Iwansky Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam.Kupiłem sprowadzonego fazera 600 "98 motocykl był serwisowany w niemczech. Pod koniec 2004r. miał ostatni przegląd i wymianę oleju. Teraz ma 28tyś. a uja muszę zmienić mu olej. Z książki wynika że ostatnio jeździł na aralu 10w40. le nie wiem czy syntetyku czy półsyntetyku. Jaki olej radzicie mi nalać syntetyk czy półsyntetyk? I o jakiej specyfikacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ...wynika że ostatnio jeździł na aralu 10w40... no to na pewno na półsyntetyku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja bym zalal syntetyka :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 98' wies silnik calkie świerzy wiec zalal bym syntetyka tylko jest ryzyko ze ci silnik zacznie plakac dlatego najlepiej poszukaj serwisowki do tego modelu tutaj znajdziesz je na 100% http://www.ronayers.com/fiche/getdesc.cfm?man=ya poczytaj i bedziesz wiedzial wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a na kapslu wlewu oleju czasem nie ma oznaczenia jaki olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi