monka Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Kto jedzie do Bielska w sobotę na rozpoczęcie sezonu?Może pojechalibyśmy jedną grupą?Ja niestety odpadam, chyba ze mi sie plany zmienia.Weekend (na razie) mam zajety. :) PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 a moglbym prosic wiecej szczegolow?? na jeden dzien to chetnie, bo z noclegiem+bagaze raczej kiepsko u mnie i z czasem tez nie najweselej ... czy to wypad na weekend??generalnie lubie jezdzic to bym sie przejechal :) ew. musze porormawiac z moja druga polowa - bo pewnie tez by byla chetna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 a moglbym prosic wiecej szczegolow?? na jeden dzien to chetnie, bo z noclegiem+bagaze raczej kiepsko u mnie i z czasem tez nie najweselej ... czy to wypad na weekend??generalnie lubie jezdzic to bym sie przejechal :) ew. musze porormawiac z moja druga polowa - bo pewnie tez by byla chetna... Cóż, jeżeli Cię interesuje termin powrotu - to jest do ustalenia, może wyjedziemy o 1 w nocy a może byśmy przekimali do 6-7 i pojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 tak tak prosimy o jakies szczególy ew linka Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 tak tak prosimy o jakies szczególy ew linka PoloChciałbym tam byc na 14, impreza zdycha koło 1 w nocy (po występie pań :eek2: ) później mozliwe, że dało by się wpakowac na impreze do moich znajomków.To wszystko oczywiście, jesli zdążę zrobić z kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Jak będzie dobra pogoda to my raczej jedziemy, ale na 100% będe wiedział w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Witam,ja bym się chętnie przyłączył ale wieczorek już mam zaplanowany(sobota)A kto wie, plany mogą ulec zmianie :) Pozdrawiam p.s najchętnie bym się wrócił koło 18.00 do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Witam,ja bym się chętnie przyłączył ale wieczorek już mam zaplanowany(sobota)A kto wie, plany mogą ulec zmianie :) Pozdrawiam p.s najchętnie bym się wrócił koło 18.00 do Krakowa No ja wlasnie tocze wojne z myslami - i rowniez faktami :Dno dobra - troche tez z moja druga lepsza rozsadniejsza i cudowna polowa...powrot w sobote to tez jest opcja ale jeszcze nie wiem co i jak bede robilbo przeciez zabawa zaczyna sie dopiero wieozorem!!!ew. zeby wyjechac z tamtad kolo 18...zobaczymy - zgadamy sie jak cos :D ;) jeszcze pare dni mamy na ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Spoko ,jeszcze sie zgadamy. W sobote akurat kumpel robi parapetówe w Krakowie na nowym mieszkanku i mam dylemat :roll: A moja połowa woli iść na nią niż jechać na zlocik :cry: ale może ją przekonam :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Dobra, proponuję spotkanie u mnie pod garażem o 11.30adres:Białoprądnicka 32 - powinienem być pod garażem a jak nie to jeszcze / 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 kumpel robi parapetówe A moja połowa woli iść na nią niż jechać na zlocik :cry: To jedź sam - co za problem. Ja tak robię. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Dobra, mała zmiana planów:spotkanie u mnie o 10.00 - pojedziemy sobie jeszcze na ruiny zamku (po drodze).Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarina Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Ja na zameczek chetnie - generalnie tu pisze okrop -a prawda jest taka ze im wiecej osob, tym wczesniej trzeba sie umowic, bo jezeli uda man sie wyjechac w 30 min od terminu, bedzie dobrze...pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 jak nie bede mial pracy ( bo w sobote zawsze cos sie znajdzie )to sie wybiore , jeszcze nie wiem jak/co i gdziewszystko zalezy od :- pogody jak bedzie lalo to ja nie jestem twardziel i nie bede mókł- pracy jak sie cos urodzi to kicha- jesli dziadki zostana z Olą to pojedziemy z żoną- jesli nie to bede rozmawiał z żoną zeby pojachać samemu planuje wracać o 18 - 20 tak aby byc w domu o rosadnej godzinie bo w niedziele od 8.00 uczelnia Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Jak będzie dobra pogoda to my raczej jedziemy, ale na 100% będe wiedział w piatek. :ehz: no i dupa. nie jedziemy, mamy gości na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi