razorbl Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 do fzr600?? - nie oglądałem co to jest i do której ale pzłałem na serwer jacus.pq.pl/fzr600.zip 0,7MB jacus.pq.pl/fzs600.zip 7 MB Pozdróffka O wielkie dzieki stary. Mysle ze moze mi sie to przydac...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a do CBR 1000F moze cus wynajdziesz ?? 93' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 mam całego parts dla cbr ale nie wiem co sie dzieje z moją stronką jakby co to posyłam www.jacus.pq.pl/93cbrkf.pdf na emilka posłać sie nie da bo ma 14 MB chyba że masz takiego to nie ma spry dopóki nie bede miał ftp-a to bedzie prz...ane pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 super dzieki ale niemoge zassac , jak bys mogl na poczte to bym prosil DZIEKI[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Black Jack !!!!!!Podrzuć cos na e-mail :[email protected] wraz z opisem jakby to miało wygladac,a ja postaram sie cos zadziałac.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek1 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie wiem jak u was ale u mnie po ściągnięciu serwisówki np, fazera z podanej strony, pdf nie chce się otwierać, pisze że jakiś błąd 107 i dupa zbita, macie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A nie macie do XT600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 5 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Ptysiek prosił o 900RR 2002 i jest juz link na tronce www.jacus.pq.pl Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 super dzieki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Hej hej Panowie a do Kawy ZX 6 R - 98' :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 5 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Spoks bedzie i kawa ale która bo są dwa rodzaje z tego rocznika US i jakaś tam druga canada czy clalifornia czy cooś.... Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 5 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2003 Witaj Black Jack! Masz moze cos do CBR600 F1?Bede Ci bardzo wdzieczny! Pozdrawiam KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Niech będzie USA chyba że masz wersje EURO także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Black Jack, świetny pomysł.Nie znalazło by się coś do paru :lol: sprzętów: Yamaha Fj1200, Kawa Gpz 550(z tym są niezłe problemy), Honda Cx500 Gl :?: Sorki że wale od razu tyle :oops: , ale jakby chociaż coś do jednego z nich :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 6 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 kochani :wink: Piszcie roczniki i co tam sie jeszcze da żeby nazwa była pełna np. mój Honda VF 1000 F2 '87 czy coś bo zanim znajde o co chodzi to pół godziny mi mija Pozdroffka brymm brymm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi