Tot79 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam zanitowany łancuch do gsxr-a i teraz mam pytanie jak go zamontowac?! Demontowac wahacz bez roznitowania,czy tez roznitowac i załozyc bez sciagania wachacza?Na razie probowałem przez wahacz ale ciezko ta oske mi wybic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Spójrz na wahacz i prześledż drogę łańcucha. Jakbys nie kombinował masz dwa wyjścia, albo rozłączyć łańcuch, albo pociąć wahacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To jest sradzik 600 97rok -nie ma tego pałąka na wachaczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jezeli nie mozesz wybic osi wahacza to znaczy ze trzeba ja wybic i przesmarowac lozyska, bo krotko mowiac masz juz tam rdze.Jak myjesz moto myjka cisnieniowa to radze przestac. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Skoro masz już zakuty łańcuch, to wywalaj wahacz.Przy okazji wszystko nasmarujesz(łożyska). Jeśli jest tam rdza, to podlej WD 40, powinno trochę rozruszać tę oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 własnie moze sprobowac ja kluczem rozruszac z drugiej strony i wtedy atakowac,moze wyjdzie,no nic bede probował,dzieki! Nie nie myje myje myjka cisnieniowa,chyba ze poprzedni własciciele,moto jest z niemiec,okolic Monachium! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Na razie probowałem przez wahacz ale ciezko ta oske mi wybic!zobacz, czy dobrze ją wykręcasz - tam jest 10 gwintów, nakrętek, kontr itp.człowiem coś wykręci, myśli że już git, a tu się okazuje, że jeszcze jakiś gwint trzyma i dlatego nie idzie :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No własnie z jednej strony jest zwykła podkładka i nakretka,a z drugie taka nakretka kłowa,to ona jest razem z wahaczem czy ja trzeba wykrecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 może ten link pomoże wahacz gsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ok ,oske wahacza wyciagnałem,ale łozyska sa na drugiej osi ktora została w wahaczu,nie wiem czy ja wyciagac bo boje sie ze wszystkie te łozyska mi sie posypia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To weź jakiś pojemnik- wiadro, kuwetę itp i wyciągaj nad tym.W razie czego nic nie zgubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ok dzieki za odpowiedzi ,wszystko juz hula,tylko mam dziwne odczucie ,bo w salonie Suzuki sprzedali mi łancuch RK 525 SMO, a patrzac w katalog RK to on jest z reguły dla 400 ccm!(oto link http://www.rk-excel.co.jp/english/chain/suzuki.gif ).Do mojego by były 525XSO lub 525ROZ1.A patrzac w Larssonie ( http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c3&mymo...8308fd9f2a7baf3 )to ten przypisuja do GSXR 600! I juz sam nie wiem,ciekawe czy wytrzyma i nie rozlezie sie jak sznurek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jaki problem.No to sie wroc do sklepu i powiedz ze ci sprzedali zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi