Nowy Kubi Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Nie wiem czym tu się chwalić. Tak jakby max prędkość maszyny zależała od umiejętności, nie sztuka odkręcić, sztuka się zatrzymać. Ja nie sprawdzam ile pojadą maszyny, jak mialem malucha przez półtora roku ot nigdy nie przekroczyłem nim 100 km/h bo się do tego takie auto nie nadaje. A na swoim GS jechalem max 110 bo jezdze po miescie i nawet na trzypasmówce uważam że to max bezpieczna prędkość w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 O, Kubi! - zaskakująca (pozytywnie) wybowiedź. 8) Jak widać, można czasem iść pod prąd i nie określać wartości pojazdu i swoich umiejętności na podstawie osiąganej v-max. 8) Choć przypuszczam, Kubi, że będziesz z czasem jeździł szybciej. ;) Ja bym chętnie na dobrych drogach pojeździł szybciej - ale mam mały motocykl YBR 125, w dodatku (na razie :) ) przydławiony - więc prędkości światła nie osiągnę. :-D Najszybciej nim jechałem 100 km/h. Silny wiatr nie pozwolił się bardziej rozpędzać. :| Pewnie by pojechal nieco prędzej - ale jakoś nie próbuję - żal mi silniczka. Po oddławieniu pewnie pobiję swój zabójczy rekord prędkości. :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 moj dotychczasowy rekord to 140 km/h na aprili pegaso 125 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Samochodem: Skoda Fabia 1.4 MPI 60 KM - 170 km/h,Motocyklem: MZ ETZ 150 - 115 km/h, Yamaha YBR125 - 105 km/h.Oczywiście samodzielnie kierowałem. Jako pasażer: Audi (nie pamiętam jakie ale było super) 210 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 moim moto na trasie Praga-Brno w sierpniu - zamkniety budzik przez jakies 20 km.powiem tylko, ze bylo bardzo szybko, a i tak haya mnie wyciela, kurde:)) Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ja kiedys jechalem ursusem 40 km/h (jako pasazer mialem 12 lat u wojka)z gorki...nie polecam to jakbys rozbedzil gsx1300r do 380 albo 400... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Ja swoim maleństem - BMW R1100RS '93 - ok. 215 km/h - kilkakrotnie na trasie Katowice - Bielsko i Tychy - Pszczyna (bo tak jeżdżę tylko na dwupasmówkach i jak jest pusto),a katamaranem to było znacznie szybciej, a był to Volkswagen Phaeton z silnikiem W12 o poj. 6 literków - 270 km/h, a odbyło się to pod Dreznem na torze wyścigowym Lausitz Ring, więc też było bezpiecznie, tylko pilotka (Niemka) wrzeszczała jak opętana przez złe moce (bała się o samochód jak potem mówiła).A ogólnie to k...ewnie mnie nudzi dzidowanie na prostej ile fabryka dała, wolę zakręty, im ostrzejsze i bardziej strome w górę czy w dół tym lepiej. A jeszcze jak przy tym jest mokra jezdnia, czyli deszczyk, to ja jestem już w niebie :( . A poza tym za dużo już widziałem, słyszałem i na własnych kościach odczułem żeby inaczej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 A ja ma 15 lat i tata dał mi poprowadzić subaru impreze!!! Jej max to powyzej 200 a ja jechałęmok 125km/h :). Skuterem 60km/h a nsrka 125 ok 145km/h Głupota, ale podniecające :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asan Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 obejrzalem wczoraj na discovery program w ktorym pokazano suzuki hayabusa, najszybszy motocykl świata, ktory mial 170 koni, do setki rozpedzal sie w 2 sekundy i rozwijal predkosc 320 km na godzine ( nawet do 350) . No ale cóż to za wyczyn wobec światowego rekordu szybkości jazdy rowerzysty, ktory jechal 244 km na godzine 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 maluch 130 bez żadnego przerabiania(mogło byc troche z górki)jawa 350 ts 140yamaha xj550 190yamaha yzf1000r thunderace 220 (pożyczona)kawasaki gpz 1100 horizont 220 (więcej nie ma gdzie chyba że na autostradzie-ale nie powiem że mnie nie kusi sprawdzić V-MAX!) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asan Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 jezdzijcie tak dalej a ostatnią podróż w swoim życiu odbędziecie drogą powietrzną do Wrót Niebieskich przy pomocy anielskich skrzydeł :roll: Ciekawe czy wtedy tez zmierzą Wam prędkość lotu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Asam nie stresuj sie tam jak lecisz to też ci pomiar prędkości zrobią tyle tylko że lepszym sprzętem dysponują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Więc tak : BMW 735- 230 km/hYAMAHA yzf1000r thunderace- moja :-) - 240km/hKAWASAKI 636 - 275km/hA akutalnie mam HONDE 954 tylko nie mialem okazji przetestowac jej maxpoki co to powiem tyle ze na 1 kole 180km/h Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Suzuki Katana 75km/h- nie odblokowana, ze sporej górki :D Suzuki GSX600f 235km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ja napiszę tak. Warszawa - Szczecin - 5 godzin 10 min na BIG-u 800 S. Odkręcić manetę to każdy potrafi. Nie sztuka być mistrzem prostej. Sztuka jechać szybko i płynnie. Nie przekraczałem wtedy 140 (i to tylko przy wyprzedzaniu) a przelotówkę miałem w granicach 120. Pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi