Skocz do zawartości

Nasze zwycięstwo (przynajmniej częściowe) "Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy" na interii ?

dadeq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie!! a mówili, że za długie teksty, że nie da sie przeczytać... a tu suprise :) brawo Dori !

Ideałem byłoby gdyby ten plakat ukazał sie na wielkich bannerach w centrach miast. Moze PZU albo jakis inny zakład ubezpieczeń sie tym zainteresuje !

POzdrawiam

Pięknie!! a mówili, że za długie teksty, że nie da sie przeczytać... a tu suprise :) brawo Dori !

Ideałem byłoby gdyby ten plakat ukazał sie na wielkich bannerach w centrach miast. Moze PZU albo jakis inny zakład ubezpieczeń sie tym zainteresuje !

POzdrawiam

czyli mi sie nie wydawalo...tez czytales :bigrazz:

nalezaloby chyba Dori powiadomic ze jej "dziela" sa na interii...

pojawił się pojawił troche poczytałem i się bardzo wk...em

szczególnie jak koleś twierdzi że porozgniatał by nas jak robaki

normalnie szok

No, to już chyba wiecie, dlaczego pałam tak ogromną miłością do samochodziarzy, któremu to uczuciu dałem wyraz w poniższym wątku:

http://forum.motocyklistow.pl/Definicja-an...d39-t42861.html :icon_razz:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

No, to już chyba wiecie, dlaczego pałam tak ogromną miłością do samochodziarzy, któremu to uczuciu dałem wyraz w poniższym wątku:

http://forum.motocyklistow.pl/Definicja-an...d39-t42861.html :icon_razz:

To nic nie tlumaczy. IMHO nie wolno generalizowac. Troche Cie rozumiem, ale nie wolno popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Jeszcze troche jadu i goryczy, a bedziesz reprezentowal to samo co owi samochodziarze komentujacy artykul.

To nic nie tlumaczy. IMHO nie wolno generalizowac. Troche Cie rozumiem, ale nie wolno popadac ze skrajnosci w skrajnosc.

Ależ ja nie generalizuję - pisałem przecież w cytowanym wątku, że za typowych 'samochodziarzy' bynajmniej nie uważam wszystkich ludzi, którzy poruszają się na czterech kołach. Poza tym, musicie przyznać, że myśli moje wyraziłem dosyć delikatnie - użyłem określeń "samochodziarze" czy "katamaraniarze", a nie np. "c*ele w puszkach"; nikomu też nie życzyłem tego czy owego (vide komentarze żałosnych palantów na interii). Czas chyba jednak przestać pobłażać wozidupkom.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

za typowych 'samochodziarzy' bynajmniej nie uważam wszystkich ludzi, którzy poruszają się na czterech kołach.

W takim razie zwracam honor, opacznie Cie zrozumialem i myslalem, ze generalizujesz. Jesli chodzi Ci o ta grupe (mam nadzieje waska) tepych polmuzgow wscieklych na wszystko do okola to rowniez ich nie trawie.

użyłem określeń "samochodziarze" czy "katamaraniarze"

Pewnie dla tego zle zrozumialem i odnioslem to do wszystkich kierowcow samochodow.

Edytowane przez Miklas

Powiedzcie gdzie jest to foto ale jakies wieksze i bardziej wyraźne jakis link proszę bo chce rozesłac po znajomych z tego co wiem to DORI jeszcze jedną fotkę tam miał w tym projekcie?

Edytowane przez mierzwa2

Jak pamiętacie były 3 propozycje, widocznie komuś ta spodobała się najbardziej :banghead:

Twórcą jest Wiewiór 81, natomiast ja jestem współpomysłodawcą, natchnionym pomysłem naklejkowym a!ntka :icon_razz:

Cieszę się, że jakoś to zaistniało - o to chodziło :flesje:

Pozdrawiam

Dori

Jak pamiętacie były 3 propozycje, :icon_razz:

Cieszę się, że jakoś to zaistniało - o to chodziło :banghead:

Pozdrawiam

Dori

pamietamy, a dla Twojej informacji: spodobalo sie widocznie i drugie bo jest na glownej stronie to z "pusta" ciemna droga...