kulka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 :lalag: kiedy sie da :) :) a jak sie nie daje to robie tak zeby sie dalo i :clap: . :buttrock: :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja staram sie jak najczesciej czyli codzinnie. A ze ze szkoly do domu mam blisko(ok 3km) to jade zawsze na okolo czyli jakies 30km :buttrock: :crossy: Ogolnie to codziennie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Do szkoły, w czasie szkoły, po szkole - różnie bywa :clap:. Ogólnie to "ile wlezie" :buttrock: :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak tylko się da. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No niby mozna sprobowac, ale ja tam wole taka siateczke pajeczynke na siodelku pasazera :icon_eek: :buttrock: :bigrazz: Ostatnio upchnalem pod nia 6pak piwa, pol kilo kielbasy, kechup i musztarde w duzych tubach i bochenek chleba krojonego jak robilem grillaJakbyś chciał zabrać siódme piwo w puszce to zostaw w garazu komplet kluczy, które japończycy zostawili nam za tylną lampą, tam też jest czym to przywiązać :crossy: :lalag: pozdro :wink: no może nie przywiązać ale w miare nieruchomo umiejscowić ;)pozdro po raz drugi :) a jeszcze taka myśl mnie naszła, pomyśl sobie=> 2 GSy to 2 sześciopaki piwa, kilo kiełbasy, dwa bochenki chleba krojonego i zamiast dodatkowej porcji musztardy i ketchupu można by ze 3 piwka dorzucić :clap: :) :) to kiedy robimy grilla?? :P Kurcze aż zgłodniałem... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Codziennie (praca, sklep, znajomi itd.), jeśli tylko pogoda pozwala (albo i nie pozwala :buttrock: ). Jak się dorobię większego motocykla, to będę jeszcze więcej jeździl - bo wejdą w grę dalsze trasy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jak tylko często sie da i pogoda na to pozwoli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 wlasnie przyjechalem do pracy...i tak dosc czesto :buttrock: odp. na pytanie: jak najczesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ile się da i tak już 15 lat :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Codziennie do szkoły i bardzo często po mieście tak mniej więcej do 11 wieczorem z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Na moim moto jeżdziłam dopiero 2 razy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja jeżdże jak tylko się da znaczy codziennie tylko ostatnio mam przestuj ale jak tylko bede mógł to się żuce i nadrobie ,Ale za to zimom sobie troszke pośmigalem co jakiś czas!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dwa tygodnie temu sprzedałem Samochód i śmigam na moto do roboty, wracam na około, żeby dłużej posmigać :) W Weekendy raczej rzadko, brak czasu, kac, obowiązki związane z dziećmi, nie mam z kim itd. No ale w Wakacje mam nadzieje że sie to zmieni ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 to kiedy robimy grilla?? biggrin.gif Mow kiedy bedziesz w Radomiu, to sie zrobi grilla ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 na ile warunki pogodowe sprzyjaja i mam tylko odrobine czasu. Im wiecej tym lepiej :) od wtorku zrobilem 300KM .... tak bez celu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi