Wolenweider Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Na polu namiotowym jest podobno najlepsza imprezkajak na zajebistym zlocie. :biggrin: ZGADZA SIE naprawde warto tam byc, całą noc dzieją sie cuda jedna wielka zabawa. Jak ktoś chce pospac to niech zabierze stopery :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 z Garwolina leci 5 moto jak ktos chce sie podczepic to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Z wrocka zbierze sie moze pare moto.. Ja lece na bank bilety juz kupione... Mozna sie ugadac gdzies podrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witajcie Fat napisal:bilet wstępu: ok. 20 EUR na cały weekend. Trybuny A, B, G, E i D, czylitrawiaste i bez telebimu. Trybuna z telebimem kosztuje już 50 euro i jejjedyna zaletą jest podobno właśnie ten telebim, bo oprócz tego to podobno kicha. Niespodzianka. W tym roku zamontowali telebimy naprzeciw trybun A i D ;)Bylem w Brnie dwa razy w 1998 i 1999. Raz wlasnie na A a drugi na D. Z A widac dwa ciasne zakrety i odjazd w dol - w sumie fajne ale zawodnikow widac stosunkowo krotko. Bylo to moje pierwsze Grand Prix na zywo wiec wrazenie i tak bylo niezle. Trybuna D natomiast jest swietna, widac fajne zakrety i wyjscie na dluga prosta. W zasadzie jednego czego mi brakowalo to telebim. Teraz skoro juz takowy jest to trybuna naturalna D robi sie jedna z najciekawszych i wciaz pozostaje najnizszej w cenie (20 EURO). Dodatkowo z D jest blisko do B i E, G, a na to wszystko wchodzi sie z tym samym biletem. Mozna wiec sobie wybrac najlepsze miejsce, albo kazdy wyscig ogladac z innej perspektywy (dobre dla fotoamatorow). Ja juz zamowilem bilety na A+B+D+E+G i spodziewam sie swietnej zabawy. Milo bedzie po 7-miu latach posluchac na zywo ryku silnikow. Ruszam w piatek po poludniu zeby przed zmrokiem juz sie rozbic. Nie wiem natomiast nic o kempingach bo poprzednio przyjezdzalem tylko na niedziele. Jak to wyglada na "Starcie"? Z tego co czytam to niezla imprezka. Duzo rodakow tam biwakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 z wrocka leca na bank 4 sprzety i pewnie jeszce pare dojdzie.... przewidujemy low budget ... pole namiotowe i :icon_mrgreen: ..... bilety juz przyszly wiec teraz tylko do sieprnia... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 chyba sie skusze... jedzie ktos z Wawy lub okolic?kurcze , namiot musze kupic :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 U mnie mala zmiana planow. Rezygnuje z kwatery i rozloze sie na polu namiotowym - przekonaly mnie impreski pelnym gwizdkiem!:bigrazz: No i troszke grosza zostanie na poznanie przemyslu browarniczego !!! Nie moge sie doczekac wyjazdu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Z wrocka zbierze sie moze pare moto.. Ja lece na bank bilety juz kupione... Mozna sie ugadac gdzies podrodze. -------------------------------------Siema Mario Właśnie się zastanawiam z moim kumplem z tym co byliśmy u was, czy by nie pojechać z wami. Chyba kupimy w tym tygodniu bilety i polecimy razem. Tylko musimy się zgadać w jakim jeszcze sektorze macie miejscówki. Daj znać jak to widzisz :flesje: Bodzyn- my właśnie będziemy chcieli jechać z Wawy. Możemy się zgadać. PozdroQba Edytowane 5 Czerwca 2006 przez kuba_gsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 My mamy bilet na sektory. A,B,D,E,G za 20 E... Zatrzymujemy sie na polu namiotowym w celu zintegrowania sie z reszta :flesje: :flesje: Kuba probke miales w michalkowej wiec zapowiada sie dobra impra... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 My mamy bilet na sektory. A,B,D,E,G za 20 E... Zatrzymujemy sie na polu namiotowym w celu zintegrowania sie z reszta :notworthy: :D Kuba probke miales w michalkowej wiec zapowiada sie dobra impra... pozdro ------------------hehehehe, no właśnie to przemawia za tym żeby jechać :buttrock: to dzisiaj kupujemy bileciochy. pozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ma ktos jakies info odnosnie campingow ... co jak gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ma ktos jakies info odnosnie campingow ... co jak gdzie i za ile?Jesli chodzi o lokalizacje to wszystko jest swietnie rozrysowane na ulotce dolaczanej do biletow. Widac tam wyraznie polozenie trzech najblizszych kempingow. Jesli chodzi o ceny to ktos juz je chyba podawal w innym watku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 mam także w planie na ten rok BRNO ale na dokładkę Pragę a może i Wiedeń. w końcu to wszystko "w okolicy" więc w tydzień mozna objechać. ciekaw jestem czy zmieszcze sie w 1500PLN na 2 osoby?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A no wlasnie siano ... ;) Orietujecie sie ile kosztuje doba na wspomnianym wyzej polu namiotowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam, pytanie dla zorientowanych, czy warto doplacac do trybuny Starobrno czy spokojnie mozna isc na A B D E G. Czym sie roznia te trybuny? W tym roku podobno na A i D bedzie telebim wiec sie powaznie zastanawiam bo planowalem kupic bilet na trybune C ale jesli wydam dwa razy wiecej kasy a bedzie praktycznie to samo jak na A B D E G to sie wkurze. Prosze o rade. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi