Matek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Bo na razie, to wiem ze nic nie wiem. Witam,ja również nie czaje gdzie jutro uderzamy?Ale myśle że tak jak Okropnus napisał jutro o 11.00 w KFC(droga na olkusz),tylko nie wiadomo co z pogodą :D p.s bądźmy dobrej myśli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarina Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Co do dnia, to wybieramy się jutro, godzina i miejsce spotkania bez zmian, ale problem w tym, że jutro ma walić żabami :D miejmy nadzieję, że jednak będzie ładnie, acha no i uderzamy do Będzina na Rycerski Turniej Chorągwi Czarnego Rycerza:) Katia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Byłem na Barciach i mam negatywną opinię - raczej nie mam ochoty tam jechać' date=' chyba ze dla towarzystwa. Peters chyba też ma negatywne zdnanie.[/quote'] MONA NAPISAL To moze nasze forumowe grono znajdzie sobie jakas inna, przytulna knajpke w ktorej bedzie mozna sie od czasu do czasu spotkac?Jako niemiejscowy, nie mam pomyslu gdzie :DA czas - jakis dzien po 19 : ) PozdrMonka Co do milej Knajpki to proponowal bym mile miejsce na [glow=indigo:ab97db7282]KAZIMIERZU[/glow:ab97db7282] Zycze milego ogladania Turnieju Rycerskiego i przyjemnej jazdy bez deszcz. jutro nie dam rady, ale w niedziel z dzika chacia gdzies pojade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 skoro nikt nic nie wie - to ja/ktokolwiek ze mna pojedie - wybieram/my sie na turniej rycerski czarnego rycerza do Bedzina, tak jak pisalem pokazy walk i strojow rycerskich itd. a z wyjazdem skoro z pogoda nie wiadomo do konca-mysle ze trzeba byc twardym-o ile nie bedzie padalo (zachmurzenie moze byc) to o 11 pod KFC-kolo BP na radzie kraka-jak pisalem wczesniej - oby dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 aaa!!!!!!zbychooo zarzuc drugi raz numer tel - i jak sie z toba w dabrawie spotkac o ile sie udamoij numer dla wszystkich to 605429750 (sorka ze nie szukam po wczesniejszych postach ale juz padam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 no to widze ze robi sie tu moj pamietnik :D bylismy i wrocilismy, odwiedzilismy zbyszka,widzielismy jak rycerze sie okladaja, tylko jak wracalismy to za olkuszem nas zlapala ulewai troche nam dolalozycze jutro udanego wypadu - tylko nie jezdzice na slowacje, bo na to tez sie chce zalapac :)pocdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Muzyk wycofał się z propozycji wyjazdu do Oświęcimia, zostawimy sobie to zatem na inną okazję. Ja proponuję, korzystając z ogłoszonych przez Pawloo Dni Dziedzictwa Kulturowego Małopolski, zwiedzić jakies obiekty na terenie Krakowa i okolic. W zasadzie nawet bez motocykla można byłoby się obejść (a łaaaa!!!! nie bijcieeee!!!) Chciałbym wejść na Wieżę Mariacką, zwiedzić Muzeum Inżynierii Miejskiej (może będzie otwarte i za free :D ) i może jeszcze gdzieś. Na końcu lody w jakimś fajnym miejscu, w ramach odpoczynku tyłka od siodełka motocyklowego... Co Wy na to?? na pewno już nie będziecie ze mna gadać :-P P.S. Bazylikę Mniejszą w Olkuszu możecie odwiedzić w każdej niemal chwili, przy okazji pokażę Wam kilka ciekawych miejsc w Srebrnym Grodzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Hej,ja niestety nie wiem czy wpadne do krakowa,ale jak będzie ładna pogoda ?:) tylko jak wracalismy to za olkuszem nas zlapala ulewa i troche nam dolalo Ulewa-lało jak cholera :twisted: jak przyjechałem do domu to mi skarpety w butach pływały :mrgreen: ale spoko pierwsza jazda w takim deszczu-muszę brzyznać że nie było przyjemnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ulewa-lało jak cholera :twisted: jak przyjechałem do domu to mi skarpety w butach pływały :mrgreen: Nas dobili na Kobierzynskiej, 1km od domu. Zrobila sie taka wielka kałuża z 2 stron jezdni, ze tylko przez srodek mozna bylo w miare normalnie przejechac. I woda jakas taka zolta, od piachu pewnie.No i ja z jednej strony - wolniutko,a z naprzeciwka jakis katamaran tak z 50km/h - no i mielismy zloty deszcz :mrgreen:Kasia powiedziala tylko - "wiecej kałuż nie musisz omijać" :lol: A z butow tez wylewalem wode :DAle ogolnie wycieczka byla ql, szkoda tylko ze jak chmury ida z zachodu, to zawsze na Krakowie sie zatrzymaja, i ni cholery dalej.Czy jutro gdzies, to zobaczymy jak nam wyschna ciuchy. PzdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Propozycja Zbyhoo-a wyjazdu dzis do Muzeum Inzynierji Miejskiej to wydaje sie byc dobra pomysl na dzisiejszy dzien - znow deszczowe chmury. Muj znajomy wystawia tam Fiata 125 z 1968 r-chetnie bym Fiacika zobaczyl. Nad propozycja wyjazdu do Olkusz też warto sie zastanowic. Skoro Bazylike mozna ogladnac zawsze to moze 10.06 bys my pojechali - na pewno bedzie mnie tyrystow. ZWIADZALEM WCZORAJ WODOCIAGI NA BIELANACH - Wiem teraz co plynie u mnie w kranie 8O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Byłem na Barciach i mam negatywną opinię - raczej nie mam ochoty tam jechać, chyba ze dla towarzystwa. Peters chyba też ma negatywne zdnanie. szesca ja wprostprzeciwpoloznie :)......wrazenia pozytywne....tymczasem borem lasem pozdrypawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Przypominam o grill'u z soboty na niedzielę w Libertowie. Co do godziny i miejsca spotkania, proponuję Stację BP na ul Zakopiańskiej (naprzeciw Carrefour'a) o godzinie 18 +/- 20min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wiatm! Serdecznie wszystkich zapraszam na grila z soboty na niedziele(12-13VI),do Libertowa-wylot z Krakowa w strone Zakopanego.Gwarantuje wszystkim bezpieczne miejsce na motocykl który będzie zamknięty na terenie prywatnym.bedzie Gril ognisko i mam nadzieje dobra zabawa :) !trzeba zabrać namiocik i karimatke-gdyby padało to impreza zostaje przeniesiona do domu(chaupa wiejska z 31 roku).Także jakby co to miejsce pod dachem jest.Dla części damskiej informuje:jak to w wiejskich starych chałupach....niema toalety...tylko jest orginalny wiejski wychodek :) Bardzo prosze o potwierdzanie przyjazdu na GG:6101215,0508180929,a jak nie to piszcie do Muzyka-i to znim sie kontaktujcie celem dojechania na miejsce. Muzyk-mam nadzieje że sie nieobrazisz za zwalenie na Ciebie obowiąsku przyprowadzenia wszystkich na miejsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 NA GRILL :) :) :) ;) . Dziś wtorek :idea: Ja jeszcze nie bylem na Barciach proponuje dzis wspolny wyjazd dla tych co tez nie byli a chca zobaczyc i przekonac sie jak tam jest. Tych co byli tez zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Przypominam o grill'u z soboty na niedzielę w LibertowieBu :) Nas nie bedzie caly dlugi weekend, wiec nie zalapiemy sie na ognisko:(Moze nastepnym razem. A wracajac do tematu forumowej knajpki, to nie ma zadnych propozycji? a moze ten Mlyn w ktorym bylismy po DD? PzdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi