CosmoSquig Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ruff - ja i moja Aneczka pewnie wybierzemy się do Białki w weekend na wieczorną jazdę (tak, żeby być ok. 16 na miejscu, jeździć do 22). W ciągu dnia w weekendy raczej za tłoczno dla nas (kolejki). Terminy - sobota/niedziela.Co prawda wątpliwe czy na "jednośladzie" dotrzymasz nam tempa, ale możemy czekać pod wyciągiem 8) Póki co lecę na moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Jedzie ktoś w sobotę do Białki (jeszcze nie wiem czy rano czy popołudniu) ??ja (ze Zdzichem) :) wyjazd okolo 14' date=' sobota.Co prawda wątpliwe czy na "jednośladzie" dotrzymasz nam tempa' date=' ale możemy czekać pod wyciągiem 8)[/quote']ze niby narty sa szybsze od deski czy Ruff nie umie jezdzic?bo bajdziej prawdopodobne wydaje mi sie to drugie :D no ale w koncu jak sie jezdzi na nartach to pewnie tylko po wyznaczonej trasie, wiec mozecie na dole byc szybciej... Zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 ja (ze Zdzichem) :) wyjazd okolo 14' date=' sobota.[/quote']Ze Zdzichem to ja byłem wcześniej umówiony niz Ty :())Co prawda wątpliwe czy na "jednośladzie" dotrzymasz nam tempa' date=' ale możemy czekać pod wyciągiem 8)[/quote']ze niby narty sa szybsze od deski czy Ruff nie umie jezdzic?bo bajdziej prawdopodobne wydaje mi sie to drugie :) no ale w koncu jak sie jezdzi na nartach to pewnie tylko po wyznaczonej trasie' date=' wiec mozecie na dole byc szybciej...[/quote']A ja myslę, że obaj się mylicie...Co do prędkości to sie możemy zmierzyć i zobaczymy czy dasz radę utrzymac te rozjeżdżające się deszcułki do kupy i nadążyć, a co do umiejętnosci jazdy to możemy sie popróbować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Przyjmuję wyzwanie. Jaka stawka? :)Dla własnego dobra nie proponuj zbyt wysokiej :D Offroad mi nie straszny (wręcz przeciwnie), byleby był tam śnieg a nie kamienie. pozdrówkiex-instruktor PZN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Przyjmuję wyzwanie. Jaka stawka? :PDla własnego dobra nie proponuj zbyt wysokiej :Pw Białce to sie raczej mija z celem.ale na kasprowym kto szybciej na dole goryczkowej to mozna sprobowac :banghead: Pozdr. ps. wam tez usunelo kilka postow z licznika? bo mi jakies 10-20 postow mniej pokazuje :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 W Białce to jeszcze deska mogłaby mieć szanse, bo tam nie ma się gdzie rozpędzić. Na stromej górce to już zupełnie nie ma gadki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Panie Cosmo, ile razy Pan był na goryczkowej - jak Pan zjedziesz z Goryczkowej na kreskę to ja Panu postawię nagrobek :PA jesli nie na kreskę to niby czemu narty maja być szybsze ??Ja na Goryczkowej tez mogę podjąć wyzwanie :P A z "tu było słowo o które oburzył się Cosmo więc go juz nie ma" sie nie zakładam :banghead: :P :P P.S.Mnie tez wpompowało tak z 20 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 NO OFFENCE Chłopaki załózcie sobie temat o deskach i nartach bo mnie sie juz nie chce tego czytac.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Racja, koniec oftopowania. Nie ma co się wymądrząć, pojeździmy, pościgamy się, wyciągniemy (wyciągniecie :banghead: ) wnioski. Ruff - Jeśli do nagrobka dodajesz browara, to wchodzę w taki układ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ruff - Jeśli do nagrobka dodajesz browara' date=' to wchodzę w taki układ :banghead:[/quote']Nie chce sie wtrącać do tak zaciekłego pojedynku na śmierć i życie :P ale wydaje mi sie, że teakie sprawy powinny być na PW. P.S. Miłej jazdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zapraszam na sobotę na "oblewanie zakupu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zapraszam na sobotę na "oblewanie zakupu"No co ty? Kupiles Jawahe?i to taka wielka?? a jakies zdjecia? bo ten link w twoim podpisie mi nie dziala :Pno to gratuluje zakupu!a moze oblewanie w piatek? sobota nie pasuje - patrz powyzsze 20 postow:)Zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zapraszam na sobotę na "oblewanie zakupu"No co ty? Kupiles Jawahe?i to taka wielka?? a jakies zdjecia? bo ten link w twoim podpisie mi nie dziala :banghead:no to gratuluje zakupu!a moze oblewanie w piatek? sobota nie pasuje - patrz powyzsze 20 postow:)Zdrv Niestety w piątek jestem w pracy do nocy, jedynie sobota mi odpowiada.Co do zdjęć to będą wieczorem, ale zawsze lepiej zobaczyć w oryginale. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Miałem wrażenie' date=' że ten temat ma ponad 80 stron - a teraz widzę niecałe 60, a nic nie piłem.[/quote'] I nie mylisz się, teraz na stronie jest po 30 postów, wcześniej było po 20 :banghead:Ot cała tajemnica :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Muzyk:gratulacje nowego nabytku !!!powiem trak to blejcie to pożądnie by dobrze sie jeżdziło!!!!Jeszcze raz gratulacje!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi