Strzalek Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratulacje.Co do tych fot z akcji to u mnie Dtki wyzej lataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Ojj nie wydaje mi sie żeby każdy CRM z 97r w tym samym malowaniu miał niebieską naklejkę leo vince na baku, układ wydechowy arrow i złota kierownice. :)http://www.bikepics.com/pictures/298180/No juz na tym zdjeciu widac ze to ten sam w 100% Edytowane 26 Marca 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratulacje motocykla, oby służał jak najdłużej.Na fotach faktycznie widać że to ta sama maszyna. A to że moto jest wypucowane przed sprzedażą nie oznacza że nie widziało terenu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Wiem ze bylo nia latane w terenie:D , ale byla na przgladzie i wszystko w jak najlepszym porzadku(zawieszenie itp.)silnik po kapitalce wiec nie mam sie o co bac ..prawda:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ten crm to chyba najdalej i najwyżej latany crm w polsce No nie wiem czy to są wysokie skoki, dla mnie to on ledwo się odrywa od ziemi. Poza tym trudno żeby ktoś crm'ką jeździł po autostradach :)Dołączam sie do gratulacji, sam kiedyś chciałem kupic CRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratuluje i bezawaryjnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja właśnie waham się czy kupić DT, KMX czy właśnie CRM (wszystkie 125) :) ...ale oczywiście przyłączam się do gratulacji :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratulacje :) I miłej jazdy :rolleyes: :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam! Gratuluje maszyny! świetnie się prezentuje :) Sam niedawno kupywałem sprzęta więc wiem w stanie jakiej radości teraz jesteś :rolleyes: bezawaryjności życze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 A tak mi sie z tym lataniem napisało.Jak ktos tak jezdzi to i dba o motor i wymienia wszystko na czas więc napewno jest w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Gratuluje.. i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi