loluch Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 :) Piękny :notworthy: gratuluję łowów, owocne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Pikna sprawa... On ma rollgaz, czy te dwie wajhy po lewej to regulacja dopływu powietrza i paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Oczywiscie ze ma rolgaz, te dwie manetki z lewej strony to o ile sie orientuje to jest dzwignia dekompresatora i przyspieszacza zaplonu a po prawej ssanie :) Rzeczywiscie Lowy byly naprawde owocne :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 :) a no tak :D . Nie pomyślałem o dekompresatorze :wink: łoewa. Norblin się rozrasta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A w tle tego etwrana inny klasyk polskich dróg - składak Wigry 3 ! :notworthy: No ale ile dałeś, powiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dzisiaj jade zaplacic i przywiezc go, dalem co nie jest tajemnica 17300 PLN, co wydaje mi sie niezbyt wygorowana cena....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Za taką kupę kasy to mogłeś sobie nówke sztukę Urala kupić (parę tematow niżej) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jakos mi ten ural nie lezy zbytnio....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 za taka kase moglbys kupic niezlego plastika w idealnym stanie po wymianie plynow. :notworthy: - zartujegratulacje. naprawde jest w miare kompletny.a znasz jego historie kto i gdzie kupil itd, co sie dzialo z nim podczas wojny itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mocu prawie 18 patoli za takiego sprzeta to sporo. Albo ja raczej mam zdezaktualizowany cennik :notworthy: . gdzie te czasy kiedy to tatko przywoził RT za 5 tysi dużo bardziej kompletnego :) ... minęły widze bezpowrotnie. ostatnio w ogóle 600 nie ma na rynku wiec ceny są zabójcze... z drugiej strony RT jest bezcenny, jeszcze raz gratulacje :D :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No coz jak piszesz nie ma ich juz na rynku szczegolnie w takim stanie wiec i ceny ida wysoko, jednak jak dla mnei jest bezenny i jest naprawde w wysokim stopniu oryginalny. Wlasnie wrocilem i juz jest u mnie, teraz bede kompletowal czesci a pozniej restaurowanie i przywrocenie mu dawnej swietnosci:) Co do historii to mam kontakt do wnuzka dziadka ktory posiadal go od dawien dawna wiec trzeba bedzie wybrac sie i uslyszec jego historie....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Stary, bedziesz miał przy nim robótek. Jak dla mnie to ktoś inteligentny, całkiem niedawno machnął go farbą ( bo to nawet nie lakier ) po całości. Jak go rozmontujesz nie czyść śrutem ani piaskiem tylko pvc. Zdejmiesz wszystkie warstwy lakieru bez narażania stali i stopów. Swoją drogą, to szacunek dla ludzi, którzy poświęcają tyle energii dla odtworzenia reliktów przeszłości. I choć dla mnie wciąż jesteście Archeologami to bez względu na to : Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Śmieszą mnie takie porównania z Uralem czy plastikiem. Cena nie jest moze jakaś super atrakcyjna ale takie czasy. Wetyeran z górnej półki musi kosztować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Za taką kupę kasy to mogłeś sobie nówke sztukę Urala kupić (parę tematow niżej) :-D Od razu przypomina mi się artykuł ( w jakimś brukowcu ) sprzed 7-10 laty na temat ówczesnego Iża. Szczególnie w pamięci utkwiły mi zdjęcia spawanych felg z małym błędem w osi ok 2 mm na stronę i z łagodnym nadrobieniem ostrych krawędzi przy pomocy pilnika a później chromu. pzdr za taka kase moglbys kupic niezlego plastika w idealnym stanie po wymianie plynow. :) - zartujegratulacje. naprawde jest w miare kompletny.a znasz jego historie kto i gdzie kupil itd, co sie dzialo z nim podczas wojny itd.? Taki fajny motoor, taką niefajną facjatą żeś człeku przysłonił. To powinno być zabronione i karalne chłostą.Chociaż słyszałem że ludziska z Wawki lubią się prezentować na pierwym planisku, ale oczywiście mogę się mylić, to tylko pogłoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Motocykl juz u mnie i pod moimi skrzydlami :) co do problemow to najwiekszym bedzie amperomierz i gaznik, reszta do dostania bez wiekszych trudnosci....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi