PAWLOO Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Może by tak w niedziele gdzieś się przejechać.W sobote zapraszam na wyjazd na II Tuning Show w Krakowie, gdzie bede z FSO AutoKlubem na 14.30 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Jak będzie dobra pogoda to my raczej jedziemy, ale na 100% będe wiedział w piatek. :ehz: no i dupa. nie jedziemy, mamy gości na weekend Jak zwykle Was nie będzie :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Za to okazalo sie ze 30-tego mam wolne i wreszcie bede w DD. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Kto nie jedzie, bo ma gości, pracę lub studia, niech się pocieszy, że ja mam remont w domu. Wszędzie syf, kurz i powciskane w każdy kąt graty, wytrącone ze swojego spokojnego bytu, wołające o postawienie ich we właściwym miejscu... Nie cierpię remontów! W dodatku z wszelakich jazd nici bo będę pomagał tacie w pracach. Jadącym życzę szczęśliwej drogi bez przeszkód - w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 zapowiada się całkiem niezła pogoda:http://www.weather.com/outlook/travel/loca...rom=search_city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Witam,niestety ja też nie jade :cry: Życze dobrej zabawy i pogody :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 :idea: Proponował bym wyjazd w przyszłym tygodniu - 22 ; 23 maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 witamjutro wybieramy sie w trase z kumplami na 2 sprzety, trase jeszcze ustalamy ale mysle ze tak do 100-200km od kraka, jak ktos chetny to niech pisze najlepiej na gg:1129219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 no a my wrocilismy z bielska skompanmie w promieniach zachodzacego slonca leciutkiej mgielce i nieco wiekszej od poprzednich - ilosci desdzczu :) ale fajnie bylo - generalnie w zwiazku z tym wypadem - jutro sie nie wybiore bo obawiazki czekaja - mam nadzieje ze pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 i nieco wiekszej od poprzednich - ilosci desdzczu :) ale fajnie bylo - taaa .... lalo cala droge , ale fajnie :) , przynajmniej jakies nowe doswiadczenia np. Trzeba inne buty kupic bo w tych ktore mam przywiozlem po 2 litry wody( ale super uczucie przy kazej zmanie biegu ! chlup ! ) Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Myśmy dotarli zaraz po północy, tzn:Peters, nizin i ja z żoną. Powiem Wam, że OP1 sprawdza się jako zabezpieczenie przeciwdeszczowe. :mrgreen: W załączniku dodałem zdjęcie bardzo ładnej MZ TS (bardzo ładnej gdzieś do 22.00).Pomyśleć, że włascicielowi wystarzyło kilka piwek żeby zacząć niszczyć (katować) to dzieło :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Pizza we młynie dzisiaj - kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 a o której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 o 18 pod młynem, jezeli by ktoś nie wiedział gdzie to jest, to niech będzie u mnie (białoprądnicka 32/15) 0 17.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 witamjutro wybieramy sie w trase z kumplami na 2 sprzety, trase jeszcze ustalamy ale mysle ze tak do 100-200km od kraka, jak ktos chetny to niech pisze najlepiej na gg:1129219 czesc Lukczaswidze ze sie zapisales :flesje:wycieczka sie udala? bo moja calkiem :flesje:wlasnie wrocilem z Nowego Sacza skompany lekkim (i nie lekkim deszczem) ,ale od Brzeska juz nie padalo :)motor musze umyc :) ogolnie przekroczylem graince slowacka na dowod (stary), pelna kultura, i musze powiedziec ze za Mniszkiem nad Popradem, w kierunku na Stara Lubownie jest zajefajna droga - szeroka, z poboczem, no i kreta ze hej :) z plecaczkiem przy predkosciach 0,8-1,2 bylo naprawde super. Polecam!!! Mam nadzieje, ze niedlugo uda nam sie gdzies poleciec.PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi