slo_mo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Od wczoraj jestem (w końcu) dumnym właścicielem Yamahy DT 125R :icon_rolleyes: - rocznik `98- wzmacniany przez Niemca - wg. papierków ma 35KM- stan techniczny b.dobry- do poprawek kosmetycznych (nadłamany kierunek, lekkie obtarcia, itp.) Cena: 4000zł (z dostawą pod dom). Obecenie jestem w trakcie kompletowania podstawowego ubrania (kask, gogle, rękawiczki). Z jazdą niestety muszę poczekać bo moto trzeba zarejestrować (a od połowy kwietnia koszty znacząco spadną). Zdjęcia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 35km heheheeezapodaj foty ! I mogłeś napisać to wszystko w Wszysto o Yamaha DT.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 I mogłeś napisać to wszystko w Wszysto o Yamaha DT.... Jasne że mogłem, ale kto tam zagląda :icon_rolleyes: Moto jest całkowicie odblokowane + ma jakiś kit-pakiet - stąd tyle koniuff (a jak chodzi to niedługo się przekonam...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 szczeżepowiedziawszy nie wierze w te 35ps i czekam na zjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Może 35 nie ale jeżeli ma ten kit, który ja ogladałem czyli 170 do DT 125 to ponad 30KM ma lekko. Pozdro i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 CZy to ta DT z allegro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje. Co do tych 35 KM to nie wierze, ale pokaz foty to zobaczymy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 KONGRATULEJSZYNS! :icon_rolleyes: niedawno kupilem tez fure takze wiem co teraz czujesz :icon_rolleyes: Co do tuningu:fajna sprawa ze ma tam pona 30 kuni,ale ja na miejscu niemca czy tam Twoim stuningowałbym zawieszenie i ją odchudził bo silnik dt 125 ma moim zdaniem bdb.(wczoraj jezdzilem :bigrazz: )JESZCZE RAZ GRATULACJE I SZEROKIEJ DROGI! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratuluje,ma 35 koni ale 7 w stajni w gospodzie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje i życze bezawaryjengo użytkowania motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja również przyłanczam sie do gratulacki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje!!! i miłej jazdy życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 GRATULUJE I POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Gratulacje ale i współczuje jak możesz wytrzymać i nie jeżdzić jak juz moto stoi gotowe w garażu?! Toż to przecież jak dziki koń samo się wyrywa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi