Matołusz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 To jest chyba w nich piekne, ze mozna pomarzyc, a gdyby każdy tak mógłby spełnic swoje marzenie, to by nam sie one szybko znudziły...http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M170793Z mojej strony - no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Wysil sie troche pojedz do ruskich i na pewno jeszcze cos znajdziesz i to nie w tak bajonskich cenach :lol: Poza tym czym tu sie podniecac... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tak MOC pojedz sobie w wieku 16 lat na dziki wschód i szukaj po kołchozach takich sprzetów jakby Rosjanie byli w ciemie bici i nie wiedzieli że te statki tylke kosztuja... czym się podniecać??? nie wiem czym ty się podniecasz i w sumię to nie chce za bardzo wiedzieć ale ty na pewno masz 100 tyś podolsków w garażu i jest to dla ciebie chleb powszedni. Matołusz marzenia się spełniaja tylko trzeba trochę się im poświecić albo wręcz popdorządkować życie... jak miałem 9 lat szczytem moich marzeń była panonia... od tego czasu trochę się zmieniło Podolsk jest kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Jak dla mnie nic specjalnego, owszem uwazam ze wyglada jak kupa.Kolega stad, ktorego brat ma takiego Podolska tez tak uwaza - jeden z najbrzydszych motocykli ktore widzial, w dodatku ciezko go zmusic do jezdzenia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 nic dodac, nic ujac 8) a marzenia i owszem trzeba miec i super jest je zrealizowac, tylko komu sie to udaje.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 oj czasami sie udaje...a kolego MOC twój awatar aktualny?? czy tak jak w opisie póki co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Marzenia się spełniają. Jeszcze jakiś czas temu czytałem w Automobiliście o Gnome Rhone AX2 i myślałem super maszyna. Minęło trochę czasu i zagościła w moim garażu. Co prawda do roboty, ale remont posuwa się powoli. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nic dodac, nic ujac 8) a marzenia i owszem trzeba miec i super jest je zrealizowac, tylko komu sie to udaje.... :mrgreen: spokojnie pozwolmy dzialac naturze...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A tu odrazu o podniecaniu sie. Nic takiego nie wystąpiło. Wiele motocykli to od strony technicznej kupa złomu. Wiele obiektów jest porzadanych nie dlatego, ze są piękne tylko, ze ich jest mało... a ich specyficzna uroda poprostu tworzy klimat, a nie musi sie podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Bardzo ładnie powiedziane i o to chodzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Heh, dzięki. Niektórzy nawet twierdzą, ze za dużo mysle i potem wychodzą taki "teksty" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Według mnie to sprzęt jest tak brzydki że aż piękny, nie wiem czemu ale bardzo mi się podoba :icon_razz: Ma ktoś jakies dane techniczne tego wehikułu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 NATI-A-750, 1933, V2, 747cc, 15hp, 4 built To się chyba tak właściwie nazywa. Produkowane w fabryce w Iżewsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi