Rozio Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 heh ja już w domu :buttrock: kto sie wybiera w sobote do Szczawnicy?? Ja troche sie boje jechać na 2-gim motocyklu (czy tooooo dojedzie???????????) ale może sie uda eee tam musi sie udać, w końcu to nie daleko :mrgreen: Pisać kto ze zjebów z Krakowa sie wybiera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 witajcie po długiej przerwie !!! :buttrock: ja może bym się pisał na swojej hondzinie bende wszystko wiedział w piątek czy moja nie będzie znów zła bo ostatnio jakoś dziwnie było i wylądowałem sam na weselu u kump :buttrock: lapozdr!!!!!!!!!!1 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 czy moja nie będzie znów zła bo ostatnio jakoś dziwnie było i wylądowałem sam na weselu u kump la to ją weż ze sobą :mrgreen: -przecież masz juz uprawnienia. Pisać kto ze zjebów z Krakowa sie wybiera!!tak ja muwiliśmy w knajpie ja jade + plecaczek :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 heh ja już w domu :buttrock: kto sie wybiera w sobote do Szczawnicy?? Pisać kto ze zjebów z Krakowa sie wybiera!!A jaka trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 czy moja nie będzie znów zła bo ostatnio jakoś dziwnie było i wylądowałem sam na weselu u kump la to ją weż ze sobą :mrgreen: -przecież masz juz uprawnienia. Pisać kto ze zjebów z Krakowa sie wybiera!!tak ja muwiliśmy w knajpie ja jade + plecaczek :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiama co Matek znam ten plecaczek???? :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 :buttrock: Witam po długiej przerwie. Musiałem troche wypocząć na wczasach.Mam pytanko kto by mi wydrukował 1 zdjecie? Sam posiadam tylko czarno biały laser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 A jaka trasa? Witam,co do traski to nie wiem,my wybieramy sie prawdopodobnie na zlocik do Szczawnicy(13-15.08)Przekimać z soboty na niedziele i wracać.Napewno zwiedzimy kilka zabytków,parki krajobrazowe(trzy korony)itd.Myśle że gdy pogoda dopiszę to będzie super wycieczka.Serdecznie Zapraszamy Chętnych :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Lata ktos dzis cus??? Ja wybieram sie poplywac chwilke na kryspinowie i jak sie ochlodzi troszke to moze sie gdzies przelece niedaleko..Reflektuje ktos..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam,co do traski to nie wiem,my wybieramy sie prawdopodobnie na zlocik do Szczawnicy(13-15.08)Przekimać z soboty na niedziele i wracać.Napewno zwiedzimy kilka zabytków,parki krajobrazowe(trzy korony)itd.Myśle że gdy pogoda dopiszę to będzie super wycieczka.Serdecznie Zapraszamy Chętnych :buttrock: Pozdrawiam właściwie to może załatwimy to jednego dnia a w niedzielę pojedziemy gdzie indziej? :| Matek, plecaczek się dzisiaj spóźnił na pociąg, mam nadzieję że jutro się uda i dotrze przed sobotą do Krakowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Jeżeli jusz sobie tak pojezdzicie w sobote i w niedziele to może zorganizujemy piknik we wtorek co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a moze w sobote wieczorem "Grill U Polo II" organizuje grilla , kto byl to wie gdzie i jak mam caly dom pusty wiec impreza pod dachem do rana jest gdzie przekimac i zaparkowac motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 :?: :?: :?: no to może rano wycieczka (jeśli nie będzie lało :buttrock: )a wieczorem Grill U Polo II ?jakby do jutra się nie wypogodziło to jazdę można by przesunąć na niedzielę :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ...nie ma problemu , motocykle mozna przenocowac w garazu lub na zamknietym podwórku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Albo tak:W sobotę do Szczawnicy - traska relaksacyjna + zlot (Matek, czy coś bliżej wiadomo o tym zlocie?), nocna traska z powrotem (wyjazd ze zlotu ok. 12-1, kiedy impreza zacznie zdychać) i "dogrywka" u Pola :?: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 :?: :?: :?: no to może rano wycieczka (jeśli nie będzie lało :buttrock: )a wieczorem Grill U Polo II ?jakby do jutra się nie wypogodziło to jazdę można by przesunąć na niedzielę :?: :?: :?:przydałoby się zdecydowac bo ja ma dostęp do neta do piatku włącznie a póżniej bieda/ aha do Polo to moge sie wybrać Matek mam nadzieje że ten plecaczek dojedzie.pavkowa Matek się już nią zaopiekuje :lol: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi