Florek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 no mój licznki wskazywał 30 km :-) z tym, że ja śmigałem po parku i miałem jedną runde po mięście... ale i tak sie ujeździłem po błocku.eh ta moja szantrapa (Florkowa) to sie wszędzie wciśnie :-p ale co ja bym bez niej zrobił ?chyba zostanie panią przedszkolanką bo uwielba dzieci.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 jak zapanowałam? hmm.. sama nie wiem.. ale jakoś tak mam od zawsze że dzieci po prostu sie mnie słuchają:)) na przyszłość to bedzie trzeba zorganizaować jakieś bramki zeby się w ładnej kolejce ustawiały:P a co wy na to żeby poodwiedzać jeszce kilka domów dziecka i ich pouszczęśliwiać, mam kontakty do kilku takich placówek, więc jeśli byliby chętni to moge się wokół tego zakrecić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wielki szacun dla Bartka za rozpropagowanie wśród Nas imprezy :( dla Florkowej za zaprowadzenie porządku na linii startowej :D oraz dla wszystkich przybyłych na tak szczytną akcję. Frekwencja według mnie była rewelacyjna.Cierpliwość i wyrozumiałość dla dzieciaczków była wielka a za to nagrodą były rozdawane Nam uśmiechy.Jakież One miały wielkie oczy kiedy nadchodziła ich kolej do przejażdżki. Jak dla mnie impreza godna naśladowania i powtarzania.Jak tylko będę mógł to przyjadę ( tylko więcej takich wypasionych telefonów już nie mam :) ) Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Było fajnie , Florkowej należy się duuży plus za opanowanie kolejki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierano79 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Tak Florkowej naleza sie slowa uznania-za cierpliwosc, opanowanie i konsekwencje w dzialaniu :) .Florek tez GS-a nie zalowal. Wogole inicjatywa godna pochwaly i wszystkim naleza sie slowa pochwaly :buttrock: :( (zwlaszcza ze pododa rano zachceala raczej do zostania w domu :D ). Chcialoby sie powiedziec-czemu nie czesciej. Jedyny minus to to, ze nie bylo zbyt duzo miejsca do motocyklowych przejazdzek z dziecmi. PS Czekam na posta- "Operacja Guraszka" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Czyja pasażerka robiła fotki parady na Bitwy Warszawskiej ? Wydaje mi się ,żę załoga z SV1000. Czekamy na zdjęcia. Edytowane 21 Maja 2006 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierano79 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wlasnie!!! Ten przejazd :) przez miasto,to byla piekna sprawa :D!Niech ta wspanialomyslna osoba wrzuci linka do zdjec koniecznie!!!!!!!!!!!!!Czekamy z niecierpliwoscia!!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wielkie dzięki dla wszystkich, było świetnie. Przejażdzki aleją lipową wokół boiska znacznie podniosły moje umiejętności manewrowania moim GSiną :D . Dzieciaki były profesjonalnymi plecakami, na żadnego nie mogę narzekać :) . Chętnie pojawię się tam i w innych DD ponownie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Fajna impreza, mam dwa obrazki namalowane przez dzieciaki :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Czyja pasażerka robiła fotki parady na Bitwy Warszawskiej ? Wydaje mi się ,żę załoga z SV1000. Czekamy na zdjęcia. Załoga SV1000S melduje się w składzie Niunia i MLA, aparat należał do Andrzeja Gawiazdy, przepraszam jeżeli zdjęcia będą nieostre....troszeczkę się wierciliście wszyscy....ze mną włącznie...:)) jak tylko Gwiazda mam coś dostarczy możecie na nas liczyć:()) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Impreza dla mnie mistrzostwo świata :( Po raz kolejny spisaliśmy się na medal :flesje: Dzieciaki były uradowane, a o to przecież nam wszystkim chodziło :buttrock: Nawet moja koza się dzielnie spisała :biggrin: A błotko to dla mojej kozy niemalże ulubione podłoże do jazdy :) Ze swojej strony piszę się na kolejne wyjazdy również do innych domów dziecka :D Dziękuję wszystkim za przybycie mimo pogody :flesje: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 TYLKO DLACZEGO WCZORAJSZA POGODA NIE MOGŁA BYĆ DZISIEJSZA? ...kto był odpowiedzialny za pogodę? No pytam się KTO?!To na pewno jest jakis postkomunistyczny UKŁAD! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 no ladnie :) przepraszam za nieobecnosc ale nie dalem rady przybyc, dobrze ze Andrzej zabral ode mnie gadzety juz w piatek :( Wrzucajcie fotki . Moje można ściagnąć stąd:http://www.honda.neostrada.pl/dd_by_rad3k.rarMi to sie nie odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Rany julek!! Ale mnie bolą łapska!! Manewrowanie dużym zygzakiem w błocku pośród drzew dostarcza niezatartych wrażeń, szczególnie jak się ma niemal połamane żebra od ściskania. Jeden pasażer szczególnie w tym celował. Im bardziej odrkęcałem manetke, tym bardzie brakowało mi tchu :) Super się bawiłem!! Kiedy następna taka akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Andrzeju Gwiazdo!!! Prosimy o fotki z naszej imponującej kawalkady...to było COŚ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi