muzyk Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmm, taka pogoda, że można by coś pośmigać :evil: Muszę tylko zrobić do końca porządek z gaźnikiem i można coś, dziś zdziałać.Jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmm' date=' taka pogoda, że można by coś pośmigać :crossy: Jest ktoś chętny?[/quote']Ja (+plecaczek) bym sie pisal na krotka przejazdzke ..:crossy:Gdzie i o ktorej? I dokad polecimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja jestem!czekaj, czekaj, tylko zejde do garażu, poskładam silnik(zrobie szlif cylindrai wału, złoże sprzęgło założe simeringi i reszte bajerów , wyrególuje całość) wrzuce go do moto.pojade na przegląd, ubezpiecznie zapłace i już możemy gdzieś pośmigać :crossy: nie no....to taki żarcik był....wcale go niezrobie....ale TYLKO dlatego że na obiadek naleśniki z truskwakami i śmietanką...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hmm' date=' taka pogoda, że można by coś pośmigać :crossy: Jest ktoś chętny?[/quote']Ja (+plecaczek) bym sie pisal na krotka przejazdzke ..:crossy:Gdzie i o ktorej? I dokad polecimy?Może byśmy pojechali na gofry do Olkusza - podobno są dobre.Miejsce spotkania standardowo może Elea (chociaż, może inna propozycja), wstępnie może godzina 17.30 (muszę zrobić z tym j*b***m gaźnikiem, bo jak narazie w sposób magiczny osiągam 60km/h i nic ponad to). PS. Maciach o co Ci chodziło? bo nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 tak napisałem....bo mnie szlak trafia....taka pogoda a ja niemam czy jeżdzić...a do tego czekam na ten durny telefon od szefa kiedy wreszcie wyjazd. i tym samym ja jak i moja 3 kolegów jest lekko poddenerwowana.niewiem czemu ale czuje że jak sobie kupie MZ p przyjeździe...to wszytsko ze mnie spłynie....ale to chyba niegupa terapeutyczna...tylko motocyklowa więc sie niepowinienem na takie teamty tu wypowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zjedzcie po jednym gofrze za moje zdrowie. Ja będę mogł wybrać się gdzieś dalej dopiero w sobote. A wtedy na zlot :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Miejsce spotkania standardowo może Elea (chociaż' date=' może inna propozycja), wstępnie może godzina 17.30 (muszę zrobić z tym j*b***m gaźnikiem, bo jak narazie w sposób magiczny osiągam 60km/h i nic ponad to). [/quote']Niestety, najwczesniej wyrobie sie na 18:30,bo z roboty wyjde dopiero o 17tej.Gofry mi pasuja. Predkosc przelotowa 60km/h tez :mrgreen: A co do miejsca spotkania to zaleznie czy jedziemy 4ka czy przez Zielonki?? Bo ta Elea to gdzie? Tam gdzie spotkanie przed DD bylo?Czy ktos jeszcze sie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Miejsce spotkania standardowo może Elea witamchetnie i ja bym sie z wami bryknal :crossy:..tylko dzisiaj cos chyba nie dam rady.... BTW a gdziez to jest owa Elea ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 witamchetnie i ja bym sie z wami bryknal :crossy:..tylko dzisiaj cos chyba nie dam rady.... BTW a gdziez to jest owa Elea ???umowilismy sie z Muzykiem o 18:30 na stacji benzynowej na wyjezdzie z Krakowa na Olkusz za makro, na drodze krajowej nr 4.Zapraszamy!jakby co to 602457120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Elea dawniej Billa, sklep na ul.Mackiewicza bodajze, jak sie jedzie od estakady w kierunku makro, skret w prawo za placem Imbramowskim (nie przy a za 8) ) Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 eeee i mi uciekla impreza :crossy: dopiero jestem w domu, ale za to juz polowe egzaminow mam zdana :crossy: pozdrawiam, moze nastempnym razem sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dotarliśmy mam nadzieję w kpl. do domów (Monka się odłączył wcześniej - ale mam nadzieję że wszystko ok).Byliśmy w Olkuszu na Gofrach, w Rabsztynie na zamku (a właściwie ruinach) i na Pustyni Błędowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hej dzieki za fajna wycieczke - bylo super. Fajne tereny sa w rejonie Olkusza.Sorry, ze pojechalismy wczesniej, ale Kasie bardzo juz bolala glowa i chciala szybko do domu.Muzyk - zdjecia odbiore nastepnym razem - tylko nie zapomnij zabrac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Nareszcie Góra (dziś w liczbie mnogiej) do Mahometa przybyła. Śmiem jednak zauważyć, że to nie ta "gofrarnia" 8) zatem raz jeszcze będziecie proszeni o przybycie i skosztowanie tych właściwych. Poza tym ruiny X-wiecznego Kościółka Św. Jana ... To trzeba obejrzeć! Może Pawloo będzie bardziej zabytkami zainteresowany ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 umowilismy sie z Muzykiem o 18:30 na stacji benzynowej na wyjezdzie z Krakowa na Olkusz za makro' date=' na drodze krajowej nr 4.Zapraszamy![/quote'] witamniestety nie dalem rady :clap:...wiec koniec koncow pojechalem na parcie :crossy:...ale mam nadzieje, iz nastepnym razem wreszcie sie uda spotkac :crossy:)).... pozdr.pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi