Okrop Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 spox, bylo fajnie - nie wime jak pozniej sie impreza rozwinela, ale zaczynalo sie calkiem fajnie,niestety wypadlo tak ze usialem sie zdecydowanie wczesnije skrecac :/ mejbi nekst tajm bede longer ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 ...za niedługo powtórka....ale obiecuje, że tym razem bez 2głośnych kolegów w szerokich spodniach! :oops: Dlaczego bez, przecież Ci ziomale byli wporzo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 a 10.06 rano nie jezdziles ? bo obudzil mnie znajomy dzwiek piszczacego migaczawygladam przez okno i widze Virago skrecajaca w lewo w ul. Balicka ;)Do pracy jechałem. Sorki za tak wczesną pobudkę :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 hejka!!rozmawialismy o myslenicach - jest nowy topic o tymhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=192747#192747 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Czolem ziomale ;) No i co? Propozycje 4umowej knajpy byly, ale zeby cos sie ustaliło, to nie widze (ale wczesnie jest, i dopiero jedno oko otworzylem)Wiec moze sie spotkajmy (np dzis wieczorem) i zrobmy objazd w celu wyboru miejsca? Albo od razu glosowanie:)Jest ktos chetny na spotkanie wieczorem? Powiedzmy 18:30-19:00 pod Rotunda? bo samemu mi sie nie kce.... PzdrMonka (wyczerpany po weekendzie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 no to ja postaram sie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Powiedzmy 18:30-19:00 pod Rotunda? Ok,postaram się wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 oj lenie co taki maly odzew?? to we trojke wybierzemy knajpe a potem was zaprosimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 we trojke wybierzemy knajpe a potem was zaprosimy ;)Jak mniemam, stawiacie również :smile2: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 we trojke wybierzemy knajpe a potem was zaprosimy :)Jak mniemam' date=' stawiacie również :smile2: ;)[/quote']chyba nogi na stol ;) PzdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Niestety na grillu nie byłem, pewnie jest czego żałować. Pięć dni przeziębienia za mną.Czy już ustaliliśmy w jakiej knajpie się spotykamy?Mam ochotę dzis :namoto: po 18 byli by jacyś chętni. :?: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 no jak juz mwoilem dzis ja odpodam, wczoraj nic nie ustalilismy ale bylismy w kryspinowie i po winklasz posmigalismy, a kto wybiera sie do myslenic oprocz juz zadekalrowanych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ten weekend wydaje sie zapowiedać miło. Proponuje pozwiedzac Dobczyce i zorganizowac ognisko nad Rabą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 no to jest calkiem mila propozycja, ale przeciez mial byc wyprazany syr na slowacji, a ponaddto tam sa cieple zrodla - wszystko w zasiegu kolo 110 km od krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi