lof Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 My kiedyś jechaliśmy w pięciu chłopa na AGH z Katowic do Krakowa w Tico i zamknęliśmy licznik na A4 :flesje: nie mogłem w to uwierzyć 5 osób z czego 3 kolesi po 40 lat waga ponad 80-90 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) kiedys do zakopanego cinquecento 2 osoby, wypakowane bagazami zamknelo licznik tam chyba 160km/h jest z tego co pamietam ostatnio tvr tuscan s 270km/h po autostradzie poznan-warszawa bez dachu wiec halas jak skurczybyk a na moto jeszcze nie osiagnalem ladnych predkosci xj 600 diversion kolegi 160km/h i moim dr-em 150km/h Edytowane 16 Lipca 2007 przez osmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) 220 km/h na gsxr1000 K2 mojego kolegi i to tylko 3 bieg był,4 juz nie wrzucałem bo drogi zabrakło :biggrin: Na swoim 150 km/h to juz chyba max był. Edytowane 16 Lipca 2007 przez Doozer Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 260 autem.Lekko ponad 200 Bandziorem. Ale i tak najlepsze sa zakrety :P Prosta to tylko tak zeby posluchac jak na zewnatrz szumi :lalag: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja na razie 80 z groszami moją DTtką (Zablokawaną). O samochodzie nie pisze bo to forum motocyklowe :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 jakie to auto ?Waldek... a jak myslisz /> ? SZYBKIE. z duzym silnikiem .. zapewne...Ja sam miałem przyjemność być przewieziony w stanie wskazujacym S-klasa 4,2 silnik ? czy jakoś tak ten słabszy nie 5,0 po Wisłostradzie w nocy kiela 240-250 ... :icon_mrgreen: się ocknełem bo zaczeło coś bujac ... :evil: oczywiście jeszcze troche kontaktowałem i zjebałem kierowce kumpla ;) bo zdeka przesadził. ja teraz na kumpla Cbr 1000 F śmignełem 200 ... eeee karwa poszła by jeszcze ale jak luknełem na zegary to prawie sam ,,klocek" mi wyskoczył z tyłka... jak dla mnei za duże te predkości ..bleeejakiś nie przyzwyczajony jestem wszystko co smiga dla mnie w okolicahc 140-160 to naprawde dużo i styka mi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ej temat jest prosty jak drut - napisz ile jechałeś, a że jesteśmy na 4um dla motocyklistów to gówno mnie obchodzi ile który jechał wujka,cioci, brata stjuningowaną bejcą tudzież mesiem. Kapisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 na NSR 170km/h dosc z sporej gory.. hehe Kisiel w portkach. Czulem juz ze mi dupa woli zarzuca i motor za chwile odleci. Raczej nie polecam takich predkosci na 130kg motorze i to jeszcze na motorower :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Hej, ja maluchem jechalem 140 i to z przyczepka wyladowana kartoflami :crossy: no ze z gorki bylo to nie przecze My kiedyś jechaliśmy w pięciu chłopa na AGH z Katowic do Krakowa w Tico i zamknęliśmy licznik na A4 ;) kiedys do zakopanego cinquecento 2 osoby, wypakowane bagazami zamknelo licznik tam chyba 160km/h jest z tego co pamietamostatnio tvr tuscan s 270km/h po autostradzie poznan-warszawa bez dachu wiec halas jak skurczybyka na moto jeszcze nie osiagnalem ladnych predkosci 260 autem. Waldek... a jak myslisz /> ? SZYBKIE. z duzym silnikiem .. zapewne...Ja sam miałem przyjemność być przewieziony w stanie wskazujacym S-klasa 4,2 silnik ? czy jakoś tak ten słabszy nie 5,0 po Wisłostradzie w nocy kiela 240-250 Moja felicja 1,3 ma w danych katalogowych chyba 165 km/h a rozbujałem ją na autostradzie do 180 (tak pokazał prędkościomierz, droga lekko w dół). Q..wa o czym wy piszecie??? Nie pomylily wam sie fora? Ja lecialem A320 870 km/h- fiknie ktos? :icon_rolleyes: Tu jest forum motocyklowe- pisanie o katamaranach to jak dla mnie wiocha, ale widac, ze niektorzy musza chyba leczyc jakies kompleksy ;) Raz jechalem 160, wiem, pojdzie wiecej, ale tez wiem, ze nie bede probowal..na naszych drogach moze sie to szybko skonczyc :crossy: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 dobra jadac literkiem k7 299 licznikowo, gps pokazal 285 na zmienionym przelozeniu na torowe, jeszcze przed koncem sezonu bede smigal na orginalnym i moze rzeczywiste 300 peknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joooker ZXR Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 .....gsxr 750 autostrada katowice-wrocław 270 km\h i predkosc calkiem calkiem znosna:)..... wczesniej zxr 400 225km\h ta sama droga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 kiedys jak mialem ETZ 251E według licznika 140 (sam nie wiezylem ale kumpel mial 250, jak on mial maxa, czyli na jego budziku 130 ja go bez problemu wyprzedzalem,)GS 550E max 170 wiecej juz nie dalo sie z niej wydusic.No i długo nie moglem sie przelamac zeby sprawdzic ile idzie kawa GPZ 600R aż wkońcu polecialem na droge z nowej soli do lubina i licznik pokazal 230!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-gumis- Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 YZF R1 2008r wersja amerykańska - 295km/h licznikowe (ciekło-krystaliczny wyswietlacz) To był moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Pełna piz*a - 299 - tylko tyle mi pokazuje licznik :buttrock: Zepsuty? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja moim Derbikiem 105 km/h przy wydechu MK i cylindrze 50cc . Ogólnie na moto max- 150 km/h Vxs Virago 1100. :buttrock: Nie szło wytrzymać bo słabo opływowy był xD ... jak to chop. Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi