Mr.DiPi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 o qrcze do jabłonowa pomorskiego to ja chyba niestety nie dotrę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Oczywiscie ze nic na siłę :icon_twisted: ja mam blisko i rozumiem ze ktos kto ma daleko nie jedzie :buttrock: zwlaszcza jak pada , ja poprostu dojade i jak bedzie zle w kazdej chwili moge wracac a jak ktos ma ponad 300 km to rozumiem ze nie bardzo :biggrin: ale nie ma co krakac tylko trzeba wierzyc ze bedzie sloneczko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dzis odpalilem maszyne. zrobilem rundke po okolicy. zdazylo na mnie niezle lunac ale mialem juz blisko na parking. wszystko ok. olej zakupilem. na dzis moge powiedziec ze w jablonowie bede w sobote. chyba ze prognozy beda tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dzis odpalilem maszyne. zrobilem rundke po okolicy. zdazylo na mnie niezle lunac ale mialem juz blisko na parking. wszystko ok. olej zakupilem. na dzis moge powiedziec ze w jablonowie bede w sobote. chyba ze prognozy beda tragiczne nie chce cie martwić, ale na razie one takie są ,miejmy nadzieje że na razie, zobacz na onecie brodnice w sobote i niedziele ulewy. U mnie dzisaj w ciągu dnia siąpiło później ulewa, przestało i znowu zaczyna. Ja już z półtora tygodnia na motocyklu nie siedziałem :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dzis odpalilem maszyne. zrobilem rundke po okolicy. zdazylo na mnie niezle lunac ale mialem juz blisko na parking. wszystko ok. olej zakupilem. na dzis moge powiedziec ze w jablonowie bede w sobote. chyba ze prognozy beda tragiczne A o której planujesz wyjazd w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A o której planujesz wyjazd w sobotę?nie mam sprecyzowanego planu choc preferuje godziny przedpoludniowe. jesli pasuje ci przelotowa 110 to mozemy sie umowic na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jesli ktos by mial po drodze przez Płock i nie przekracza predkosci 120km/h to chetnie sie z kims zkumam , jade w sobote przed południem :P chociaz i u mnie ulewa pozadna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Pogoda się przeciera... Tfu, tfu żeby nie zapeszyć.Szatri siedzi nad morzem, mówił, że pogoda jak drut... 110km/h? Ja przez wioski się lansuję nie szybciej jak 30... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 no czasami i ja nie przekraczam 50 km/h heh niech podziwiaja :clap: wiec panowie jutro zlot moze powiedzmy kto napewno bedzie ;) moim zdaniem czas sie zadeklarowac :/ ja jade :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja decyzję podejmę rano bo we Wrocławiu pada od samego rana.Mam najdalej i pogody muszę być pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Szczerze: Jutro wyjeżdżamy razem z rodzinką: oni nad morze, ja na zlot. Więc tak naprawdę również decyzję mogę podjąć w odstatniej chwili... Sam nie wiem, bardzo chciałbym pojechać... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 U mnie POMPA rano padało, przestało i teraz znowu czarno i daje ognia. Rano decyzji ja nie moge podjąć bo musze się spakować bo wyjeżdzałbym od razu po robocie. Prognozy tragiczne na każdym portalu i w telewizji, sobota troche mniej ulewna ale niedziela i poniedziałek ulewy i co bedziemy siedzieć w namiotach, moim zdaniem nie ma sensu. Żeby to były przelotne deszcze, ale jak mnie taka burza dopadnie jak teraz za oknem to dziękuje. Bardzo się napaliłem na ten wyjazd ale wizja siedzenia w namiocie i jazdy w strugach deszczu mnie przeraża, ja chyba na 70% odpadam gdyby było bliżej to by się człowiek spakował wyczekał momentu i pojechał do domu ale 260km to nie tak szybko. Plecak też mi marudzi. Ide jeszcze do roboty, piszcie co o tym wszystki sądzicie, przeglądajcie prognozy, wieczorem przy komputerach SĄD OSTATECZNY. Ja będe przy kompie około 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) no ja tak czy inaczej jade :clap: wieczorkiem sad ;) a jeszcze mam male pytanko , wiem ze to nie ten dzial i temat ale panowie czym czyscicie swoje motorki :flesje: nie moge swojej maszyny doczyscic :/ zwlaszcza chromowanych elementow :/ Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Mr MaGiK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 U mnie wyszło słońce i ciepło się zrobiło.Gdyby tak się utrzymało jest dobrze.Bartek jak się spakujesz a nie pojedziesz to nic się nie stanie(ja mam o 100km.więcej).W więc obserwujemy pogodę,może zmieni się na tyle że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 U mnie wyszło słońce i ciepło się zrobiło.Gdyby tak się utrzymało jest dobrze.Bartek jak się spakujesz a nie pojedziesz to nic się nie stanie(ja mam o 100km.więcej).W więc obserwujemy pogodę,może zmieni się na tyle że będzie ok.ja namowilem jeszcze znajomka, ktory wezmie kumpla (obaj na yamahah, ale o jedynej wlasciwej linii) decyzje podejmiemy o 10:30 jutro rano. ale i tak dzis wieczorem sie sapakuje.http://meteo.icm.edu.pl/ tutaj prognoza calkiem optymistyczna. shadok jesli jestes chetny to wyruszam ok 10:30 z grenadierow/ostrobramska i bedziemy ok 11:00 w lomiankach. ale przelotowa przypuszczam ze moze buc jeszcze mniejsz bo znajomu ledwo wyleczyl reke po wypadku i oponuje za tempem spacerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi