłam adres na którym masz wszystkie informacje odnośnie zlotu w Krotoszynie. ]http://www.oldtimers.civ.pl/zlot.html. przesyłam jeszcze raz http://www.oldtimers.civ.pl/zlot.html Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Żałuje też że nie mogłem być, ale prognozy się potwierdziły co z tego że sobota w miare ładna jak mieliśmy tam być do wtorku, a do mnie we wtorek to bym chyba nie dojechał tak dawało. Do Krotoszyna nie polece bo już mam zaklepany zlot "lokalny" 60 km ode mnie , na kolejny weekend 25-27 też.Mam głód - przeszło dwa tygodnie bez motocykla jeszcze troche to odwykne. Może coś pokombinujem z wrześniem co? Można by było się rozejrzeć za jakimś zlotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja na bank wybieram się do Krotoszyna.25-29 lecę do Nowego Sącza na weselicho.Na początku września zaplanowałem zlot w Świdnicy.Shadok z Szatrim jak widzicie Krotoszyn.Panowie sezon się powoli się kończy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ej panowie co to pomór?Nikt sie nie odzywa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja na bank wybieram się do Krotoszyna.25-29 lecę do Nowego Sącza na weselicho.Na początku września zaplanowałem zlot w Świdnicy.Shadok z Szatrim jak widzicie Krotoszyn.Panowie sezon się powoli się kończy. :icon_exclaim: Szatri właśnie się pakuje na wschód i południe, a ja z połówką jutro lecimy na wschód-północny-wschód. Tak że Krotoszyn odpadł niestety... Sezon to w tym roku będzie do świąt, zobaczycie... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Sezon to w tym roku będzie do świąt, zobaczycie... :( DOBRZE GADA !!!!!!!!!!!! i to do świąt WIELKANOCNYCH!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dla mnie sezon trwa cały rok hehe :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 "okey" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Bartek jak tam twoja impreza udała sie?.Ja byłem w Krotoszynie było przednie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja też zadowolony, to był w sumie zlot pojazdów militarnych, ale full motocykli też się zjechało, koncercik perfectu był nawet, tylko powrót miałem h...jowy. Rano siąpiło myślałem że przejdzie ale później niebo zaciągneło chmurami i coraz lepiej no i przyszło wracać w deszczu. Spodni skórzanych nie miałem bo jak jechałem to grzało no i sobie jeszcze braincapa zamiast pełnego kasu założyłem. Oj dostałem w dupe :icon_razz: :icon_eek: Ale było fajowo, tylko co najlepsze, tak już wcześniej troche mnie ten pomysł męczył, ale teraz jeszcze jak popatrzałem jak chłopaki na enduraczach dają ognia to mnie trafiło i KUPUJE ENDURO!!! :biggrin: :icon_idea: Nie wiem jeszcze jakie bo nie moge się za bardzo zdecydować czy coś lżejszego czy raczej ciężki żeby można było gdzieś dalej z bagażami i plecakiem polecieć np. na shadowisko :wink: :bigrazz: tylko nie wiem czy na takim motocyklu bedziecie mnie chcieli widzieć. :biggrin: Ale to chyba już na przyszły sezon chyba że teraz coś tańszego sobie sprawie i będe miał dwa w garażu , pierwszy o jedynie słusznej lini czysty i lśniący a drugi brudas. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja też zadowolony, to był w sumie zlot pojazdów militarnych, ale full motocykli też się zjechało, koncercik perfectu był nawet, tylko powrót miałem h...jowy. Rano siąpiło myślałem że przejdzie ale później niebo zaciągneło chmurami i coraz lepiej no i przyszło wracać w deszczu. Spodni skórzanych nie miałem bo jak jechałem to grzało no i sobie jeszcze braincapa zamiast pełnego kasu założyłem. Oj dostałem w dupe :icon_razz: :icon_eek: Ale było fajowo, tylko co najlepsze, tak już wcześniej troche mnie ten pomysł męczył, ale teraz jeszcze jak popatrzałem jak chłopaki na enduraczach dają ognia to mnie trafiło i KUPUJE ENDURO!!! :biggrin: :icon_idea: Nie wiem jeszcze jakie bo nie moge się za bardzo zdecydować czy coś lżejszego czy raczej ciężki żeby można było gdzieś dalej z bagażami i plecakiem polecieć np. na shadowisko :wink: :bigrazz: tylko nie wiem czy na takim motocyklu bedziecie mnie chcieli widzieć. :biggrin: Ale to chyba już na przyszły sezon chyba że teraz coś tańszego sobie sprawie i będe miał dwa w garażu , pierwszy o jedynie słusznej lini czysty i lśniący a drugi brudas. :clap:Mi też enduro się podoba.Mógłbym pojeżdzić tochę po dziurach a potem szlałfikem go pociągnąc.A tu trzeba trochę popucować.Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 tylko nie wiem czy na takim motocyklu bedziecie mnie chcieli widzieć. :flesje:Jak kupisz transalpa albo afrykę to prawie to samo... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pogoda jakaś taka... Psowa powiedziałbym... Macie jakieś ploteczki nt. pogody jesiennej?Z ploteczek - w mojej okolicy pojawiła się atrakcyjna honda shadow 600 :biggrin: Klubowiczów przybywa... Przyszły (pewnie już) rok nieźle się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi