kedzior Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Uuuuu to ostro wymiatasz tym swoim wozem.... Co to za pojazd?? jest na pewno po lekkim tuningu.....heheh :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wiesz... nie od wczoraj bawię się w motocykle i jakoś w tą przelotową 100 trudno mi uwierzyć. Chwilowa- przy dobrym wietrze może i tak. A żeby się zatrzymac ze stówy Kaśką z wozem otwierasz spadochron i wyrzucasz kotwicę. :icon_rolleyes: Nie gniewaj się za żarty- ale ja już nie kocham ruskich motocykli tak jak kiedyś... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Moj Kolega ma K750 solo i stała prędkośc przelotowa rzędu 110 nie robi na nim i jego sprzęcie żadnego wrażenia :icon_rolleyes: http://tartak-urszulewo.pl/szlif/galeria/z...005/tn_027.htmlhttp://tartak-urszulewo.pl/szlif/galeria/o...n_p5080039.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam! Dziś kupiłem giełde motocyklowa i zauwarzłem super ogłosznei URAL TURIST(czy jakoś tak) było napisane że nowy z fabryki itd. wiec niewiele mysląć zadzwoniłem i zapytałem się czy ten facet sprowadza też mojego wymarzonego RANGERA, mile mnie zaskoczył bo powiedział ze moze sprowadzic i nawiązałem i nim kontakt i jak dobrze pójdzie to już niedługo bede śmigał, narazie czekam na telefon od tego pana.... :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Odnosząc się do rozwijanych prędkościprzez rusy to na budziku 90 a na GPS-ie 70i stąd te zawrotne predkości podawaneprzez niektóre osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Odnosząc się do rozwijanych prędkościprzez rusy to na budziku 90 a na GPS-ie 70i stąd te zawrotne predkości podawaneprzez niektóre osoby Chciałem też do pisać że owszem 110km/h po tuningu licznika, trochę mnie ubiegłeś :banghead: . Inna sprawa że już 80-90 w zaprzęgu wydaje się kosmiczną szybkością tu kłanie się teoria względności :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Na GPS 100km/h co odpowiadalo licznikowym niecalym 115km/h. Zaprzeg na pusto, daloby sie jeszcze troche rozpedzic. Ogolnie na grubych kostkach(wszystkie 3) to juz niezly hardcore :) . Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsawiak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Nie zależy mi czy wierzycie czy nie, licznik mam okej, ślimak na skrzyni od dyfra 9 ,dyfer 9 ,do tego dawniej licznik rowerowy elektroniczny dla bajerów typu średnia, dystans itp silnik po lekkim tuningu, kto czytal moje opracowanie ten wie o co chodzi , pompa oleju wydajniejsza, zapłon elektroniczny, itd ale podstawa to dobrze zrobiona mechanika,bajery można odpuscić sobie nie wiem czym Wy pomykacie ,może czas wyremontować porządnie silnik ? co do opon kostek to faktycznie lekko spada prędkość,ja stosuję szosówki drobne kosteczki jak ktoś nie chce wierzyc to niech nie wierzy, nie zależy mi na tym siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 No .. dobra, dobra ... wierzymy ...Moje MW wyciąga max 70 ale jest zblokowane po remoncie ( na dotarciu ), ale i tak jazda ruskiem powyżej 90 na kostce to niepowtarzalen odczucie. A już w koszu to się można posrać z nadmiaru wrażeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zbychu już 60km/h na kostce daje ładne po siedzeniu. Do do prędkości 110km/h jako prędkości utrzymywaniej na trasie to mi się chce średnio w to wierzyć. Fakt że wydajniejsza pompa to się nie zatrze, elektryczny zapłon poprawi specyfike niskich obrotów ale zeby ponad sete utrzymac przez dluzszy czas to troszkem przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Kiedys mój tata miał kostkę w SHL M06T i nie dość ze zdarła mu sie bardzo szybko to jeszcze wiele razy by zaliczył glebe na mokrej trasie, ale na polnych drogach nikt nie miał szans, nie było nawet najmniejszego uślizgu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dosyc szybko zuzywa sie jedynie tylna, jednak przy koszcie 80zl za sztuke, nie gra to wiekszej roli :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 http://ural-motorcycles.com/zubehoer/image035.jpg TO znalazłem na stronce IMZ Ural w akcesoriach to są jakies wzmocnione oponki?? mają coś wtopione w kostke pośrodku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) zatem musze chyba Ciebie przewieźć swoją dryndą ,mój rekord po długim rozpędzaniu na autostradzie w okolicach Krakowa to 110 km/h z dwoma pasażerkami i bagażem , ale co prawda wialo mi w plecy i było lekko z górki ;-) , przelotówka 100km na h z pustym wozem to żadna rewelacja, ja kdla mnie to standard, tylko to spalanie wtedy ..... ale w końcu pracuje na cpnie ;-) Karol jakbys juz nie mogl przejezdzic tej benzyny i nie mial gdzie jej skladowac to nie wylewaj jej do "kanalizacji" tylko daj znac :biggrin: Pozdrawiam Moj wujek opowiadal ze kiedys jechali z kumplem nad mozrze motocyklami : Jawa 350 i MZ 250. Akurat Jawa byla nowka ze sklepu i zaladowana z pasazerem 120km/h szla. Jeden koles na M72 solo (dokladniejsze dane techniczne nieznane) podczas gdy oni pociskali te 120- 130km/h przelecial tylko kolo nich i mogl miec na liczniku w granicach 140. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Karolsawiak, jak napisales ze masz dyfer 9 to troche zminia cala sprawe, ja bylem pewin ze te swietne osiagi masz na 8 :biggrin: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi