Pawel-SV Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Witam A co byście powiedzieli na "Tour de TATRY"? Wyglądało by to tak: Spotykamy się w Rabce (godz. do ustalenia) lecimy przez Chabówkę na Czarny Dunajec i przejście graniczne Chochołów. Następnie: Trestena, Podbiel, Zuberec, Liptovsky Mikulas, Podbanske, Zdiar, przjście przez Łysą Polanę dalej można na Zakopane lub Bukowine Tatrzańską. Będzie to jakieś 250 km, równe drogi, niewielki ruch i ładne widoki. :?: :?: :?: Ja na SV 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 no juz w domku , wycieczka byla 2-osobowa pojechalismy Ja i Roziotrasa : KRK - Skawaina - Sułkowice - Sucha Beskidzka - Jordanów - Skomielna Biala - - Mszana Dolna - Kasinka Wlk - Dobczyce - Krk ( około 150 km) plecamy bar w Joradnowie przy wyciagu narciarskim , milo , czysto , szybko i tanioi duuuzo , za ogromna porcje schabowego z frytami i surówkami + barszczyk z uszkami + woda mineralna zaplacilem 14 zl , no miodzio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Zajebista pogoda, bardzo fajno się jeździło ;) ten bar w Jordanowie również i ja polecam, nawet bardzo ;) Są jakieś inne (oprócz "Tour de TATRY" ) pomysły na jutro :?: , no i czy znowu macie zamiar pałować, jeśli nie to bym się równierz gdzieś wybrał z Wami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Siasia - wracaj szybko do zdrowia!! Najlepsza pogoda Ci przejdze koło nosa. ;) Jak ktoś nie ma się gdzie przejechać w ten piękny dzionek, który zacznie się za kilka godzin, to zapraszam do Katowic na imprezę motocyklową, organizowaną chyba głównie przez Szpilę. Z głównych atrakcji mogę wymienić możliwość jazdy próbnej na Harleyu - Davidsonie ;) , skuterach, ale tylko dla mających prawko. Dla tych, którzy nie mają, jest możliwość sprawdzenia toru egzaminacyjnego (kat. A oczywiście). 8) Poza tym możliwośc zakupu na miejscu odzieży, kasków i innych gadżetów motocyklowych w cenach promocyjnych. Rzeczywiście, sprawdziłam - mają 25 % zniżki!! Jak ktoś ma ochotę, to polecam. Ja siedzę w Rybniku, ale może uda mi się zaglądnąć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Jak ktoś nie ma się gdzie przejechać w ten piękny dzionek, który zacznie się za kilka godzin, to zapraszam do Katowic na imprezę motocyklową, organizowaną chyba głównie przez Szpilę. Z głównych atrakcji mogę wymienić możliwość jazdy próbnej na Harleyu - Davidsonie , skuterach, ale tylko dla mających prawko. Dla tych, którzy nie mają, jest możliwość sprawdzenia toru egzaminacyjnego (kat. A oczywiście). Poza tym możliwośc zakupu na miejscu odzieży, kasków i innych gadżetów motocyklowych w cenach promocyjnych. Rzeczywiście, sprawdziłam - mają 25 % zniżki!! Gdzie dokładnie to jest ?? ( Katowice to jednak spore miasto )Jako że od pewnego czasu chce kupić ubranie (na razie kurtke) ma moto więc bym sie przejechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Jako że od pewnego czasu chce kupić ubranie (na razie kurtke) ma moto więc bym sie przejechał. Jak chcesz kurtkę, to larsson ma jakś promocję, byłem tam w czwartek, ale to nie mój styl. Kurtki po około 700-900 pln spadły nawet do około 400-500. pozdro,Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 :roll: może by we wtorek do Zalipia? (nudzi mi się :| ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 może by we wtorek do Zalipia?moge robic za przewodnika - wprawe juz mam :buttrock: ;) ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 może by we wtorek do Zalipia? (nudzi mi się ) Jeśli wierzyć prognozom onetu to od wtorku pogoda ma być niespecjalna :/Jeszcze jedynie w poniedziałek ma być ładnie więc może jutro gdzieś wyskoczymy ;) Wiem że w tygodniu cywilizowani ludzie pracują ale ja nie ;) No a we wtorek - Barcie PS: m16 - przewodnika to raczej z Ciebie nie będzie ..... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 PS: m16 - przewodnika to raczej z Ciebie nie będzie ..... Czemu ? :mrgreen: Przeciez tak ladnie prezentowalem "zabytkowe ruiny zabytkowego zamku w ktorym cos tam" :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Jak ktoś ma ochote jutro pojeździć spokojnym tempem to zapraszam, jeszcze znamy celu podrózy ale coś się wymyśli :mrgreen: Jutro 10:45 na BP koło makro. Całość wycieczki zamknie się w max. 250km. ;) A we wtorek po południu (koło 19) pasuje wpaść na barcie, niekoniecznie motocyklem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 No a we wtorek - Barcieszczerze - wole sie spotkac w osadziebarcie mi jakos nie podchodza a ostatnio czulem sie tam jakbysmy sie wpychali na cudza impreze.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 szczerze - wole sie spotkac w osadzie Ja również jestem za Osadą,jutro robie przerwe w jeżdżeniu ale we wtorek spoko.p.s chyba przezuce się na plastiki :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Czołem wszystkim!!!Jestem back-on-line :buttrock: W Bieszczadach to ja byłem tym kolega, któryt opuścił drogę :buttrock:))Trochę spanikowałem na winklu ;)Ale anie mnie anie sprzętowi nic sie nie stało. Nawet siniaka nie mam. Głupi to ma szczęście... ;) Ja również jestem za Osadą Czyli Osada we wtorek ?? O 19:00 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Czyli Osada we wtorek ?? O 19:00 ??Mi pasuje Dobrze ze nic ci sie nie stalo :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi