kedzior Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Moja DT jest odblokowana. Może ona ma wersje SM i jest na szosowych oponach?? jesli mozesz to zaptaj się go z czego blokady mu zdjeli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 no on jeszcze ma wydech wypatroszony ale nie jest to wersja SM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Temat dla chwalipiętów heh. Ja ekonomicznie jadę 80-90, a nieekonomicznie ponad 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) co ty za przeproszeniem piepszysz?? gdyby był dla chwalipietów to by było "jaki jest v-max waszych sprzetów" a temat jest przydatny bo można sie zorientowac jaka jest przedkosc podrórzna, ekonomiczna sprzeta a tak na spokojnie to przy jakich obrotach masz 90?? 120?? u mnie w mbx 90 to 7 tys obr. Edytowane 16 Lipca 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 co ty za przeproszeniem piepszysz?? gdyby był dla chwalipietów to by było Kwestia gustu. Zachowaj kulturę na forum. Co do pytania, to na biegu szóstym mam 90 przy około 5,5 - 6 tys obrotów, ale biorą pod uwagę niski oment obrotowy, należy zredukwoać do piątego, dolecieć do 8 tys, i wtedy sześć. A 120km/h miałem przy 10 tys obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 co ty za przeproszeniem piepszysz?? gdyby był dla chwalipietów to by było "jaki jest v-max waszych sprzetów" a temat jest przydatny bo można sie zorientowac jaka jest przedkosc podrórzna, ekonomiczna sprzeta a tak na spokojnie to przy jakich obrotach masz 90?? 120?? u mnie w mbx 90 to 7 tys obr.Wojtuś zgadzam się z Tobą w zupełności ale ja Cie prosze zerknij czasem do słownika :biggrin:Ładnie proszę :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 :clap: :biggrin: :biggrin: Tak, teraz się będziemy kłócić kto ma rację. Zajmijcie się tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Daevon nikt tu się nie kłóci. Forum jest przeważnie po to żeby móc wyrazić swoją opinię :clap:O ile robi się to kulturalnie to nie widzę problemu. Przelotowa mojego Szerszenia póki co 50 km/h. Po odblokowaniu zobacze na co go stać :biggrin: pozdrawiam :biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Nom zajebiś***. Swoją drogą masz trochę tych motorków... Marta's Kawasaki.... Marta's Burgmannn no no a ty piszesz o 50 km/h peppera?:-> Edytowane 16 Lipca 2006 przez Daevon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo26021990 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Moim Jinchengem Knightem lecialem narazie v-max 65 km/h ppredkosc przelotowa okolo 50 zmienie jeszcze tylko tylnia zebatkie i pojdzie 80 km/h:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Jełśi pozwalaja na to warunki RG na max czyli 110-115 jesłi nie tak 80-90 Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack|umCA Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 APrilia Red Rose classic 50 w zeszlym sezonie non topero 90-110teraz po wymianie zebatek na oryginalne 85-90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ok. 80 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ja simkiem jezdze okolo 65 i m ;) ysle ze tyle na simsona to wystarczy :cool: ale moze sie przesiade na lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ja swoim simem v-max osiągnełem 75-80 km/h a tak spokojnie to jezdze 50-60 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi