MYCIOR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hej Włsanie mam zamiar sobie kupić jakąś nową kurtawke i Alpinestars mi sie marzy.Wracajac dzis do domu zaglądnąłem do znajomego sklepu i spotałem tam super cudo ale niestety za 1830 zł (sama kurtka skóra) , az mnie cofneło.No ale chłopaki mi mają zrobić upust na jakieś 1600 i dorzucą pas nerkowy.Niby fajnie ale dać 1600 za kurtafke to troche duzo - dla mnie.Wychodząć ze sklepu zobaczyłem jeszcze jedną kurteczke tylko juz materiałową za 850 zł , nie putałem juz o upiust, no ale mysle ze za jakieś 700-750 bym ją wydarł. O co mi chodzi??? No własnie wieć, szukałem coś tanszego i znalazłem ta aukcje i dokładnei ta sama kurteczka , ten sam model koszztuje 590 zł.Czy toś juz robił interesy z tym sprzedającym?Czy ktoś moze z was ma lepsze ceny na alpinestars?? A oto link http://www.allegro.pl/item94892989_alpines...duzy_wybor.html PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 To uczciwy sprzedawca, oglasza się na gronie. Na 4um zalogowana jest osoba handlująca Alpiną o nick'u '4 bikes' - to i jest sprawdzony gość. Na allegro ma największy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) witaj,podobną wzorem kurtkę (ze skóry) przymierzałem będąc na bmt w berlinie, kosztowała 250eur. jesli produkt na aukcji jest oryginalny, ma fabryczne solidne ochraniacze,to byćmoże warto :P Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mysle, ze warto! Ja sam mam wlasnie taka sama kurtke i jestem z niej bardzo zadowolony. Ochraniacze na barki i lokcie z certyfikatem, a na plecach gabka. Ja ja kupilem w styczniu za 600. Tez z Allegro ale od kogo innego. Ogolnie kurtke polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Polecam i kolesia, i kurtke, kiedys opisałem ją dokłanie w którymś z tematów, przeszukaj moje posty pewnie znajdziesz, ja nie mam teraz czasu :P. Tak czy siak drugi (czy nawet trzeci) sezon jest zajebiście.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udaj się do najbliższego InterMotors, obczaj nowe modele tekstylne (są zajebiste) i potarguj się z ceną - można się targować :P Będziesz zadowolony mając świeży model w szafie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udaj się do najbliższego InterMotors, obczaj nowe modele tekstylne (są zajebiste) i potarguj się z ceną - można się targować :P Będziesz zadowolony mając świeży model w szafie. pzdr No własnie te ceny to z InterMotors z Rzeszowa.Tak jak pisze z tej skorzanej identycznej z 1830 sposcili na 1600 i pas nerkowy gratis, a ta tekstylan to byla za 850 ale nie pytałem o upust, no ale mysle ze kolo 700-750. Chłopaki z InterMotors są OK nom ale jak mam dać 700 to wole 600 za to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 na allegro jest tez gosc z Kozów pod Bielskiem ,który chandluje Alpiną. Allegrowicz 100% uczciwy i gwarantuje za niego bo sam tam kupuje a ceny duzo nizsze niz w intermotors przykladowo cena rekawic GP-plus a intermotors ponad 600zl u niego 440 lub Buty Alpina SMX-plus lub SMX-RACING w Intermotors 1100 a u niego nawet za 800 wyrwiesz a w zimie bylo jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<maryan>> Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 na allegro jest tez gosc z Kozów pod Bielskiem ,który chandluje Alpiną. Allegrowicz 100% uczciwy i gwarantuje za niego bo sam tam kupuje a ceny duzo nizsze niz w intermotors przykladowo cena rekawic GP-plus a intermotors ponad 600zl u niego 440 lub Buty Alpina SMX-plus lub SMX-RACING w Intermotors 1100 a u niego nawet za 800 wyrwiesz a w zimie bylo jeszcze taniej. U niego właśnie kupiłem alpinestars t-dyno. Kurteczka naprawde spoko. Gość solidny i godny polecenia mozna sie z nim dogadac. Adres jego strony: www.4bikes.pl. Ostatnio tam zagladałem i ma nowa oferte kurtek alpiny niektóre naprawde zajebiste. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ale bardziej zajebiste od alpine ma dainese te to sa wypasik po maxie według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja posiadam kurtke Dainese Kirishima i spodnie Delta... Goraco polecam, moim zdaniem duzo lepsze od Alpiny...Mam fotke na bikepicsie jak ktos chce zobaczyc jak to wyglada...http://www.bikepics.com/pictures/553903/ Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ja tez kupuje dainese!!! super firma i wcale nie taka droga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:W: Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 w Honda Plaza mają wyprzedaż paru kurtek. Wyszukaj sobie na allegro użytkownika Honda_Plaza. T-dyno mają po 500 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dzieki :W , ale to sa tekstylne a ja szukam skóry. ;-)) Narazie tak sie rozglądam no bo trzeba sie wbić w coś nowego na nowy sezon.Satra kurtawka juz przytyrana troche. Dainese tez mi sie marzy ale jego nie mierzyłem a w alpinestars to miodzio.Kiepsko tylko jest z rękawami bo mam złodziejskie ręce a chudy jestam jak patyk noi rekawki za krótkie ;-( PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 MYCIOR1 mam ten sam problem co ty kur...! mam 185cm chudy jak patyk a rece długie jak diabli i wes kup kurtkę:icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi