Szereny Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 ...ale chcę wszystkim baaardzo podziękować za ostatni wypad w Pieniny/na Słowację. Było świetnie! :banghead: To były najlepsze urodziny jakie do tej pory miałam 8) Wielkie Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam, dzięki za wspólną traskę, napiszcie jak dojechaliście. Poczytam jutro, bo dziś już wybywam.Muzyk - jak będą zdjęcia to wrzuć linka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 WitamZaluje, ze sie nie wybralem, ale jeszcze duzo weekendow bedzie tego lata, napewno kiedys posmigam. Licze, ze wezmiecie mnie ze soba :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Trsa całkiem fajna była :banghead: grill u Retnoma też niczego sobie ;)Muzyk jak możesz to wrzuć fotki.W domu byłem koło 1 w nocy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 No to trochę winkielków zrobiliśmy :banghead: Następnym razem proponuję Węgierską Dziurkę, Istebnę, Wisłę i Szczyrk. Trza tylko jak zwykle pogodę zaklepać ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Bylo naprawde fajnie a co do grilla to rozio nie ma kolejnej akcji ze pojedziesz w stanie wskazujacym do domu Starsza mi teraz glowe suszy ze cie puscilem jak cos piles ale ty "nic" nie piles :banghead: ale coz . Ja teraz pokombinuje zrobic jakas mala stronke coby zdj wrzucac na nia a nie kombinowac z republika Jak zrobie -mam nadzieje ze dzis sie wyrobie tzn jak bedzie mi sie chcialo - to napisze jeszcze co i jak tak zeby ogol wiedzial ale mozecie sprawdzac bo konto istnieje a adres to http://aries.one.pl/~motoforum mysle ze przerzucenie wszystkich zdj z ostatnich wypadow nie bedzie wiekszych problemow tak zeby to bylo wszystko w jednym miejscu A osoby ktore beda zdj robic i je znam dostana haslo i login do konta tak zeby usprawnic cala procedurepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Dopiero wróciłem do kraka. Dzisiaj byłem w międzybrodziu po raz drugi, ale niestety nikogo z "grupy niedzielnej" nie spotkałem.Zdjęcia z sobotnich wojaży są tutaj:http://republika.pl/musician/ W niedzielę (tj. 18.07) planowany jest wyjazd do Zakopanego.W planie m.in odwiedzenie dzieciaków na kolonii w Małym Cichym.Wycieczka na Gęsią Szyję (do przedyskutowania)i co tam jeszcze chcecie :banghead: Miejsce spotkania: Stacja BP na Zakopiance vis a vis Carefour'aGodzina spotkania: 9.00 (RANO !!!) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam byliśmy w liczbie 4 osób słurzylismy jako grupa ścigająco tropiąca :banghead: co dojechalismy do grupki to oni nam odjerzdzali ale nie powiem maszyn bylo sporo (kolo 18 ) wypad nawet udany tylko jakby ten deszcz na koncu nas nie złapał to by było zarąbiście czeba zalozyć jakąś stronke co by można było filmiki na serwer wrzucic musze pomysleć nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 wypad nawet udany tylko jakby ten deszcz na koncu nas nie złapał to by było zarąbiściehejmy bilismy na slowacji (Beszenowa). W sobote super pogoda, trasa krajobrazowa przez Sucha Beskidzka i Krowiarki, kolo Babiej Gory, a w niedziele rano super slonce, a wieczorem przyslo i kurde wracalismy 4.5godz w deszczu i to porzadnym.Myslalem ze mnie szlag trafi. na zakopiance oczywiscie korek od Skomielnej Bialej do Myslenic (ale bokiem dalo rade). A na 2 pasmowce jak wyprzedzaly mnie ciezarowki (jechalismy wolno, bo nic nie widzialem i mokro) to mnie szlag trafial. :banghead: Mam dosc na razie deszczu. Nie wsiadam na moto w tym tyg, jesli bedzie choc 1 chmurka na niebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 przypominam ze jutro (wtorek ) robie sobie grilla za domem ,zapraszam na male conieco ,rozpalam grilla o 19 adres Na Błonie 10 tj. przy pętli tramwajowej na Bronowicach Nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Mam dosc na razie deszczu. Nie wsiadam na moto w tym tyg, jesli bedzie choc 1 chmurka na niebie Też tak sobie myślałem gdy jechałem rok temu na Słowację. Dorwało mnie oberwanie chmury i byłem tak mokry że się ze mnie lało jak stanąłem. Tragedia, w tym roku pogoda nas nie rozpieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Polo:ja się pisze ale czterołapem !!!jakiś kontakt jeśli bym nie trafił??? jeśli można prosić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 jakby kots mial problemy ze znalezieniem mojergo domu to podaje telefon kontaktowy 501 659968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 czy ktos z grodu kraka bylby zainteresowany tym?http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=205240Chetnie objechalbym tatry - od Chyzne do Lysej Polany (albo odwrotnie). :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 no na słowacje dobry plan musze sie zastanowic ale możes sie skusze tylko mam nadzieje ze nie bendzie to taka zabawa jak ostatnio ( w poszukiwanie :-) ) a co do grila to niewim ale chyba nie bende robił tłoku bo widze ze sporo sie wybiera osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi