Prot Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Szacun Browar - to było, jak wiesz " k paddzierżeniu razgawora" :D ale co się stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Szacun Browar - to było, jak wiesz " k paddzierżeniu razgawora" :bigrazz: ale co się stało ??? To co się stało śni mi się po nocach :cool: hehe. Kurde kubsko kusi jak cholerka :clap: trzymajcie kciukasy żeby się udało pojechać !! Bardzo chciałbym znów zobaczyć wasze mordki :biggrin: No i powspominać węgrasy oczywiście !! :icon_exclaim: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 witam, mnie równiez już za Wami tęskno więc postaram sie wybrać zobaczyć to Lubsko... Tylko że wg mapy to gdzieś "za lasami, za górami, za rzekami... a w ogóle to nawet nie mam pojęcia jak się tam z Gdańska jedzie! przez Poznań? przez Gorzów? przez Berlin od dupy strony? Se chybaGPs-a walnę na drogę!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Przez Poznan - to prawie na granicy z Niemcami za Zielona Gora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kto się z Wrocka wybiera?jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 my jedziemy w piatek ruszamy z grodziska ok 17mam nadzieje ze bedzie fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)Jak ja będę to musi być fajnie :wink: Kto się z Wrocka wybiera?Ja się z Wrocka wybieram i kilku moich znajomych, których przekimam z czwartku na piątek. Niektórych już poznaliście: Grishackh, Kinky, Matek, a oprócz tego nie znana mi bliżej liczba osób :cool: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kur.................a ja z tej Stalowej to mam wszędzie daleko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Rafał - masz jeszcze mnie :clap: Wiem, że masz dalej, ale co tam, damy radę. Gerard, Staszek, ich plecaczki, Astarte, pewnie PGR ,może Browar, Grishack, Kinky, Matek, ja ... powtórka Budapesztu ? :wink: no to się będzie działo. Warto jechać :) BRODA - jeśli dasz radę do dopisz do tematu datę, bo strasznie skromne to ogłoszenie dałeś :cool: P.S. W linku - http://www.boxer-lubsko.com/zapmaj.html - podane są telefony kontaktowe. Uważacie, że należy zadzwonić do organizatorów, czy lecimy w ciemno ?P.S. II Data podana w tym linku rozumiem jest aktualna ??? 19-21 maja Edytowane 8 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 termin 19-21 majamy z krasnalem jedziemy juz w piąteka co do telefonów to dzwonic nie trzeba miejsca jest w cholere trza zabrac ze soba namioty i śpiwory browar jest na miejscu ok 3 zeta (chyba) za 0,4ale jak kupisz karnet to jest żarcie :wink: :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ch... z żarciem nie jedziemy tam żreć :wink: ( w sensie, że się wybieram ino koła se poprzesuwam - te na uczelni nie w moto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ketchupvfr czy Ty przypadkiem na Wolsztynie nie byłeś?? Bo widziałem podobną VFR na zlocie , jak byłes to daj adres mailowy . Ja raczej jade na 99% z kilkoma kumplami , kierunek ze wschowy na Głogów , dalej na Żary i do Lubska . Ktoś podobną trasą leci , i też raczej napewno w piątek , ale nie iwme o której możliwe , ze wyjade dopiero wieczorem .Pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ketchupvfr czy Ty przypadkiem na Wolsztynie nie byłeś?? Bo widziałem podobną VFR na zlocie nie mogłeś widzieć podobnej, bo taka jest tylko jedna :icon_twisted: hand made :rolleyes: a na Wolsztynie byłem :) na Lubsko jedziemy, ale jeszcze nie wiadomo o której pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 .. powtórka Budapesztu ? :icon_twisted: A wineczko w baniaczkach bedzie? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A wineczko w baniaczkach bedzie? :icon_twisted:Winieczko i nie tylko... nawet młode tajki jak w Wiedniu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kur.................a ja z tej Stalowej to mam wszędzie daleko :rolleyes:No cóż :) ja się cieszę, bo w końcu jest zlot na który mam mniej niż 200km :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi