Stasiu_Yo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no ja równiez gratuluje super sprzęt !! wysokich i bezpiecznych lotów życze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mnie się bardzo podoba :wink: a do tego ta cena :bigrazz: ,,Lataj synku nisko i powoli" :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratulacje, jeździj z głową.Co do tgeo 35 konnego DTka to az monitor ze smiechu oplułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratuluje sprzeta.Fajnie ze coraz wiecej osob kupuje crosowkii :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jakiś leśniczy jeździ tym DT :icon_razz:hehehe... Nie no to jest mój kamuflaż... :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam.Strzałek-no z głowa,z głowa smigam bo to juz umie zrobic krzywde.Przed chwilka wrocilem z zakupow z nowym napedem VAZ'a (na nic innego nie bylo mnie stac :wink: )motulem 800 i rekawiczkami San Diego bo stare juz mają dosc.Powinienem zaplacic 410 zł a dałem 305!Interes zycia :icon_razz: Jutro ide wyczyscic gruche i dac ja do chromowania.Kto wie jak mam zasłonic plakietke z napisem FMF zeby nie zostala pochromowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratuluje YZ-tki podoba mi sie :icon_razz: zycze jak najwiecej nawinietych bezawaryjnie kilometrów! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratulacje tej yz, sprzęt naprawde fajny, w czyszczenie jego to wogole sie nie baw bo to szkoda roboty i tak po kazym przyjeździe z terenu bedzie brudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratulacje tej yz, sprzęt naprawde fajny, w czyszczenie jego to wogole sie nie baw bo to szkoda roboty i tak po kazym przyjeździe z terenu bedzie brudny. Szkoda mi twojej maszyny przy twoim podejściu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Pikna Yz, mam nadzieje ze polatamy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratuluje ! Grono Endurowców/Crossowców sie powieksza! RADUJMY SIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Przez pojęcie czyszczenie mam na mysli wyczyszczenie dyf. koncowki,ogolne umycie fury i nasmarowanie a nie to ze bede siedział i czyscił kazdą szpryche :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 .Powinienem zaplacic 410 zł a dałem 305!Interes zycia No faktycznie niezle Ci sie udal zakup musze przyznac. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 GRATULUJE tym razem publicznie :banghead: ! Bardzo fajny sprzet, za dobra kase i mozna sie lansowac wydechem i osloną magneta :smile: BTW. Ten model YZ'ki to maszyna dla mistrzów no nie TwisterZG? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Dzieki za gratulacje :D dzisiaj bede miał troche fotek z akcji takze zapakuje na forum ;) Kuba:tylko KADRA lata na takich YZ'tach :smile: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi