speed Opublikowano 17 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Mysle zeby sie tak soczyscie wypowiadac na temat marek motocyklowych to najpierw wypadalo by troche sprzetow ujezdzac a nie pisac o tym z "sluchu". Nie ma (dla mnie ) najlepszej firmy wszystkie sa dobre i wszystkie maja swoich zwolennikow i przeciwnikow. Juz to raz pisalem, ale sie powtorze jesli chodzi o motocykl sportowy to wymieszal byl 3 firmy japonskie i tak z R1 wzial bym wyglad, moc z Suzuki GSX1000R, kulture pracy silnika z Hondy CBR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Z poważaniem dla wszystkich skośnookich,jednak powiem krótko " uuu uuu całe życie BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Juz to raz pisalem, ale sie powtorze jesli chodzi o motocykl sportowy to wymieszal byl 3 firmy japonskie i tak z R1 wzial bym wyglad, moc z Suzuki GSX1000R, kulture pracy silnika z Hondy CBR :D...a jakbys do tego wszystkiego dolozyl dzwiek pochodzacy z HD to byloby naprawde cudownie... Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 Juz to raz pisalem, ale sie powtorze jesli chodzi o motocykl sportowy to wymieszal byl 3 firmy japonskie i tak z R1 wzial bym wyglad, moc z Suzuki GSX1000R, kulture pracy silnika z Hondy CBR :D...a jakbys do tego wszystkiego dolozyl dzwiek pochodzacy z HD to byloby naprawde cudownie... Pozdro Karlik :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 18 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2003 oj dyzio,dyzio doigrasz sie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Dyzio znam te naklejke!! Sam mam tego ludka na tylnej szybie mojego trucka ktory siusia na znaczek firmowy shevroleta i taki sam ludzik siusia na 'osama bin laden'!! Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 20 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 Przeglądałem sobie 4um i znalazłem mój stary post. Jak miło !!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 Sorry ale temat w stylu Pierdolenie kotka przy pomocy młotka!!!Nie ma co dyskutować która firma lepsza bo w XXI wieku zaawansowanie technologiczne i wielość modeli na to nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi