magneto Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 zdaje sobi esprawe, ze tloki za 100-150zeta za wiele ni epociagna, a jednak sytuacja zmusza mnie do wyboru. na stronie Kemotu znajduje tlok do moto za 80 zł, jutro podam co to za marka, bo dzi sjak dzwonilem to juz zamkniete bylo.na AgMocie jets jakies cos za 60zl, zwane meteorem, ale nie wiem czy sie wpasuje do mojego silnika.zas w Klasie jets tlok za 109 zl marki POSITION. ktory wybralibyscie na moim miejscu??? czy miedzy tym z kemotu a z klasa jest jakas roznica? prosze nie piszcie mi, zebym dozbieral i kupil Vertexa, to odrazu odpada... (kwestia $$$) pzdr:) aaa..moto to NS1, wiec troszeczke ten silnik bedzie krecic obrotow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 meteory to całkiem dobre tłoki za nieduze pieniadze ale zeby 60zł kosztowały to mi sie nie che wierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mi tez nie :banghead: poprzedni wlasciciel mojej hondy szukal tloka i metor kosztowal 160zl :smile: w rzultacie dolozyl 50 i kupil Vertexa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ludzie... decydujcie sie i wypowiadajcie, bo j ajutro chce zamowieni ezlozyc, azeby w sobote zlozyc i wreszcie rozpoczac sezon..:smile: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Kumpel kupił jakieś tłoki za 45 zł do tego motorku i jeździ na nich już 3 sezon, bez szwanku! Ja bym kupował te tańsze. W końcu nie masz gwarancji czy te droższe są lepsze...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Kumpel kupił jakieś tłoki za 45 zł do tego motorku i jeździ na nich już 3 sezon, bez szwanku! Ja bym kupował te tańsze. W końcu nie masz gwarancji czy te droższe są lepsze...pozdroRóznice w wykonaniu widac gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ludzie... decydujcie sie i wypowiadajcie, bo j ajutro chce zamowieni ezlozyc, azeby w sobote zlozyc i wreszcie rozpoczac sezon..:smile: pzdr:) na Twoim miejscu zamowiłbym meteora w agmocie, sprawdzałem i rzeczywiscie kosztują tyle co mówisz, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Róznice w wykonaniu widac gołym okiem. moze pod maska lipnej jakosci aluminium kryje sie hipermieszanka o niesamowitej trwalosci? :smile: :banghead: :D narazie bardziej przekonujecie mnie do meteora... zadzwoni ejutro do nich na firme i sie dowiem czy to aby na pewno METEOR:P poki co dzieki i czekam na dalsze wypowiedzi. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja meteora nie polecam - zatarlem juz dwa :) i to szybciutko, a vertex jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi