Huskypower Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Proponuje ci żebys kupił dobre 4t, bo sa lepsze od 2t, mniej sie psują , mają większy moment obrotowy i i mniej palą.zgodze się z przedmówcą, 4T przedewszsystkim jest trwalszy i nie ma konieczności tak częstych remontów. Pomijając najnowsze 4T to 2T jest lżejsze i wścieklejsze. Dla mnie 4T to jak diesel wśród pojazdów a bena to jak 2T, a więc 4T wypiera 2T jak z dieslem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek1 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 witamMam do was pytanko,mam do dyspozycji kwote ok 6500 zl i zastanwiam sie nad kupnem dr 350,macie jakies propzycje ,albo moze ktos widzial jakis ciekawy model,np na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Jak narazie sprzedałem DTkę i śmigam Yamahą FZR 600 :D więc to zupełnie inna klasa niestety jazda ścigiem nie bardzo mnie rajcuje i jak znajde okazje to pomysle o jakims dobrym enduro ale coraz mocniej zastanawiam się nad 4T co wy na to? Hmm...nie rozumiem...teraz masz FZR 600...i mówisz, że 4T Enduro są drogie? :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a teraz super hard cross odstawi wszystkie wr i kx yz itd http://www.bikepics.com/pictures/593397/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie no z ta kasa to nie masz sie co pchac w "hard enduro", bo kupisz i bedzesz stal bo Cie nie bede stac na jazde. Niestety jazda z wysokowysilonym silnikiem 125cc wiaze sie z duzymi kosztami przy ktorych koszt paliwa nie jest wcale wysoki. Mam na mysli oleje, smary,czesci eksplatacyjne itd. Za 4 tysiace to trzeba rocznie wydac na utrzymanie..... Ja nie chce Cie odstraszac od hard enduro ale to jest naprawde droga zabawa. Jak juz moi przedmowcy radzili rozejzyj sie za wieksza pojemnoscia moze nawet w 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a teraz super hard cross odstawi wszystkie wr i kx yz itd http://www.bikepics.com/pictures/593397/ Wstydzil bym sie na tym siedziec kapletny brak gustu feeeee tak zepsuc wsk Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wstydzil bym sie na tym siedziec kapletny brak gustu feeeee tak zepsuc wsk dokładnie, wsk powinna zachować swój wygląd a nie jakieś "wieśniackie" przeróbki otrzymywać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Sorry za off topic. ale Ptasior weszedlem na twoją strone www. wchodze w dane techniczne ico widze :D Dt 80 lc 2 dysponuje mocą 10 KM przy 6 tys obr.Przeciez to są jajca ;]Bo przy 11 tys musiala by miec kolo 16 Kuców :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Sorry za off topic. ale Ptasior weszedlem na twoją strone www. wchodze w dane techniczne ico widze :D Dt 80 lc 2 dysponuje mocą 10 KM przy 6 tys obr.Przeciez to są jajca ;]Bo przy 11 tys musiala by miec kolo 16 Kuców :buttrock: Ja mam tak wpisane w papierach(tj.przegląd,dopuszczenie do ruchu publicznego itp.) także się tym sugerowałem(wersja oczywiscie zablokowana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam, tak jak w temacie, co byście polecili z najmocniejszych enduro o pojemności 125cm. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi