art Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Robie tyle na ila pozwala wolny czas tegorocznego maturzysty :) no i na ile pozwalają mi moje leśnie ścieżki. Niestety nie mam prawka :) ale w tym roku to sie zmienii :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Codziennie, pod warunkiem że jest pogoda. Ale to dlatego, że od niedawna jestem posiadaczem moto (pierwsze) i jestem zafascynowany. Chociaż podobno z czasem to się pogłębia :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jak jest sucho i mam czas i kase i ochote i nastruj i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Kiedy sie da, gdzie sie da i jak jest za co.... od 7 lat Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ja... kiedy tylko sie da. teraz po szkole, ale szkole zmieniam i bedzie oddalona o 8km od domu, wiec licze ze bede tam smigac na moto:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak odbiore moto z naprawy to trzeba nadrobić starcony rok. Będe śmigał tak często jak to mozliwe i jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi