AddaM Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam! Mam problem z wyjeciem uszu silnika. Nie chce mi sie wybic ten pret ktory przechodzi przez wahacz! W 250 idzie to bez problemu a w 251 wale i wale w to i nie chce nawet drgnać. Moze jest jakos inaczej miedzy tymi modelami (choc nie sadze)... Zdejmowal juz ktos wahacz w 251??Jak go wyjac!? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Pewnie wieki nie był rozbierany,z tego c sie orientuje to powinien wyjść jak w 250.Zapewne chcesz wyprostować silnik :icon_rolleyes: Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Różnicy chyba nie ma pomiedzy 250 a 251 poniewaz ja mam etz 250 i tez w zaden sposob nie moge wyjac tej osi. AddaM jak ja wyjmiesz to napisz jak to zrobiłes, to i ja sprobuje. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 co do wyciągania osi wahacz to nie ma zadnej róznicy czy to mz 250 czy 251 ja ostatnio tez to rezbierałem (mz250) w celu przeczyszczenia i przesmarowania po 20 min miałem dosc za cholere nie chciało wyjsc moja rada :) kawałek miedzi przykładamy od lewej strony (wiecej miejsca) porządny młotek troszke siły i napewno wyjdzie (najlepiej wziąśc kogos do pomocy) za 3 uderzeniem oś pieknie wyszła of korz w cholere rdzy i innego swiństwa tam było najlepiej wszystko dokłądnie oczyscic i przesmarowac smarem grafitowym pozdr. Baham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/MZ-Technika-...y-WWW-t419.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi