grzebyk1990 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Może to troche dziwne pytanie ale ja naprawde nie wiem jak ją załozyć. Są tam jakieś śrubki ale nie wiem czego one sie mają zaczepić. Prosze pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Może to troche dziwne pytanie ale ja naprawde nie wiem jak ją załozyć. Są tam jakieś śrubki ale nie wiem czego one sie mają zaczepić. Prosze pomóżcie.Nakladasz kratke na reflektor i wkrecasz te srubki. Zaczepia sie o ramke reflektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Nie rób tego, oszpecisz simka :) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebyk1990 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Nakladasz kratke na reflektor i wkrecasz te srubki. Zaczepia sie o ramke reflektora.Gdy to robie to nie moge przykręcić reflektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a takie 2 wyciecia w kratce masz?? no to je trzeba ustawic tak aby mocowania klosza przeznie przechodzily:)i wtedy nakladasz no i przykrecasz. ps. mi simson bardziej podoba sie z kratka niz bez ale to zalezy od gustu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gdy to robie to nie moge przykręcić reflektora.Bo to sie robi jak masz reflektor zalozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi