miszerski Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 mam pytanie do wszystkich uzytkownikow ruskich bokserow. jak macie w swoim sprzecie zamocowany silnik. czy miedzy blokiem a rama wystepuje element amortyzujący(jakas tuleja gumowa,...), czy po prostu skrecony na sztywno(zdystansowany podkladkami lub tulejami).osobiscie mam zrobione tuleje z bardzo twardej gumy, jednak kolega doradził mi abym zrobił dystanse z alu i skrecił na sztywno. na wolnych troche mi buja piecem - czy to wina złej regulacji gaznikow,czy taki juz urok ruskiego boxksera??prosze o mozliwie szybkie porady, sugestie bo jutro musze to zrobic.. ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ja mam podystansowane podkladkami.jescze jest różnica między "buja" a "buja" ;-) boxer sam w sobie daje przyjemne kołysanie podczas pracy na niskich (jak i również wysokich :] ), ale znowu nie do przesady- żeby silnik z ramy miał się wyrywać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W Kaśce miałem aluminiowe dystanse. Też bujało na wolnych ale było to raczej przyjemne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W Uralu mam "niegumowe" dystanse. A z czego one są, to ja już nie jestem w stanie powiedzieć... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 dzisiaj wstawiłem aluminiowe dystanse i wszystko zaczeło normalnie chodzic...dzieki za odzew..pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 aluminiowe po pewnym czasie eksploatacji na pewno sie odgniota, w oryginale sa tuleje stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi