MotoCross Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam po dłuższej przerwie. Mam poważny dylemat. Powiem krótko: 4000 zł + 1500-1800 zł za Simsona S51 = ok 5500zł i kupić jakieś enduro z homologacja w kraju, full odpada, bo mam wrednych sasiadów, starych UBekow, ktorzy bez wahania zadzwonia... Albo 4000zł + 3000 zł za obecnego fiacika CC + jeszcze z 2 wypłaty i Golf III 1.9 diesellub 3 opcja, ale mnie pewna: 4000zł + w/w 1500zł i szukać jakiegoś GS`a 500 z 94-96 rok. Co myślicie, podpowiedzcie mi, bo waham sie juz dlugo, a sezon juz sie rozpoczal, moto zawsze z bólem można sprzedac i zmienic na smochod, Moto mialoby mi sluzyc do dojazdow do pracy (raczej cos z husqvarny, bo ktm zbyt drogi - ano i jeszcze w jakich pojemnosciach, pewnie 2T bo 4 T zbyt drogi,rocznik najlepiej po 95r. ) Pozdrowienia z Borów Tucholskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Napisałbyś tydzień wcześniej .. Mój chrzestny miał Husqvarne WR 250 , do rejestracji,nowa opona z przodu za 6000 tysięcy sprzedał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Najlepsze dla cienie będzie 4T!Husqa TE 250, Yamaha WR 250 F ale to dość żadkie motorki ale moze jak byś trafil na coś starszego z tego to bylo by ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Najlepsze dla cienie będzie 4T!Husqa TE 250, Yamaha WR 250 F ale to dość żadkie motorki ale moze jak byś trafil na coś starszego z tego to bylo by ... chyba wiesz ile te sprzety kosztuja,a MotoCross wyraznie napisal ile kasy bedzie mial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ma służyc do dojazdów do pracy... moze yamaha DT125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Chybaś kwas na głowe upadł :icon_mrgreen: , za przeproszeniem, ten motor nie ma sie znudzic po tygodniu, dojazdy do pracy - roznie to w Lasach bywa - ale zeby mial hoc trohe wiecej mocy Cos mi sie zdaje, ze to tylko w Erze takie kaprysy :wink: Moze i DT, ale ... nie to juz wolalbym GS`a Pozdr Akurat znalazlem - no chyba, ze byloby to takie DT nawet fajne i to przednie zawieszenie.... :flesje: Do rekreacyjnej lecz szybkiej jazdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ktm lc 2 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na allegro jest lc 4 620cm3 podoba mi sie nawet :icon_mrgreen: ładne oponki http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M185956 a jesli mialbym wybrac miedzy DT 125, a DR 125 co polecacie? np Dr: http://www.autokk.tuchola.pl/index.php?opt...mid=26&catid=23 lub 650:http://www.autokk.tuchola.pl/index.php?opt...mid=26&catid=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) ku*wa, ja już sam nie wiem ... ale z tym przednim zawieszeniem w DT 125 to jest tak że albo :- to jest naprawde tapczan -albo w mojej było utwardzone (chyba tak było , jesli tak to POLECAM :icon_mrgreen: )- albo to jakis mit który tworza przede wszystkim osoby które na oczy nie widziały dt 125 albo jezdziły tylko 80-ką nie mówie, że pracuje jak w wyczynie ale aż tak dużej tragedii nie ma :crossy: juz kilka osób sie zdziwiło, że ich ktoś na dt125 objechał :smile: to samo tyczy sie mocy - ale jak ktos nie potrafi rozróżnic jak jezdzi sprzet mający 27 koni a jak 12 (wersja zblokowana) to może lepiej niech zamilczy :flesje: jesli skumałem to masz fciata cc i jeszcze 4 tys i jeszcze 2 wypłaty => to fiatem jezdzij do pracy a za reszte moto :wink: lukaj moze za jakims 4T 250-350 Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ktm lc 2 :icon_mrgreen:jeszcze mu dt 80 zaproponuj :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hej dobrze zrozumiales, tylko mialby byc to motorek w wieku > 95r. a co ja znajde o takiej pojemnosci 4T ? i jeszcze 250-350 , moze jakies dr 350, ale ih nie ma zbyt wiele. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No to co ty w koncu chcesz?? dr125? dt125? ktm lc4 620? duza rozbieżność, nie powiem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja bym brał suzuki DR 650. Jeździłem tym troche po torze i owszem słabo sie do tego nadaje ale w zakrętach idzie bardzo stabilnie i masy nie czuć. Na ulice podobno mocy jest od cholery, a do śmigania w terenie się nadaje oczywiście poza jakimś hardcorem. Sam teraz rozważam kupno takiego sprzęta ale jeszcze nie jestem zdecydowany. Za 5500zł powinno się coś znaleźć. Coś znalazłem:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96644633http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99360988 Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez adam87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 juz kilka osób sie zdziwiło, że ich ktoś na dt125 objechał :crossy: to samo tyczy sie mocy - ale jak ktos nie potrafi rozróżnic jak jezdzi sprzet mający 27 koni a jak 12 (wersja zblokowana) to może lepiej niech zamilczy :cool: zgadzam sie, widzialem ostatnio u mnie na torze jak koles latal DT 125(odchudzona- bez swiatel i innych zbednych pierdolek i napewno odblokowana).Normalnie trzymal sie za EXC-e .Takze da sie ,da sie :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 hej dobrze zrozumiales, tylko mialby byc to motorek w wieku > 95r. a co ja znajde o takiej pojemnosci 4T ? i jeszcze 250-350 , moze jakies dr 350, ale ih nie ma zbyt wiele. Pozdr. Jesli chodzi o dr to masz racje nie ma ich duzo w polsce natomiast w niemczech jest ich od cholery :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi