PAWLOO Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Nic dziwnego, że cos Mi sie wczoraj dziwnie jechalo. W tylnim kole bylo ledwie niecale 1,50 atm powinnow byc 2,4 atm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Miło było poznać kolejnych krakowskich forumowiczów Chyba się ognisko udało, co? następnym razem trzeba będzie zabrać trochę więcej benzynki :twisted: jak tu nie dodać kilku fotek :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarina Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Szkoda że mnie nie było, nastawiałam sie to ognisko i niestety nie mogłam dotrzeć.Następnym razem odkupię swoje winy :D Cieszę się że impreza się Wam udała:) Katarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 następnym razem trzeba będzie zabrać trochę więcej benzynki benzynki nigdy za wiele :D :D Ognisko było OK.Dobrze że pogoda dopisała.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 hejka taks iedze przed kompem i wpadly mi do glowy takie dwa pomysly - chcialbym poznac wasza opinie.....http://www.motowot.republika.pl/otwock kolo warszawy - weekend po DD http://www.avojt.cz/kingbikers/dwa weekendy po DD - tani nocleg w domkach (namioty bezcenne)- jakies 50Km od granicy kolo kudowej zdroju(niby mi sie sesja zbliza ale bym sie wybral.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 hejka taks iedze przed kompem i wpadly mi do glowy takie dwa pomysly - chcialbym poznac wasza opinie..... http://www.motowot.republika.pl/ otwock kolo warszawy - weekend po DD http://www.avojt.cz/kingbikers/ dwa weekendy po DD - tani nocleg w domkach (namioty bezcenne)- jakies 50Km od granicy kolo kudowej zdroju (niby mi sie sesja zbliza ale bym sie wybral.... Cześć,pomysł spoko :D Ja bym się pisał-choć niewiem do końca jak u mnie będzie z czasem.p.s zobaczymy ile osób, zgłosi swoją chęć wyjazdu-oby jak najwięcej :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 http://www.avojt.cz/kingbikers/dwa weekendy po DD - tani nocleg w domkach (namioty bezcenne)- jakies 50Km od granicy kolo kudowej zdroju(niby mi sie sesja zbliza ale bym sie wybral.... ten drugi bardziej mi odpowiada , bede mial wolne (chyba ze jakas sie praca trafi w sobote no to wtedy trudno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Ja niestety mam oba te weejendy zajęte, więc tym razem pass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Ja niestety mam oba te weejendy zajęte' date=' więc tym razem pass.[/quote']Ja niestety tez. Po za tym cierpie na notoryczny brak kasy :D PozdrawiamMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Po za tym cierpie na notoryczny brak kasy :DTak się zastanawiam co jest lepsze: dosiadać Kawki ZR7 i cierpieć na notoryczny brak kasy czy ujeżdżać MZ ETZ 250 i cierpieć na notoryczny brak kasy :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Zapowiada sie wmiare ladny dzien. Co myslicie o wypadzie za Krakow po poludniu kolo 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Tak się zastanawiam co jest lepsze: dosiadać Kawki ZR7 i cierpieć na notoryczny brak kasy czy ujeżdżać MZ ETZ 250 i cierpieć na notoryczny brak kasy :roll: :DLepiej by byłow ogole nie cierpiec! :? Zapowiada sie wmiare ladny dzien. Co myslicie o wypadzie za Krakow po poludniu kolo 16.00 jesli nie bedzie padac, to mozna pomyslec, ale gdzies niedaleko. PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Proponuje grupowy wyjazd 25-27 czerwca na zlot do Myslenic. Najlepiej zeby bylo nas jak najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Ja wstepnie sie pisze, ale raczej bez piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Proponuje grupowy wyjazd 25-27 czerwca na zlot do Myslenic. Najlepiej zeby bylo nas jak najwiecej. Spoko ,ale co z czechami 11-13.06 :D Do zlotu w Myślenicach jeszcze jest troche czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi