mzpower Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A ja bym kupił simsona tylko nie za 2000 bo miom zdaniem to za dużo kasy (chyba że w perfekcyjnym stanie). 6lat temu jeździłem simsonem enduro dałem 900 i przez rok pokonałem 6500km bez poważniejszych awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Za 2000zl z Yamaha moze byc problem za to Simsona moge z ręką na sercu Tobie polecić! Powodzenia w poszukiwaniach nowego moto, mam nadzieje ze pochwalisz sie tym co kupisz... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Przy zakupie starego moto zawsze bierz pod uwagę, że nie ważne jak się świeci na wierzchu to i tak 500zł na remont trzeba zostawić. Jeśli nic się nie zepsuje po 500km to możesz się cieszyć, że jestes 500zł do przodu i masz na benzynkę na cały sezon i to nie byle jaki :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek89 Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Hej a co powiecie na temat skutera Beta ARK LC z silnikiem minarelli, ile coś takiego jest warte z 96r?? mam okazje za ok 2400... warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 To ja już wolę simsona od skutera, chyba, że chcesz jeździć po mieście, bo na simku można się bardziej wyszaleć :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek89 Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Szczeże... motorek ma mi służyć na dojazdy do szkoły przez 1sezon bo na drugi zrobię prawko i kupie coś większego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Szczeże... motorek ma mi służyć na dojazdy do szkoły przez 1sezon bo na drugi zrobię prawko i kupie coś większego :banghead:Jesli masz zamiar jeździć tylko do szkoły, to bym brał skutera, bo lepszy do miasta i nie trzeba się bać, że go ktoś nam zwinie (alarm i inne tam bajery :icon_razz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 1500zl simson i za 250 wt "wiejski tuning" heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 1500zl simson i za 250 wt "wiejski tuning"heh :) :smile: :D :P :evil: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Bierz DT. Simek za 2000zł to lekka przesada.np.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=94615083http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M148035http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95791365 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz cos w swojej okolicy w dobrej cenie.pozdro Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi