Browarny Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Andi 125, może byś bardziej sensownie zapraszał, bez miliona cytatów? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 10 sierpnia odbędzie się Rajd Pojazdów Zabytkowych w Zagórzu; A 17 podobno ma się odbyć Zlot Motocykli Ciężkich i Zabytkowych w Radawie\k. Jarosławia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 to jak nikt nie jedzie do żarnowa?? nikt sie nie skusi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Jeśli będzie ładna pogoda to prawdopodobnie pojadę, ale tylko na jeden dzień (niedziela). Tutaj są informacje na temat wystawy i rajdu pojazdów zabytkowych, która jest dzisiaj i jutro (rajd) w Rzeszowie. Edytowane 21 Lipca 2007 przez wadir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja sie wybieram do Żarnowa, ale tylko w niedziele bo w sobote w robocie jestem i nie dadzą mi wolnego :notworthy: Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ciesze sie że macie zamiar przyjechac, postaramy się o miłą atmosfere a ja licze że wy dopiszecie swoją obecnością i że będzie świetna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 i że będzie świetna zabawa. zdjęcia z zeszłorocznej imprezy wyglądają interesująco więc oby tylko pogoda dopisała (nie musi być 36 stopni- wystarczy 26 :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 zdjęcia z zeszłorocznej imprezy wyglądają interesująco więc oby tylko pogoda dopisała (nie musi być 36 stopni- wystarczy 26 :icon_rolleyes: )wiesz, ja bym nawet wolał te 26 stopni bo moje moto niedomaga w temperaturach w okolicy 35 st ;) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jedzie kto do Radawy albo Zagorza jakim weteranem ? z okolic jasla/krosna/rzeszowa ? Bodmanie ... wybierasz sie na ktorys z tych zlotow ? nastepny miesiac zapowiada sie interesujaco pod kontem zlotow i imprez :notworthy: wybiera sie ktos na Bieszczadzkie Anioly ?! szukam kompanii do podrozy :biggrin: wskazany weteran zebym wiele niezpowalnial przejazdu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 grasser > najbliżej to MOTO BIKE FESTIVAL do Dołżycy k.Cisnej 3-5 sierpnia chcialbym pojechać więc i Ciebie zapraszam bo zawsze raźniej :flesje: wypić.Następnie mam w kalendarzu zapisany Zagórz 10-12 sierpnia więc jakbyś był chętny to pewnie też bym mógł obskoczyć :icon_rolleyes: Bieszczadzkie Anioły miałem w planie już od dawna, ale niestety w tym samym czasie wyskoczyła Sirava (17-19 sierpnia) i pewnie tam polece! A Radawa kiedy? i co tam ma być? Pozdrawiam i lece teraz śmigać - kierunek zachód :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) http://forum.motocyklistow.pl/XVII-ZLOT-MO...YCH-t77600.htmltu o radawie :icon_rolleyes: ok to ja robie weryfikacje planow na pierwsze 2 tygodnie sierpnia i dam znac dokladniej :flesje: tylko przygotoj sie na przelotowa 60-70 bo niewiem czy uralca poskladam do tej pory :crossy: sa jeszcze jacys chetni ?im nas wiecej tym weselej :] Sirava ? :> szczegoly jakies podaj Edytowane 26 Lipca 2007 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/XVII-ZLOT-MO...YCH-t77600.htmltu o radawie :bigrazz: ok to ja robie weryfikacje planow na pierwsze 2 tygodnie sierpnia i dam znac dokladniej :crossy: tylko przygotoj sie na przelotowa 60-70 bo niewiem czy uralca poskladam do tej pory :P sa jeszcze jacys chetni ?im nas wiecej tym weselej :] Sirava ? :> szczegoly jakies podajRadawa odpada - my lecimy z Krzychem2000 na Sirave (jak mnie coś nie zje), szczegółów nie znam, ale ma być super ponoć!Dostosuje się do 60-70km/h jak mnie co nie zdenerwuje wcześniej to moge tyle grzać :) Pozdro. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ok juz mniejwiecej wiem co i jak. wyglada na to ze Moto Bike Festiwal mnie ominie ... ale wtedy na zagorz jade na 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Do Żarnowa dotarłem w południe. Podczas parady przegrzał mi się motocykl (awaria wentylatora, wyciekł płyn chłodzący)- chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować motocykliście na niebieskim crossie, który podzielił się ze mną swoim nowym płynem :banghead: Jeśli to czytasz to jeszcze raz serdecznie dziękuję :banghead: Był to mój pierwszy wyjazd na imprezę motocyklową- szkoda, że z nieprzyjemną niespodzianką, ale ogólnie jestem zadowolony-doświadczyłem osobiście solidarności motocyklistów, o której wcześniej dużo słyszałem no i szczęśliwie udało mi się dotrzeć do domu (jak zobaczyłem, że coś wysieka z mojego moto to się średnio poczułem :banghead: ). Ma ktoś może jakieś zdjęcia :icon_eek: Edytowane 29 Lipca 2007 przez wadir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr4nd Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Ciesze się że sie podobało ;) W tym roku pokazało się o wiele więcej maszyn niż w poprzednim (reklama robi swoje). Jeżeli myślę o tym samym niebieskim crossie (długie włosy kierowca lub Bartek? obydwóch znam - sąsiedzi :D ). Myślę że niektórzy jeszcze dobrze do domu nie wrócili więc na zdjęcia trzeba będzie poczekać :D Ps. A może Ci pomógł: http://www.bikepics.com/members/bohen/89xt600/ :> Pozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2007 przez Gr4nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi