SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam tak jak w temacie chodzi mi o numery startowe tak to sie chyba nazywa.Czy można sobie wybrać dowolny numer?Czy na zawodach też daja numery?I co się stanie jeżeli masz taki sam numer jak inny zawodnik?Dzieki zgóry za odp.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Numery sa przydzielane na początku sezonu. W jednej klasie nie mzoesz miec takiech samych numerów ale w innych tak. Rozorużniasz je po kolorze tła i cyfry - każda klasa ma swoje. Wyżej jest przyklejony temat z przpisami PZM i tam znajdziesz dokładny opis i regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dobra dzieki mam to PZMowską lekture :buttrock:thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jezeli ci chodziło o zawodowy motocross to tak jak Strzałek powiedział natomiast jeśli chodzi o zawody typu cross-country dla amatorów to numery przydzielane są podczas zapisów przed zawodami , czasami istnieje możliwość zarezerwowania sobie numeru o ile organizator jest tak uprzejmy. Ostatnie zawody w Kryspinowie na których miałem startować też były dość przyjazne zawodnikom , zarezerwowałem sobie nr. 12 gdyż taki mam naklejony na mojej maszynie i organizator mi trzymał ten numer do ostatniej chwili aż w końcu sam z nim wystartował :buttrock: no cóż kto by przewidział że dzień wczesniej można sobie zrobic niezłe kuku i nie wystartować :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) zarezerwowałem sobie nr. 12 gdyż taki mam naklejony na mojej maszynie http://img154.imageshack.us/img154/6489/p10802297nl.jpgJa też :buttrock: Ale moja fura ostatnie zawody to widziała pewnie 15 lat temu. Żółte tło - klasa 500 :crossy: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Wojteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A te tła i numer to zrobiliście sami czy kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A czerwone tło jakąś klasę oznacza?Ja w swoim KXie miałem "7" na czerwonym własnie tle :buttrock: SEBOOL masz zamiar startowac w jakis zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A gdzie można zakupic jakieś numer,albo poszczególne cyfry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Wstarczy użyć trochę inwencji twórczej!!Tła są do kupienia na przykład w Olku ostatnio widziałem. Są firmy robiące naklejki. Nawet w sklepach plastycznych są do kupienia arkusze kolorowych dosyć grubych folii samoprzylepnych. Możliwości jest dużo. Same numery też napewno da się gdzieś kupić.Ja tego nie robiłem bo nie umiem jeździć mój motor jest wiecznie w naprawie i nie startuję w zawodach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A gdzie można zakupic jakieś numer,albo poszczególne cyfry ?? Ja swoja YZ sam sobie okleilem razem z numerami folią którą kupilem w art. biurowych za ok30zl. Numery sobie wydrukowałem na kartce A4 (same kontury) nastepnie wyciołem i wyrysowałem na folii - a potem wyciołem - okleine też z niebieskiej i białej foli - mysle ze to jest opcja dla tych którym szkoda 250zl na orginalne okleiny. Wzorowałem swoją okleine na modelu miniaturowym który kupiłem zanim jeszcze mnie był stać na YZ :buttrock: FOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W każdym zakładzie gdzie robia naklejki, szyldy, reklamy i takie tam folie na tło dostanie sie praktycznie za darmo a jak nie to za grosze. Litery i cyfry wycinaja od w granicach 3 zł za jedna sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja dziś za flie czarną dałem całe 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A jak sprecyzować to pytanie..W sklepie z artykułami biurowymi mam poprosić o folie czarną samoprzylepną,czy o co..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jeżeli mam zamiar brać udziełł w cross- country i jakis zawodach enduro moją Husqa to jakie musił bym mieć kolory tarcz i numerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A jak sprecyzować to pytanie..W sklepie z artykułami biurowymi mam poprosić o folie czarną samoprzylepną,czy o co..?? Wykręcasz jeden boczek bierzesz go ze sobą i mówisz po proszę samo przylepną folie jak najgrubszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi