RAFAL Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Krasanal mordo Ty moja ale ja mam 500kaemów w jedna strone :icon_twisted: Nie widze tego w różowych kolorach ,dowiedzialem sie wczoraj że moja szanowna rodzinka chce mnie odwiedzic wlaśnie we wspomniany weekend ,pozyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Okej, to spotykamy się w Lubsku, oczywiście jeżeli:1. jest tam przyzwoity hotel2. wszelkie robactwo w okolicy zostało wytępione3. niejaki Miklas pojedzie przez Gdańsk coby moje bagaże zabrać bom wygodnym się zrobił po tych Węgrach* Węgrzech* (niepotrzebne skreślić)4. jest przyzwoita myjnia dla moto w okolicy5. i inne takieCzyli typowy, kulturalny, ogólny zlocik... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Okej, to spotykamy się w Lubsku, oczywiście jeżeli:1. jest tam przyzwoity hotel2. wszelkie robactwo w okolicy zostało wytępione3. niejaki Miklas pojedzie przez Gdańsk coby moje bagaże zabrać bom wygodnym się zrobił po tych Węgrach* Węgrzech* (niepotrzebne skreślić)4. jest przyzwoita myjnia dla moto w okolicy5. i inne takieCzyli typowy, kulturalny, ogólny zlocik... PzdrŁIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Krasanal mordo Ty moja ale ja mam 500kaemów w jedna strone :crossy: Nie widze tego w różowych kolorach ,dowiedzialem sie wczoraj że moja szanowna rodzinka chce mnie odwiedzic wlaśnie we wspomniany weekend ,pozyjemy zobaczymy.Bywa :) ja na Rybnik mam około 370 w jedną stronę i zawsze jestem ("...nie straszne nam wichry i burze, nie straszne nam deszcze ulewne, co to dla nas bagna, kałuże...") :buttrock: A poza tym to może broda znów zrobi ku..ku..ku..eczke która znakomicie rozluźnia po długim siedzeniu na moto :) A co do rodzinki to powiedz że w Lubsku jest bardzo ładny zalew i można w miłym gronie posiedzieć sobie nad wodą przy grillu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Bywa :) ja na Rybnik mam około 370 w jedną stronę i zawsze jestem ("...nie straszne nam wichry i burze, nie straszne nam deszcze ulewne, co to dla nas bagna, kałuże...") :buttrock: A poza tym to może broda znów zrobi ku..ku..ku..eczke która znakomicie rozluźnia po długim siedzeniu na moto :) A co do rodzinki to powiedz że w Lubsku jest bardzo ładny zalew i można w miłym gronie posiedzieć sobie nad wodą przy grillu :) ;) Widzę, że Krasnal Sztywnego Pala się nasłuchał heheh. Gamonie z Bogatyni którędy śmigacie A4 czy inaczej?Może teraz Wy na nas poczekacie?? Brodaty będzie kukał?? (ja trzeba jakiąś siepę na spirytku zrobić to powiedz tylko po ile ja wchodzę i pewnie kilku chętnych będzie) :crossy: Z partyjnym pozdrowieniem Winieczko i nie tylko... nawet młode tajki jak w Wiedniu ;) A były takie w Wiedniu?? To czamu nic nie mówiliście wcześniej?? :) To meldować się kto leci z Wrocka? O której, kiedy i gdzie ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 A ja kurde mam ze Złotą przeprowadzkę w ten łykend - zwalniamy mieszkanie w Łodzi i trzeba graty przewieźć - a to jedyny termin - fuck #$#$^^&*$ #$%^% #@$$ A ekipa jak widzę zacna jedzie i dziać się będzie oj będzie - ale nic to - nie ostatni to zlot - jeszcze się zwidzimy - na pewno - Do Piekłaaaaaaaa Pozdrawiam ekipę Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gamonie z Bogatyni którędy śmigacie A4 czy inaczej?Jak nie jak tak :buttrock: na A4 wjeżdżamy w Iłowej więc możemy tam stać na wjeździe. Wyjazd z domu planowany tak na po 16 więc na A4 będziemy około 17.30 Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Się zgadamy jeszcze.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jak nie jak tak :buttrock: na A4 wjeżdżamy w Iłowej więc możemy tam stać na wjeździe. Wyjazd z domu planowany tak na po 16 więc na A4 będziemy około 17.30 Pasuje? obadamy jesio ponieważ nie wiadomo o której się pozbieramy, niestety ale w piątek do roboty trzeba maszerować, a do 17:30 może być ciężko z dotarciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 3. niejaki Miklas pojedzie przez Gdańsk coby moje bagaże zabrać bom wygodnym się zrobił Tym razem jesli pojade to juz na moto :) po tych Węgrach* Węgrzech* (niepotrzebne skreślić) Chyba mialo byc Wegierkach :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Uważaj Krasnal na ten zjazd na A4 z Iłowej , bo tam mostu brakuje :buttrock: , oczywiście da radę zjechać, ale tylko nasi drogowcy mogli wymyślić rondo które przecina 2 pasy jezdni :crossy: zawsze tam jest jakaś zadyma pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Pietra, jeszcze sie dobrze nie umówiliśmy, a Ty juz wymiękasz??? Olac przeprowadzkę, jeszcze dużo Cię przeprowadzek czeka w życiu, a taki zlot się może nie powtórzyć...Miklas, okej, przeżyjemy i to że nam będziesz się pod nogami na moto pętał -grunt że masz zapał pojechac!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ano bede sie petal, kiedys trzeba zrobic te pierwsze dalekie kilometry :) , ale nie martw sie, w tym sezonie to ze 30 tysiecy nastukam :buttrock: W weekend peklo (nie wiem nawet dokladnie) ponad tysiac na Slowacji, a wczoraj 700 do wrocka, a to poczatek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Winieczko i nie tylko... nawet młode tajki jak w Wiedniu ;) Młodym Tajkom też nie przepuściłaś ??? :) ŁIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crossy: :buttrock:Stachu - uważaj bo Broda taki okrzyk wydaje, jak atakuje zębami czyjeś pośladki !!! :) A co do kukuły - Browar zapodał mi przepis na prawdziwą kukułę, nie taką dla plecaczków ;) Z litra spirytu :) Robimy. Dziś właśnie wypłata. Idę na zakupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 okej Miklas, to szacuneczek, bo to godne przebiegi...Prot, pilnuj swoich kolegów, nie chcę być pogryziony... ( a skoro już masz tę wypłatę, to podeślij jedną buteleczkę tej kukuły do Gdańska -dobrze Prociku?...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi