Bartek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Wyszukałem takie coś odnośnie Jabłonowa, http://www.jablonowo.scholaris.pl/ kliknijcie w kalendarz i jest taki krótki plan imprezy a na dole jest Foto-archiwum jest dosyć dużo zdjęć z poprzedniej imprezy, u mnie na kompie nie moge otworzyć i powiększyć poszczególnych zdjec nie wiem może nie można zobaczcie u siebie. Tak jak patrze to tak źle to nie wygląda troche tych motocyklistów tam było no i wjazd za darmo grochówka tak jak napisali też będzie. Myślcie, może ktoś się zdecyduje jeszcze. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Panowie to jest jakies 100km odemnie wiec dojazd zajmnie mi chwilke :icon_rolleyes: pisze sie na to i potwierdzam moje przybycie :) moja shadow tam bedzie ;) kto jeszcze bedzie na 100 % 12 sierpnia godzina 16.00 jablonowo ;) z tego planu wynika tak jakos nie wiem po co 11 sierpnia juz tam byc ?? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Mr MaGiK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bartek przefiltrowałem tę stronkę którą podałeś i po zdjęciach z ubiegłego roku wygląda nawet ciekawie,a i kolega z Płocka zgłosił swój akces. Robi się ciekawie.Mój plecaczek mówi że warto przejechać te 370 km.Ja również jestem za.A inni koledzy?.Czy przeczytałeś private które wysłalem do ciebie?. Shadok ty oczywiście też zgłaszasz swój akces na spotaknie w Jabłonowie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Szacunek Panowie. Widze jakaś inicjatywa powstaje - super. A to Jabłonowo to zlot ogólny czy coś specjalnego dla choperów dajcie wiecej informacji , być może dam rade dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Szacunek Panowie. Widze jakaś inicjatywa powstaje - super. A to Jabłonowo to zlot ogólny czy coś specjalnego dla choperów dajcie wiecej informacji , być może dam rade dojechać.zaglądnij do informacji Bartka z dnia wczorajszego z godz.17.22.Tam jest prawie wszystko.Podana jest strona internetowa tej imprezy wraz ze zdjęciami z ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Oczywiście potwierdzam. Z Schadowatych ploteczek, kol. Szatri wreszczie odpalił swoją ryczącą pięćsetę :icon_rolleyes: i nawet był u mnie wczoraj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 i pamietajcie ze to jablonowo pomorkie ( miedzy grudziądzem a brodnica ) poniewaz calkiem niedaleko jest inne jablonowo :icon_rolleyes: a zdjecia ogladalem i moze byc super imprezka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No wygląda to przyzwoicie.Będe stwał na uszach żeby dojechać . Gdyby ktoś z was jechłał przez , albo z okolic Piotrkowa to dajcie znać - w kupie cieplej :icon_rolleyes: Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No no rozkręcamy się widze............Shadok to może Szatri też dojedzie weź go tam podduś, bo sam przy stole nie będe spał :( :evil: , albo koło .......... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Szatri w tym czasie będzie w Krynicy Morskiej, gdzie i ja po zlocie się wybieram.A już mu tyle razy tłumaczyłem, że to blisko, że może w końcu zmięknie... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 witamwlasnie powrocilem z wizyty u naszych poludniowych sasiadow gdzie tanie piwo, wyprazanay syr z hranolkami i wsapaniale widoki malej fatry rozpieszczaly mnie przez 10 dni.Możemy też pomyśleć o innym terminie i o innym miejscu.to kwestia tego ze tydzien pozniej wyjezdzam i mimo ze ze mnie duzy chlopiec to chcialbym poswiecic troche czasu najblizszym, a nie wiem jak oni uloza swoj plan urlopowy.JABŁONOWO POMORSKIE kawałek na północ od Brodnicy. To jest II zlot połączony z festiwalem zespołów muzycznych http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html. pomysl ciagle mi sie bardzo podoba. plecaczka nie moge obiecac. bo nawet jesli sie jakis chetny znajdzie to ostatnio przekonalem sie ze nawet bez namiotu dwa spiworki i pierdolki (i nieodlaczny zapas 1,5 litra oleju;) ledwo udalo sie pomiescic. ale jestem bardzo optymistycznie nastawiony.Z Schadowatych ploteczek, kol. Szatri wreszczie odpalił swoją ryczącą pięćsetę :( i nawet był u mnie wczoraj.gratuluje, dzieki waszej piwnicowej lekcji przekonalem sie ze skuteczny remont silnika na wlasna reke jest mozliwy. wymaga tylko cierpliwosci. jakbysicie planowali jakis objazd po okolicy w rozsadnych predkosciach (do 110) i szukali trzeciej shadowy do kolekcji to dajcie znac (fajny zestaw starych 500, 750, 1100).pozdrawiamwillydon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 witamwlasnie powrocilem z wizyty u naszych poludniowych sasiadow gdzie tanie piwo, wyprazanay syr z hranolkami i wsapaniale widoki malej fatry rozpieszczaly mnie przez 10 dni. to kwestia tego ze tydzien pozniej wyjezdzam i mimo ze ze mnie duzy chlopiec to chcialbym poswiecic troche czasu najblizszym, a nie wiem jak oni uloza swoj plan urlopowy. pomysl ciagle mi sie bardzo podoba. plecaczka nie moge obiecac. bo nawet jesli sie jakis chetny znajdzie to ostatnio przekonalem sie ze nawet bez namiotu dwa spiworki i pierdolki (i nieodlaczny zapas 1,5 litra oleju;) ledwo udalo sie pomiescic. ale jestem bardzo optymistycznie nastawiony. gratuluje, dzieki waszej piwnicowej lekcji przekonalem sie ze skuteczny remont silnika na wlasna reke jest mozliwy. wymaga tylko cierpliwosci. jakbysicie planowali jakis objazd po okolicy w rozsadnych predkosciach (do 110) i szukali trzeciej shadowy do kolekcji to dajcie znac (fajny zestaw starych 500, 750, 1100).pozdrawiamwillydon No pięknie ja już myślałem willy, że ty już na wykładach (wykładasz na plecki te piękne blond szwedki :icon_razz: )za naszym pięknym, pełnym sinic morzem, nie odzywałeś się tyle. To jakby wszyscy dojechali ( bo wiecie jak to czasem bywa ci co mają najbliżej.............. :crossy: :) :P ) to będzie 6 motocykli no no............ Udało mi się wygospodarować czas i lece jutro do Debrzna na zlot ha ha ......... :crossy: :crossy: :cool: :icon_mrgreen: ;) Chyba troche zmokne :evil: :evil: Do niedzieli!! Piszcie dużo żebym miał co czytać jak wróce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr MaGiK Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no panowie zaczynam przerabiac tył mojej shadołki , trzymajcie kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udało mi się wygospodarować czas i lece jutro do Debrzna na zlot ha ha ......... :flesje: :flesje: :flesje: :banghead: :icon_eek: Chyba troche zmokne :evil: :evil: Aha pojechałem - cały dzień od rana do 20 padało , nie padało lało. Nie miałem jeszcze żadnego kondoma, a to z 2,5 godz. jazdy i sobie odpuściłem. Dzisiaj też już zaczyna u mnie ............ :buttrock: Trzeba obserwować prognozy na długi weekend i trzymać kciuki żeby deszczu nie było. Oby była taka pogoda jak na pierwszym shadowisku. Na interii jest już prognoza na sobote jak na razie nie jest źle.Pozdro no panowie zaczynam przerabiac tył mojej shadołki , trzymajcie kciuki :) A ty co tak od razu od tyłu.......... :buttrock: :banghead: Jak zapomnimy (zapomniemy :) ) trzymać kciuki to uważaj żebyś złożył moto do soboty :buttrock: :cool: bo masz najbliżej z nas.................. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no panowie zaczynam przerabiac tył mojej shadołki , trzymajcie kciuki :) A co będziesz zmieniał? U nas dziś też lało całą noc i pól dnia, liczyłem na jakiś wypad z koleżanką, ale kałuże okropne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi