franka Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 na wylewanie zali zapraszam w stode do popka :PGdzie jest ten Pub Popularny, bo na www.pogodzinach.pl go nie ma, a dotychczas ta lista mnie nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franka Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Kto jedzie dziś Na Barcie? Napewno ma być Pawloo i Muzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 tak jak pisalem idac od rynku kawaleczek za placem ww swietych po prawej(chyba pierwsza knajpa po prawej za placem - wchodzi sie do oficyny, i albo na wprost, albo po schodkach do piwnicy - pewnie bedziemy w piwnicy)przy bramie wejsciowej jest kebab, a w przejsciu sklep z odzierza mlodziezowa - numeru nei pamietam - a na tej stronce sa jedynie te bogatsze knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 PRZYKRO MI ALE DRAGONA zabraknie na spotkaniu czego bardzo żałuje!!!wiedziałem że ta k k...wa bedzie że szef mi cos wymysluiw robocie no coz ale szkoda jeszcze raz ze mnie nie bedzie !!!!POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KOMPANÓW!!!! WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZE WAM WSZYSTKIM!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 mnie niestety na spotkanku dzis tez nie bedzie - przeprowadzke mam.milej zabawy zycze.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mnie też zabraknie bo do rodzinki trzeba na święta pojechać. W związku z tym:Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałych prezentów, szalonego i szampańskiego Sylwestra, a w Nowym Roku dużo zabawy, emocji, radości, wytrwałości w dążeniu do celu, energii, uśmiechu, szaleństwa, sukcesu, uniesień, przyjaźni, miłości, a także spełnienia najskrytszych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 A mnie dla odmiany nie powinno dziĹ zabraknšć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franka Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 A mnie dla odmiany nie powinno dziĹ zabraknšć :mrgreen: No nareszcie, bo coś ostatnio ciężko się z Tobą spotkać. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Szukajcie a znajdziecie, powiedział Pan 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 24 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wesołych Świąt dla wszystkich od dużego motocyklisty (gabarytami) i jego żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Co sie stalo z malopolskim forum?? Cos mi sie nie chce otwierac. Byla jakas rozmowa na temat zmiany adresu, juz jest zmieniony czy tez problemem jest chwilowa awaria?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Co sie stalo z malopolskim forum?? Cos mi sie nie chce otwierac. Byla jakas rozmowa na temat zmiany adresu, juz jest zmieniony czy tez problemem jest chwilowa awaria? Będzie działać wieczorem - jest napisane w opisie na gg jednego gościa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Chyba bedziemy musieli tu chwilowo podziałać :banghead:) Kraków - jesteście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Chyba bedziemy musieli tu chwilowo podziałać :banghead:)Kraków - jesteście ?no to jak, jakaś wycieczka weekendowa? Matek, xtr? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 wygląda na to, że Szarik przegryzł kable od serwera :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi