TUREK Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 może mi ktoś zważyć takie kapcie i podać ich wagę :) razem i każdej z osobna ;) a już ideałem byłoby jakby ktoś podesłał mi linka do stronki gdzie tak informacja sie znajduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czolem! Pirelli Dragon noweczki: 120/70/17 - 4,1kg150/60/17 4,9kg Waga taka sobie :). Zwykla, elektroniczna, do wazenia ludzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 kupujesz wysylkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 W "Motocyklu" (nr 115) był test opon dokładnie w takich rozmiarach jak piszesz i podawali ich masę:-Pirelli Diablo 4,1kg i 6,1kg- Michelin Pilot Power 4,1kg i 5,6kg-Metzeler Sportec M-1 4,0kg i 5,6kg-Dunlop Sportmax D 208 4,6kg i 5,8kg-Continental ContiForce Max 4,2kg i 6,4kg-Bridgestone Battlax BT 014 3,8kg i 6,2kg-Avon Azaro AV 49/50 SP 4,1kg i 5,6kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 W "Motocyklu" (nr 115) był test opon dokładnie w takich rozmiarach jak piszesz i podawali ich masę:-Pirelli Diablo 4,1kg i 6,1kg- Michelin Pilot Power 4,1kg i 5,6kg-Metzeler Sportec M-1 4,0kg i 5,6kg-Dunlop Sportmax D 208 4,6kg i 5,8kg-Continental ContiForce Max 4,2kg i 6,4kg-Bridgestone Battlax BT 014 3,8kg i 6,2kg-Avon Azaro AV 49/50 SP 4,1kg i 5,6kg WItamA czy byłaby szansa gdzieś jeszcze dorwać ten test ?? w sieci ne znalazlem :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nie mam pojęcia, spróbuję to w tym tygodniu zeskanować to odezwę się do Ciebie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nie mam pojęcia, spróbuję to w tym tygodniu zeskanować to odezwę się do Ciebie na PW.Dzięki, zaczynam się powoli rozglądać bo na tych nie dojeżdze do końca sezony. Mam Pirelli Diablo ale jakoś niepewnie mi się na nich jeździ, może jeszcze nie obczaiłem moto całkiem, ale pare razy łapały już uślizgi. Jakoś najlepiej mi się jeździło na D205(po testach innych), ale to może przez to że było inne moto, chociaż nigdy nic głupiego nie zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 http://www.conti-bike.pl/t3.php Ale testy nie zawsze są miarodajne, tak BTW... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 http://www.conti-bike.pl/t3.php Ale testy nie zawsze są miarodajne, tak BTW...Zgadza się :icon_twisted: , dużo zależy pewnie od tego kto "sponsoruje" taki test.Tu np te Conti wypadają rzekłbym rewelacyjnie dobrze w każdym z testów na w/w stronie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi